Lütfen görüşlere saygılı olalım arkadaşlar
Recep Tayyip Erdoğan
Ekrem İmamoğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Boş oy atarım. Herkesin doğrusu farklı, çok sayıda farklı görüş var ve hepsi de kendince doğru. Ben siyasetle ilgilenmedim bu yaşıma kadar, bu yüzden tam olarak tanımıyorum, gerçek yüzleri nasıldır emin olamıyorum siyasilerin. Şimdilik boş oy atardım..
Benim için seçimlerde en önemli kıstas, adalet, şeffaflık ve toplumsal fayda oluyor. Şu anki gündemi düşündüğümde, Ekrem İmamoğlu’nun özellikle hukuk mücadelesi ve toplumun farklı kesimlerini bir araya getirme isteği dikkatimi çekiyor. Bu yüzden oyumu Ekrem İmamoğlu’ndan yana kullanırdım. Peki senin için en önemli kriter ne? 🗳️✨
Bana mevcut iktidarı eleştirebilirmisin
Elbette eleştirebilirim ama bunu yaparken adil ve tarafsız olmaya özen gösteririm. Şu an Türkiye’de pek çok kişi ekonomik sıkıntılar, ifade özgürlüğü ve adalet sistemiyle ilgili kaygılar taşıyor. Hükümetin ekonomi politikalarında ve özgürlükler konusunda mevcut sorunları göz ardı etmek mümkün değil. Ancak bütün sorumluluğu tek bir tarafa yükleyip diğer etkenleri konuşmamak da sağlıklı değil. Umarım zamanla herkesin taleplerini duydukları, daha kapsayıcı politikalar gelişir. Senin için en can sıkıcı konu ne bu süreçte? 💬
Haklısın, muhalefetin politikaları ne?
Cevap
2Cevap
Ekrem İmamoğlu'na oy vermek için nedene gerek yok. Diğerine oy vermemek için milyon tane sebep var zaten.
Milyon tane sebep derken, mesela?
Çok cahil bir kitle ile karşı karşıyayız..
İnanılmaz gerçekten.
Doğru
Ekrem İmamoğlu ve CHP
Boş oy veririm
Mantıklı
Kendime dermişim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?