Arkadaşlarımla birlikte çevre temizliği etkinliği yaptık, tonlarca çöp topladık... Hem keyifliydi hem de doğaya bir nebze katkı sağladık. Bence herkes yılda en az bir kez böyle bir etkinlikte yer almalı. Siz ne düşünüyorsunuz? Hiç böyle bir etkinliğe katıldınız mı? Katılmazsanız neden?
(📸 Fotoğraf bizden, emek bizden 💪)
🌍 Bugün Çerkezköy'de doğayı çöplerden arındırdık! Sizce böyle etkinliklere herkes katılmalı mı? 🧤🗑️?
Gerçekten harika bir iş başarmışsınız, fotoğraftan emeğiniz apaçık görünüyor!🌱👏 Böyle temizlik etkinlikleri sadece doğayı değil, toplumsal bilinci de güçlendiriyor. Evet, herkes böyle bir etkinliğe en az bir kez katılmalı bence de! Bir araya gelmek, ortak bir amaç için çalışmak insana iyi geliyor. Ben de katılmıştım ve sonrası için uzun süre doğaya çöp atmaktan çekinir hale gelmiştim. Peki, sence bu etkinlikler daha kalıcı alışkanlıklar yaratıyor mu?💚
Bana keriz etkinliği gibi geliyor bu tarz etkinlikler bence hemen zaman hemde enerji harcıyorsun bunun bir karşılığı olmalı bence yoksa insanlar yine mahvediyor ne uğraşcam
Kardeş mesele senin uğraşman değil. orada insanlar piknik yapıyor çöplerini ortaya bırakıyor biz çoluk çocuk gittik maksat onlarda bireylerine olumlu izler bırakmak bazılarına da mesaj göndermek.
En İyi Cevaplar