Çocuğun kollarında sigara söndürülmüş. Kaftasinda çatlaklar oluşmuş. Çocuğun vücudunun her yerinde morluk şişlik ve ezik var. Bu masum çocuk orr annesinin orpulugu yüzünden bunları yaşamış. Çocuk daha iki yaşinda. Bu çocuğa onu yapan diğer yaratıkları yakmakla beraber annesininde sokak ortasında cayır cayır yakilması taraftarıyım. Sizce
Annesinin erkek arkadaşları tarafından öldüresiye darp edilen çocuk?
Bir suriyeli baba 2 yaşında kızı saçından tutup yerden yere vurur annesi izler. Bu olay karşımıza çıkar, başka bir olayda balkondan 2 yaşında bebeği tekmeleyerek annennesi aşağı düşürür başka bir olayda marketteki bebeğe birisi yumruk atar başka bir olayda yolda ailesiyle yürüyen bebeğe başkası yumruk atar. Yani be oluyor anlayabilmiş değilim ama birisi çocuğumun saçına zarar verse o kimse 7 sülalesi dahil onları kur*una dizerdim. Hatta bu suriyeli baba olayında twitter da 50 hesaba yazdım adres verin aynısını ona yapalım diye ve kimse cevap vermedi. Halk olarak ödlek korkak bir hal aldık. Herkes lafta erkek olmuş. Ankara 'da başka bir olayda ise baba denen p*ç yeni doğan bebeği cam masaya fırlatmış masa kırılmış her yeri kan içinde kalmış saatlerce anneyi tutmuş müdahale etmesin kan kaybından ölsün diye ve ne oldu ifadeyi aldılar saldılar. Ciddiyim bu it*er karşıma çıksa neler yaparım onlara neler. Eskiden devlet ceza veremiyor mu halktan 8 10 delikanlı çıkardı şimdi 1 kişi çıkmıyor
Ülke olarak kendi dexter larımızı yetiştirmeliyiz. Madem eğitemiyoruz, yok etmeliyiz. Sürekli çoğalıyor bunlar, toplumun hatırı sayılır kısmı bunun gibiler. İyiler iyi oldukları için kaybedecekler Bu çocuğa kıyan yaratık, diğer çocuklara kıyanlar gibi arkadaşları olan, toplumda kabul gören, rahatça bu yaptıklarını anlatabilecek bir çevre bulan biri.
Yemin ederim aklım almıyor koskoca insanlar bunu iki yaşındaki çocuğa nasıl yapıyor ya nasıl ben önümde karınca görünce yolumu değiştiriyorum sırf ezmemek için gerçekten nasıl bi dünyada yaşıyoruz hiç anlamıyorum