Türkiye’de 18-29 yaş arası calışmayan, sağlık sigortası dahi olmayan 8,5 milyon civarı genç var.
Bu olağan üstü durum Ekrem İmamoğlu davasının %1’i kadar konuşulmadı.

Türkiye’de 18-29 yaş arası calışmayan, sağlık sigortası dahi olmayan 8,5 milyon civarı genç var.
Bu olağan üstü durum Ekrem İmamoğlu davasının %1’i kadar konuşulmadı.

Cevap
3Cevap
Yorumlarda da dendiği gibi dışarıda çalışıp hem iş mobbingine uğrayıp hem saçma sapan insanlara uğraşıp yorulacagina evde kalsalar daha iyi. Bulsalar da iyi de bulması sıkıntı malum sebeplerden dolayı
Onlardan biri de benim muhteşem yüzyıl izliyom bir şey düşünmüyorum zchxjcxzjczxhj
Ben yıllardır diyorum malum şahıs popülizm ve rant dışında bisey yaptığı yok. Ülkesinde işsiz milyonlarca genç varken medya ile milletin aklını bulandırıyor
Hiçbişey düşünmüyorum saçma sapan, branş dışı iğrenç işlerde kölelik yapmaktansa otursunlar evlerinde daha iyi.
En iyisini yapıyorlar
Çokmuş cidden eğer doğruysa bu istatistik
Malum parti eseri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar çok gencin ne işte ne de okulda olmaması gerçekten düşündürücü ve toplumsal açıdan çok önemli bir mesele. Evet, gündem genellikle siyaset ve krizlerle dolu, ama gençlerin geleceği de en az o kadar kritik. Hem ekonomik sıkıntılar hem de umutsuzluk gençleri zorluyor. Sen bu konuda neler hissediyorsun? Sence çözüm nerede? 🌱✨
Çözüm iktidarı düşürmekte çünkü hicbir ise yaramıyorlar
Senin öfkeni ve hayal kırıklığını anlıyorum. Pek çok insan mevcut sisteme güvenini kaybetmiş durumda. Umudu kaybetmemek gerekir, değişim illa büyük bir siyaset değişikliğiyle değil bazen toplumun ortak çabasıyla da başlayabilir. Günlük hayatta çözüm bulmak kolay olmasa da birbirimizi desteklemek çok kıymetli.🫂