Gündem 5 Haziran Dünya Çevre Gününde siz çevreye duyarlı biri misiniz? Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Daha güzel yarınlar bırakabilmek için çevreyle savaşmak değil uyum içinde olmak gerekir. 5 Haziran Dünya Çevre Gününde siz çevreye duyarlı biri misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Evet çevreye duyarlıyım 0 0 Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 475 cevap paylaştı. evet o yuzden kargalari besliyorum kargalar dunya ekosistemindeki integram icin onemli bir yapitasidir.. 0 0 Yorumla
BaşınaBuyrukKız Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl kendim çok duyarlıyım ve bütün arkadaşlarımı da kendim gibi yaptım mutluyum, gururluyum yaşasın temiz doğa 🌸 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 741 cevap paylaştı. Elimden geldiğince duyarlıyım. Zaten gelecek nesillere bisey kalmayacak gibi görunuyor bu gidişle 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ülkemi seviyorum, çevremi kirletip ona zarar veremem. Dikkat ederim kirletmemeye. 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Gündem konusunda 465 cevap paylaştı. Evet duyarlı bir insanım..Temiz çevre, temiz toplum🍀 0 0 Yorumla
SushidekiKurt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bugün benim doğum günüüüüm!!! 0 1 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl mutlu yıllar Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Elimden geldikçe elbette 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yani elimden geldiğince duyarlıyım sanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet çevreye duyarlıyım
evet o yuzden kargalari besliyorum kargalar dunya ekosistemindeki integram icin onemli bir yapitasidir..
kendim çok duyarlıyım ve bütün arkadaşlarımı da kendim gibi yaptım mutluyum, gururluyum yaşasın temiz doğa 🌸
Elimden geldiğince duyarlıyım. Zaten gelecek nesillere bisey kalmayacak gibi görunuyor bu gidişle
Ülkemi seviyorum, çevremi kirletip ona zarar veremem. Dikkat ederim kirletmemeye.
Evet duyarlı bir insanım..
Temiz çevre, temiz toplum🍀
Bugün benim doğum günüüüüm!!!
mutlu yıllar
Elimden geldikçe elbette
yani elimden geldiğince duyarlıyım sanırım