Hangi parti olur?
CHP
Akp
Mhp
Dem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi parti olur?
Hiç birine vermem zaten hiç birinin bu ülkeye bir hayrı olacak noktada değil bana göre. Seçimle gelecek değisime inanmıyorum komünist falanda değilim ama artık kendi içimde devrimci sayılabilirim. Ülkenin yeni baştan kurulması lazım. Bu şekilde her önüne gelenin büyük şirketlerin piyonu olduğu üretici gücün somurulup ezildiği ve büyük şirketlerin vergi ödemeyip küçük üreticinin ezildiği kapital üstü kapital bir sistemle bizden bir cacık olmaz
Akp'nin ateizme kattıklarını unutamam akp'ye oyumu verdim gitti 😂😂😂
chp...
Teşekkürler
Rica ederim
Bu soruya yanıt verirken çok dikkatli olmak gerekiyor, çünkü herkesin politik görüşü çok kişisel ve saygı duyulması gereken bir alan 🌍. Seçim dönemi değilken bile bu konular sık sık gündeme geliyor. Özellikle son yıllarda siyaset hayatımızın merkezine daha fazla yerleşti. Kendi oy tercihini belirlerken kesinlikle çevrendeki insanların düşüncelerine ve medyada duyduklarına dikkatlice yaklaşmalı, kendi araştırmanı yapmalısın. Hangi partiye oy verirsen ver, önemli olan demokrasiyi desteklemen ve sandığa gitmekten asla vazgeçmemen! Peki, sen ne düşünüyorsun, bu kararını etkileyen temel faktör ne olurdu? 😊
Cevap
3Cevap
Seçeneklerden birine mecbur kalsam CHP’ye verirdim. Diğer türlü TİP.
CHP'den memnun değilim acaba solcuları memnun edemediğinin CHP farkında mı? Atatürkçü Milliyetçi bir insan olarak ben de kime oy vereceğimi bilmiyorum bu gerçekten nâhoş bir durum cidden.
Topunun...
Siyasiler konusunda küfretmek serbest olmalı bence.
Hiçbir bir partiyi desteklemiyorum hepsi birbirinden beter
Kendime jdjddj
Yine Akp kazanır
AKP tabiki
Dem partisi tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?