Son dönemlerde "HAVHAVHAV" şarkısıyla bilinen Lvbel C5, sarkılarında uyuşturucu kullanımını teşvik ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Ne düşünüyorsunuz?

Son dönemlerde "HAVHAVHAV" şarkısıyla bilinen Lvbel C5, sarkılarında uyuşturucu kullanımını teşvik ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Ne düşünüyorsunuz?

Yani bilemiyorum ne diyeceğimi. Dışarda o kadar katil zanlı varken bir sanatçının tutuklanması çok sacma. En fazla şarkısını yayından kaldırırsın, yasak getirirsin. Tutuklama fazla olmuş.
Saçma şarkıları vardı, dinlemiyorum kendisini zaten ama bu kararda saçma yani. Ona bakılırsa Jeff Red in şarkıları daha berbat, o zaman bütün rapçiler içeri
hiç sevmem, dinlememde ama çok garip bir sebeple içeri almışlar şu şekilde şarkı yapan milyonlarca insan var ayrıca bundan daha beter diziler filmler çeken insanlar var
Cevap
14Cevap
Yani komik dinlediğim biri asla değil ülkede uyuşturucu baronları kol geziyor bumu özendiriyormuş 😂
Evet camide top sektiren ibda-c teröristlere gram sesleri çıkmıyorken çavbella çalınınca zırlıyorlar ya da 26 kilo altın ve parayı götürenlere sesleri pek çıkmıyorr :)
Bu şarkı daha çok teşvik ediyor
Tutuklandı ise yasal dayanak var demektir. Suçlu olan herkes cezasını çekmeli
yeni şarkı yapmama cezası versinler lütfen
Şaşırmadım da
Doğru olduğunu düşünmüyorum.
Neredeyse konuşan insanların hepsini içeri atacaklar
Uyuşturucu özendiriyor falan diye hep birilerini atıyorlar içeriye sonra da çıkarıyorlar gereksiz geliyor bana
Saçma bir şarkı 😅😅 hiç seviyem değil dinlemem de
Cezaevinde havlar artık sacma sapan bir sarki cikarip kulagimizi tirmalamisti
Şarkılarını dinlemiyor ve benimseyemiyordum zaten hayranlarına geçmiş olsun 😂
Ben Lvbelc5 seviyordum en çokda onu dinliyorum reisi hapse attılar laaaa
Saçmalık, şarkılarla ne alaka teşvik, iyice pohkku çıktı aa
Ezhele de böyle olmuştu çıkar 2 güne
Çok saçma ya yinede niye aldılar ki içeri bu da sebep mi onca suçluyu içeri atmiyrolarda bir tek sanatçılara yöneliyorlar
Doğru karar bence ama uzamaz salarlar
Lvbel c5 salarlar abi
Belli zaten havliyodu
evet tutuklansin bu tipler
Eğer suçu varsa cezasını çeksin
İki güne salarlar
Çok da umrumda değil ama şarkıları çok saçma
Barınağa mı atmışlar?
Köpek tutuklanmış
Çok iyi olmuş.
seversin sevmezsin karar bana göre yanlış
Geç bile kaldılar