Bu pazar seçim olsa kime oy verirsiniz?

Bunlara oy veririm
@Hopidikpopidik hAssiktir comarin önde giden trollü, ya kardeşim istanbulu sattiniz sattiniz hainler.
https://www.youtube.com/watch?v=2-hl7_TyAPw
Kesin ve net bir şekilde erdogan
Adam asgari ücrete yüzde 18 falan zam yaparken kendine yüzde 40 zam yaptı bırakın da o maaşı alabilsin adamcağız yahu yarın öbür gün karşısına çıkıp yemedik sana yedirdik diyecek yüzümüz olsun be 🤣🤣🤣
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Dağdaki itin ve p*çin düz ovadaki kuyruklarına ve dağdaki sütü bozuk mundarlar ile işbirliği yapanlara oy vermem...
iyi parti niye bu kadar az? ben chp'ye veririm de, 2. partim iyi parti olurdu
Herkes sen gibi düşünmüyor belliki. Mesela benim babam askerdi ve Meral Akşener'in iç işleri başkanı olduğu vakit onun yanlış emirleri yüzünden birçok askeri şehit düşmüş. Bu yüzden Meral Akşener'den nefret ediyor. Elinde olsa onu iki kaşık suda boğacak. Ne zaman o kadın hakkında konuşsa sinir küpü oluyor.
ya burdakiler tc vatandaşı değil, ya da anket sonuçları kolpa yapılmış. zafer partisi ne nan 27 almış çok komik :D
Halen daha akpkk ya oy vermelerine şaşırmıyorum. Ülke de g. z. Çok :)
Akp hdp ye vermeyeceğim kesin de kime oy vereceğim adaylara göre karar vericem.
HDP'yi seçenler teröristlere destek mi verecek ben anlamadım?
İyi partı CHP deva bunlar ittifak hangisine basarsan millet ittifakı yansır yani parti değil ittifak olarak yaz
Altılı masa ittifak değil. Millet İttifakı CHP - İYİ Parti - DP'den ibaret şu an.
hala akp diyen var çıldıracağım.
AKP'ye oy verene kızıyorsun da AKP'nin paravan partisine destek veriyorsun.
AKP'nin en büyük rakibi kim? CHP. Ümit Özdağ AKP'den çok kime saldırıyor? CHP'ye.
Al bu da Ümit Özdağ'ın yerel seçimlere giderken ki tavrı. Bu adamın aklıyla hareket edilse bütün büyükşehirleri AKP alıyordu. Bu adam MHP'den ayrılıp İYİ Parti'ye geçtiği günden beri her zaman Cumhur İttifakı için çalıştı. Şimdi mülteci gönderme ayağına son seçim kıyağını yapıyor Cumhur İttifakı'na. Adamın partisinde yönetici yapacak muhalif bile yok. Zafer Partisi yöneticilerinin hepsi daha 2020 yılında AKP-MHP yalakalığı yapan, A Haber'e falan çıkan tipler.
gazeteduvar. com. tr/politika/2018/11/15/umit-ozdag-chp-ile-ittifak-olmamali
@Hopidikpopidik sizin için her kurulan yeni parti akp'nin paravan partisi zaten :) Bi de sizin gibiler çıkıp bunlar oy bölüyor demez mi bitiyorum size doğrusu. 20 yıldır akp iktidarını deviremeyen Atatürkle Türklükle Cumhuriyetle sorunu olan hdp dhkpc sevdalısı olanları parti içine dolduran chp mi akp nin en büyük rakibi? Erdoğan 3. kez aday olamazsa önünü açarız gerekeni yaparız diyen, Erdoğan'ın seçimlerde karşısında en çok görmek isteyeceği kişi olan Kılıçdaroğlu'nu aday yapan Suriyelileri entegre edeceğiz diyen muhalefetin inan bu iktidardan bir farkı yok. Ve daha da kötüsü bu rezil muhafeleti savunanların da koyun sürüsü dedikleri iktidar destekçilerinden de bir farkı yok. Aşağıda mülteci taciz edince ağlama demişsin ama mülteciler konusunda en net parti ve kişiye akpnin paravanı diyorsun. Cidden komiksiniz.
Süleyman Çakır'ı kendine idol edinen bir çomardan başka yorum beklenemezdi zaten. Oğlum bunları ben iddia etmiyorum, internette kanıtı var. Elinin altında Google diye bir zımbırtı var, arada kullan onu :D
Al bak bakalım AKP-MHP'nin paravan partisi miymiş, değil miymiş.
eksisozluk. com/entry/137570933
twitter.com/Ahaber/status/1319724246910816260
Hala Zafer Partisi'ni destekliyorsan git AKP-MHP'ye ver daha anlamlı.
Hiç birine bunlar bilmem ki 🤣
Dini İnancım Gereği Oy Kullanmıyorum.
Zafer Partisi
Hala akp diyenler şaka mıdır
Umarım Ak Partiye oy veren bütün kadınlar mülteciler tarafından tacize uğrar ve aynı şekilde oy veren erkekler mülteciler tarafından darp edilir. Daha az önce elinde döner bıçağıyla kedilere saldıran bir arap kadın gördüm, sinir krizi geçirdim. Bide ona tepki gösteren kıza saldırmaya çalıştı soysuz. Bunların misafirlik süresi doldu artık. Defolsunlar.
Ben de gördüm Twitterda o videoyu, bir de kadın kendi dilinde bağırıp duruyor orada. Ama videoya çeken kız yürekliydi tebrik ettim valla. Foncular hariç gençlerden oyu yok ama yaşlılarımızın fikirleri çok zor değişiyor. Çevredeki yaşlıları ikna etmeye çalışalım biz
Babamı ikna etmeye çalışıyorum ama ne zaman neden Akp'ye py vericeksin dediğimde bana "Ülkemiz dört yandan kuşatılmış halde başka kime vereyim, sen eskileri bilmiyorsun, o muhalefetin hepsi teröristi" diyor. Kimi dedem o söyle bu böyle diyor. +50 üstü kişileri ikna etmek zor.
Benim babam durumun farkında hala akp diyo :D ki kendisi de muhafazakar bile değil partiyle ortak hiçbir yani yok. Her şeyden şikayetçi ve durumun farkında ama inadı inat.1 yıl ısrar edicem bak ben üniversiteye hazırlanıyorum ama gelecek hayalim yok ülke fakirlesti diye. Umarım vermez
Ülke fakirleşmedi, her yıl ekonomi büyüyor ama hükümetin yanlış politikaları yüzünden eflasyon da artıyor ve bütün paralar yandaşların cebine gidiyor. Ezilen sadece halk oluyor. Ülkem minik bir Çin'e dönüşüyor.
AK Parti ❤️
Neyini seviyorsun ki onların? Ekonomiyi batırmalarını mı yoksa ülkeye mülteci doldurmasını mı?
Ne hizmeti yapıyorlarmış? Herşeye her gün zam getirme hizmeti mi? Yoksa 30 yıl sonra ülkede azınlık duruma düşmemize sabebiyet verecek mülteci hizmetleri mi? ya da mültecilere ücretsiz sağlık hizmeti sunmak için bizden iki kat daha fazla ücret alma hizmetleri mi?
Kafanız anca zamla çalışıyor Bundan öncekiler 70 sene 1 çivi çakmadı bu ülkeye anca yaptıkları heykel açılışı başka bildikleri yok bu ülkeye imf den para gelsin diye 20 tane kanun geçirdiler meclisten 1 gecede Gölcük depreminde toplanan parayla memur maaşı dağıttılar bunlardan haberin var mı?
İyimisin kardeşim şu pandemi dışında ülkenin anasından kurtardı, adam elinden geldiğince herşeyi yaptı tabi sizin sürü psikolojiniz başka oluyor. Şu anı anlatma bana o adam gayet iyi bir hizmet sundu
ak koyunlar hariç hepsi
Genç parti tabiki
Zafere oy vercem
REİS'in olduğu yerde sadece O'na oy veririm.
Zafer partisi
Her hıyarım var diyene tuzlukla koşmayın diyorum. Ümit Özdağ Cumhur İttifakı'na çalışıyor.
Bu Ümit Özdağ yerel seçimlerde CHP ile İYİ Parti'nin ittifak oluşturmasına karşıydı. Yani ona kalsa büyükşehirlerin alayı AKP'nin olmalıydı.
gazeteduvar. com. tr/politika/2018/11/15/umit-ozdag-chp-ile-ittifak-olmamali
Kendisi Cumhur İttifakı'na çalıştığı için çevresinde muhalif insandan çok AKP-MHP yalakaları olmuş olacak ki, kurduğu partinin yönetici takımına bakarsan Süleyman Soylu yalakasıyla mı karşılaşırsın, Devlet Bahçeli yalakasıyla mı karşılaşırsın, düne kadar AKP-MHP'li olan tipler hepsi. Yanında Atatürk'ü Öcalan'la eşdeğer bir terörist olarak gören Ömer Turan diye FETÖ'cü bir arkadaşı da var.
E ulan bu adam bildiğin AKP. Hatta AKP'den bile daha AKP :D Git orijinaline ver bari.
Sen necisin kardeşim chpliysen sezgin Tanrıkulu gibi yığınla terörist var o partiden cacık olmaz. iyi partiliysen orada da yavuz agiralioglunu tasfiye eden sistem var ve bahadır erdem gibi zamaninda fetoye ve Leyla zanaya methiyeler duzmus tip var. yeniden refahsan onun başkanı da 2. tura akp kalırsa onu destekleriz diyen tip var ve ayrıca sözde Abdülhamid torunu olan sadece kan bağı olan vasıfsız bir elemani şehzade diye caddelerde dolastiran biri fatih erbakan. başka ne kaldı geriye. yani özetle kardeşim hiçbir parti tertemiz değil. zafer partisi en azından hepsini eleştiriyor. ya Erdoğan'a yazdığım kitapları üst üste koysam senin boyunu geçer demiş adam daha ne desin. soyluya hapse atilacaksin demiş daha ne desin. sen ya aktrollsun ya da ekremin trolusun kardeşim 😀
Sezgin Tanrıkulu'ndan sonrasını okumadım.
Ben diyorum herifin kurduğu partide Atatürk düşmanı var (Hepsinin görseli var git araştır) herif hala Zafer Partisi güzellemesi yapıyor.
Alayınız Atatürk'le alakası olmayan çomarlarsınız. CHP'nin Atatürkçülükten uzaklaştığını söylüyorsunuz, sizin kurduğunuz partiler Atatürkçülüğün yanından bile geçmiyor daha.
Siz mülteci sorunu olmasa AKP-MHP demeye devam edecek tiplersiniz. Siz kendinize Tayyip'in mülteci karşıtı olanını arıyorsunuz. Çünkü sağ çomar olmak bunu gerektirir. (laf bulamayınca sol çomar diyerek karşılık vereceksin biliyorum, hiç tenezzül etme, solcuyum demedim.)
Sen Süleyman Soylu, Bahçeli trolleri ve eski FETÖ'cülerin cirit attığı ZP'nden mülteci gönderme hayaliyle yaşamaya devam et.
Deva yok?
Zafer destekleyeni çok bir parti zaten bu ankette bunu belli etti. Ayrıca TKP bir ili aldı.
Millet İttifakına
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş