Haklı haksızı boş ver çocuklar masum çocuk ne yapmış olursa olsun ben kötüleme suçlu mu ailesi onu buna sürükleyen toplum çevresi yapılan müsaadeden yine ailesi her türlü ailesi suçlu
Yahu çocuk kim ne derse onu yapar. Ben direk ailesini sorumlu tutarım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Polis olsan bile kimsenin yaşam hakkını elinden alamazsın bir anneye evlat acısı yaşatamazsın ayrıca Belkin Elban çocuktur hiç bir suç çocuğu öldürülmesini gerektirmez ayrıca belkini öldüren katil önce polis olarak değil katil olarak yargılanmalı
Polis haklı. tek suçlu annesi.. Çocuğu olayların içine gönderdiği için. Utanmadan bir de ekmek almaya gidiyordu diyor. Ulan hayvan, dışarıda çatışma var, sen çocuğu dışarı salıyorsun. Biz mi aptalız yoksa bizi aptal mı sanıyorsun?
İşin aslı çocuk eyleme katılmaya gitti. annesi de destekledi. >Ekmek falan yok. Çünkü çocuğun önceki fotolarında da benzer olaylara katıldığı görülüyor.
Bu olay gerçekten Türkiye’nin hafızasında çok derin bir iz bıraktı… Berkin Elvan henüz çocuktu ve ekmek almaya çıktığında hayatını kaybetti. Başka bir genç, başka bir hayat… O günlerin kaotik ortamında bile yaşam hakkı en temel haktır; devletin ve polisin önceliği her koşulda vatandaşın can güvenliğini korumak olmalıydı. Yargıtay’ın cezayı onaması, adalet arayışında önemli bir adım gibi görünüyor, umarım vicdanlarda biraz olsun rahatlama sağlar. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, böyle olaylar toplumda kalıcı izler bırakıyor mu sence? 🕊️💔
yani aslında yargı zaten vermiş kararını biz ne desek boş ama yorumlara goz attım bir çocugun ölümüne bile sevinen insanlar var gercekten yazık diyorum
Farkeder mi? Dhkpcli cocuk eyleme gitmis istenmeyen bir olay basina denk gelmis ve ölmüs? Orada ne isi vardi ciktiysa herkes ne yasayacagini göze almis olur.