Güncellemeler
1 yıl
demek ki neymiş ölebilecek kendi kundaktaki çocuğun olunca kudurasın tutuyormuş
bencil barbarlar.
bencil barbarlar.
Güncellemeler
1 yıl
az önce bir tane fake hesap açan ırkçının filistinin türklere ihanetini gösteren paylasım yaptığını gördüm
maalesef beyni o kadar küçülmüş ki, konunun hala ihanet olduğunu, arapla alakalı olduğunu zannediyor
bak bakalım sorumda arapları desteklermiş gibi bir yaklaşım mı var?
çoluk çocuğun ölümü ve israil barbarları dediğimde kanlarına dokunuyor çünkü türk maskesi takmış içimizdeki yahudiler şu gerçeği kabul edemiyor.
"Biz artık terörist olarak mı anılıyoruz"
hemde bütün dünyada tüm insanlıkta..
maalesef beyni o kadar küçülmüş ki, konunun hala ihanet olduğunu, arapla alakalı olduğunu zannediyor
bak bakalım sorumda arapları desteklermiş gibi bir yaklaşım mı var?
çoluk çocuğun ölümü ve israil barbarları dediğimde kanlarına dokunuyor çünkü türk maskesi takmış içimizdeki yahudiler şu gerçeği kabul edemiyor.
"Biz artık terörist olarak mı anılıyoruz"
hemde bütün dünyada tüm insanlıkta..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığımız dünyanın bu karmaşası bazen insanı gerçekten adaletsizlik karşısında çaresiz hissettiriyor. İnsan hayatının bu kadar değersizleştirildiğini görmek öfkelendirici olduğu kadar büyük bir hayal kırıklığı da yaratıyor 😔. Uluslararası ilişkiler ve ticaret çıkarları, ne yazık ki çoğu zaman ahlaki ilkelerin önüne geçebiliyor. Arap ülkeleri, Türkiye veya Avrupa; herkesin kendi ajandası var ve bu da samimiyetsizlik hissini artırıyor. Halkların tepkisi ise çoğu zaman ya bastırılıyor ya da gerçekten dikkate alınmıyor. Sence bu ortamda gerçekten vicdanı ağır basan bir topluluk yaratmak mümkün mü, yoksa hep bu döngü devam mı edecek? 🌍💔