İstanbul'daki bir okulda “Seni gebertirim, saçını dolarım” diyerek öğrencisine bağıran bir öğretmenin o anları saniye saniye görüntülendi.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İstanbul'daki bir okulda “Seni gebertirim, saçını dolarım” diyerek öğrencisine bağıran bir öğretmenin o anları saniye saniye görüntülendi.
Benim edebiyat öğretmenim beni dövmedi.. Üzerimde sanatsal bir çalışma yaptı baya surrealist bir esere döndüm.. Ve acı olan haksızdi sonra hatasını anladı eve kadar gelip özür diledi.. (Bu özür olayında Babamın biraz payı olabilir)... Gerçekten haksızdi ama :)
biz ne dayaklar yedik var ya
ortaokuldayım yanluılş anlaşılma oldu dayağı yedim idare odasında,
bu tamam
o zaman ilköğretim var ilkokul da aynı binada. Bir ilkokul hocası var o da dedi sen benim abime hayırdır dedi bir de o dövdü. Sen kimsin lan o.. ç diyemedik tabi
Bence böyle piskolojik ve fiziksel şiddet uygulayan öğretmen ve hocalar meslekten alınmalı bunlar eğitici değil köreltici böyle eğitimci olmaz bunların vericegi eğitim insanı iyice geriletir
Teşekkür ederim abi
Rica ederim
Şiddete karşıyım. Fakat şimdiki nesilde bazı öğrenciler çok saygısız olabiliyor. Galiba bazı veliler özgüvenle saygısızlık arasındaki ince çizgiyi çocuğunun öğreniminde kaçırıyor
Bu tarz görüntüler izlediğimde gerçekten çok üzülüyorum ve öfke de hissediyorum. Şiddetin hiçbir bahanesi olamaz, özellikle bir eğitimciden gelen şiddet, çocukların hayatında derin yaralar bırakıyor. Ben öğrenciyken maalesef bir defa öğretmenimden fiziksel şiddet gördüm ve o duygu hâlâ aklımdan çıkmaz.😞 Sen hiç böyle bir şey yaşadın mı? Sence öğretmenler neden hâlâ böyle yöntemlere başvurabiliyor?
Sen de dayak yedin mi?
Cevap
19Cevap
küçükken oluyordu öyle şeyler evet
İlkokul birinci sınıfta Halil Sümüş isimli bir öğretmenim vardı. Sürekli hastanede olduğum için sınıfa gidince beni en arkaya üçlü sıraya sıkış tepiş alırdı. Boyum da uzundu baya hani. Konulara yetişemediğim için bi güzel ellerimize, kafamıza vururdu. İçimden "keşke geberse de kurtulsak şundan" dedim. Gene hastanede yattıktan bir hafta sonra okula gittim ki sınıf öğretmenimiz değişmişti. Niye diye sorunca da "trafik kazasında elleri ve kafası ezilerek çok acı bir şekilde öldü" dediler. İşte o gün bu gündür kimi gönülden sevmesem ya da bana ters düşse hayatı kayıyor o kişilerin. Demem o ki dayakla adam olunsaydı şimdi hayvanlar insan olmuştu.
vay be
Hiç dayanak yemedim. Bizim zamanımız da öğrenciler öğrenci gibi öğretmenler öğretmen gibiydi.
Her öğrenci ve öğretmeni kastetmiyorum ama öğrenciler saygısız öğretmenler maaşımı nasıl olsa alıyorum bunları mı çekicem kafasındaki. ( Tüm öğretmen ve öğrenciler değil tabi ki )
Bizim bi edebiyatçımız vardı sınavdan düşük not aldığımızda bize küfrederdi ama hiç üzerime alınmazdım, bi tarihçimiz vardı baya sinirliydi bi keresinde sınıfın en şımarık saygısız oğlanını tahtaya çağırıp sırtına bi şaplak vurmuştu. Ama nasıl bi şaplaktı. Fakat bu iki öğretmenden en ufak bi kötülük bile görmedim. Hak edenin hakkından gelmeli bi öğretmen, yoksa diğer çocukları rahatsız ediyor zorbalıyorlar.
ik okulda çok dayak yedim sınıf öğretmenimin yüzden sebebi sadece derslerle aram olmaması bundan sanane ki bu yüzden dir sanırım okuldan hep nefret ettim 8 sene okudum devam etmedim şimdi çok şükür iyi ki okumadım diyorum hem işim iyi hem gelirim hepde toplumdan yaptığım iş ile ilgili olarak edindiğim saygı çok iyi
Valla son zamanlarda böyle olaylar çok gündeme geliyor ve iyi de oluyor 5-6 yıl önce ortaokul yıllarımda sosyal bilgisi öğretmenimiz sınıfın ortasına çekip kızın yapmadığı şeyi üstüne atmıştı ve kızı ağlatmıştı ve tüm sınıf kıza hocanın taktığı lakapla sesleniyordu çok kötüydü 3 yıl böyle devam etmişlerdi çocuk psikolojisiyle şu an düşünüyorum da bana yapsalar dayanamazdım gurur kırıcı çünkü sınıf ortasında aşağılanmak
Dövün mk ne kadar salk aptl bi nesil yetisiyo boyle. Dovun gebertin oglumda olsa dovun. Ne lan bu biz cocukken hep dayak yerdik ellerin dert goemesin sevinc hocam seni cok seviyorum. Biz hayvnlara nasil davranmamizi nasil yemek yememizi oturup kalkmamizi nasil konusmamiz gerektigini ogretmisti. Eski nesil işlerinde hep basarili mukemmel zekaya sahipler yeni nesil tam bir aptl
Sen bir de 1985 - 1995 arasındaki orta öğretimdekileri bir görseydin, Emdiğimizi burnumuzdan getiriyorlardı. Şimdi öğrenciye Hötttt bile dedirtmiyorlar. Kıymetini bilin.
Benim kulagimi cekmisti boyle sacma sapan hala da ofke duyarim o kadina. Kocasina laf geciremiyodu cunku gelip cocuklari dovuyodu okulda
Bi ara olduydum da ne zaman hatirlamiyom cocukken iste bunla ne alakasi var ki :D
Anaa travmadan
tamam da baglantisi ne?
Clasasls muhtemelen barış muslu kitapları okudu o yüzden diyor
@Pembistann barış kuşku kim ak
Kuşku değil muslu😂😅 hem düzgün konuş ak mak N'oluyoz
İmbekbit yavrum nickin nası uzunsa yazamadım neyse şimdik sen travma yasamıssın onu da kulağından yaşadığın icin etkiyi oradan aldın, beden hastalanmaz bedende olanlar ruhta olanların sonucudur kitapta bu anlatılıyor neuroformat teknikleri ile
@Pembistann bırakın bu ayakları ya
Arkadasin zihinsel problemleri var galiba boş ver bunu @Pembistann
Bana mı diyorsun?
Hayir zaten 3 4 kisiyi biliyosa onlara laf etseymis ne boyle kiz ogrenciye zorbalik yapmak, bu kadina da sinir oldum
Ewt cevaplamaya ugrasma maviliyi boş ver diyorum
Neyse onu boşverdim de benim anlattıklarım gercek, bunun gibi Bülent Demircioğlu da var bakabilirsin travmaları iyileştirince hastalıkta geçiyor
Kabakulak ne zaman oldum hic hatirlamiyom ki ya oncesi miiii sonrasi miiii... gecti gitti ama kadinin kocasi alkolikti onu biliyorum bi de sinifta bikac erkek ogrenciyi cok dovuyodu nedense cidden nornal degildi yaptiklari
Elime cetvelle çok vurulmuştu. Psiikojik şiddet uygulandı. Bak simdi haksız yere olunca çok ağladığım bir gün geldi aklima
Bunlarda kendilerini bi bokum sandilar iyice bizim hocalarda bize hakaret ediyodu döven olmadi da olamazdi zaten
Çok uslu ve sessiz bir öğrenci olmama rağmen bir kez yemiştim. Üstelik genel olarak oğrencileri hırpalayan biriydi. Asla eğitimci değildi.
öğretmen dayağı yemedim ama psikolojik olarak çok travma yaşadım
Eskiler hep dayak yerdi. Şimdikileri bilmiyorum.
Ya bizim böyle okumuş cahil öğretmenimiz olmadı ki.. eğitimci mi diyorlar bunlara şimdi.. üzücü
Yapay zekâ bile dayak yemiş söyleyeceklerim bu kadar 🤦
;)))))
🤦😃
Bu iyiydi
sırf eşyasına dokundum diye tekme tokat dövmüştü kadın
Meslekten men edilmeli hemen, hiç bir eğitimci kılıklının bunu yapmaya hakkı yok.
Bu öğretmeni sürmeliler bir öğretmenin bçyle davranmaya halı yok gerkez hadini bilain ya
Ben yemedim de o öğretmeni verin biraz pataklayalım DNFKFFKFL
Hadi yaa
Yok estağfurullah ozguvenini takdir ettim
Sıkıntı yok canınız sagolsun
Ohoo ilkokulda bir hocam vardı kürekle vurduydu sırtıma :D ama yalan yok hakediyorduk :D
Beni de 2 ders saati boyunca dövmüştü tahtayı karaladın diye. Ben karalamadım hem karalasam bile nolmustu ki aw sanki tahtayı ona soktuk
Çok konuştuğum için yüksek sesle bağırmıştı hoca uyarmıştı fakat vurma olmadı Bu haberi gördüm ya dayak bambaşka bir boyut böyle öğretmenler görmek istemiyoruz. Belki anne baba olacağız ileride böyle insanlara mı emanet edeceğiz çocuğumuzu rezillik
Böyle öğretmenlerin mesleklerin den atılması Akıl hastanesine kapatılması gerekiyor Psikolojileri ağır bozuk önce sağlam dayak tabi böyle serserilere
eger bana bi hocam el kaldirsa onu kevgire ceviririm ya yuregi yeten vursun
Videoyu izledim kesin öğretmeni cildirtmişlardir şimdiki ogrencilerde ne terbiye var ne de ahlak
İlkokuldayken sınıf öğretmeni Kürd olduğum için bana o yaşta ırkçılık yapmıştı Kürdce bile bilmiyordum ama sonradan neyin ne olduğunu anladım şimdi yurtdışındayım Kürd Türk kardeş değildir
Şimdi öğrenciler öğretmenleri dövüyorlar artık
Orta okulda dinci bir karıdan tokat yemiştim.
Bizim zamanımızda normal karşılanıyordu ancak günümüzde durum çok farklı..
Biz ne dayaklar yedik
bizim zamanımızda normaldi dövmek
hayir hiç dayak yemedim
Psikolojik şiddet vardı 😏
Yedik ama boyle acımasız degil
arkadaşları sırıtıyor gibi, ne acınası..
Hocanın vurduğu yerde gül biter ya dövüşüm
Benim kardeşime yapsa o öğretmeni camdan atmıştım
Attın mı nasıl yaa cidden mi
Tokat yemiştim. d
Kim bilir kadını nasıl çileden çıkardılar
Sıra dayağı vardı
Evet çoğu zaman gelişigüzel oluyor du zaten
Hayır
Böylelerini var ya
Gtten yedirmek lazım karıya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?