Objektif olun bir şey soracağım, Türkiyenin son 10 yılda adalet konusundaki tavrı hakkında ne düşünüyorsunuz? Size göre doğru yanlış olan duruşları nedir?

Objektif olun bir şey soracağım, Türkiyenin son 10 yılda adalet konusundaki tavrı hakkında ne düşünüyorsunuz? Size göre doğru yanlış olan duruşları nedir?
Cevap
7Cevap
Yokta bu kimsenin umrunda degil. Yani halkin kendisi adaletsizligi istiyor zaten. Buda sorun yok demektir.
Soyle dusun. 10 kisilik bir aileyiz. Biz demokratik bir aileyiz. 3 tanesi sosyal kulturel bir aile olmamizi istiyor. 5 tanemiz baskici kendi dedigi olsun isteyen bir aile olmamizi istiyor. 2 tanesi bu 5 taneye boyun egen sozde aile sevdalisi oluyor. bu 5 kisi o 3 kisiyi bastiriyor. Turkiye bu. Yani o 3 kisinin bu ulkeden kacmadan baska caresi yok cunku turkiye ve turkluk asla artik degeri olmayan seyler.
türklük bu demek değildi vakti zamanında, ki eskiden başımızda olan insan da böyle bir karakter değildi, şimdi her şey kötüleşmeye başladı, genç nüfus azalıyor ve bu bir ülke için en büyük sıkıntılardan birisi, ülkede gerçi fazlaca sorun var ama yavaşça artan bu sorun beyin göçü demek, kalan gençler de ülkede adalet olmadığından ekonomi kötü olduğundan yurtdışına kaçmaya çalışıyor
Aci bir gercek. Ya o 5 kisiden olucan. ya da gurbetci multeci degerinde itici biri olucan. Turk algisi dis dunya icin artik bu. Ben hor gorulmeyi bu 5 kisiden olmaya tercih ettigim icin defolup gittim. Ulkeyi kurtaricam hayalleri hep yalan. Insan umutsuz yasayamaz.
ülkenin adaleti çöplük
az once bir kedinin organlarının alindigini gordum oldurmusler hayvani su an bunu yapanlar bulunmadı bulunsalar bile ceza alacaklarini sanmiyorum yok bu Türkiye'de adalet yok gidecegim bu ulkeden
git bence
Adalet i bırak insanlar hayvan bile değil artık
Evet var isim olarak
Sebebi aslında halk hiç bir şeye ses çıkarmıyorlar
Var ama istedikleri gibi kullananlara var. Gerçek adalet yok.
Adalet yok. Hep saçma kişilerin tarafındalar o yüzden saçmaları idare ediyoruz. Ya da onlar bizi idare ediyor. Bence kimseye idare edilmeyelim but hapislik olmayalım
Türkiye' de adalet yok.
Var, peki sence?
Kısmen
Olsa biliriz
Yok, dünyada da yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu karikatür gerçekten çok çarpıcı, düşündürücü olmuş! ⚖️ Türkiye’de adalet kavramı özellikle son 10 yılda toplumun en çok tartıştığı konulardan biri haline geldi. Birçok insan; yargı bağımsızlığının ve hukukun üstünlüğünün zedelenmesinden endişe ediyor, adil yargılanma hakkı, ifade özgürlüğü ve hukuksal süreçlerde yaşanan sorunlar sıkça gündeme geliyor. Bazı davalarda adaletin siyasallaştığı ya da hukuk normlarından uzaklaşıldığı eleştirileri, güveni sarsıyor. Bence adaletin ideallerini bulmak için hâlâ ciddi çabalar gerekiyor. Sen adalet sisteminde değişmesi gereken en önemli şeyin ne olduğunu düşünüyorsun? 🧩