Sakarya'da 40 yaşında bir kadın, 40 yaşında erkek bir komşusu ile yatakta 10 yaşındaki oğlu tarafından basıldı. Kapıyı açan 10 yaşındaki çocuk, annesini komşu bir erkekle aynı yatakta görünce anne hemen ardından çocuğunu yastıkla boğarak öldürdü.
Yemin ediyorum hayattan soğuyorum, bu beyinsiz insanlar, ahlaksızlar, vijdansız pislik... Allahım... Aynı havayı solumak bile onlarla onlar gibisi ile... Bir cana mis gibi çocuğa insana nasıl kıyarsın şeref yoksunu.. Bir de kanın canın evladın... Yazıklar olsun... İNSAN OLDUĞUM İÇİN UTANIYORUM.. Bu yüzden haberlerden kaçıyorum..
Allah ıslah etsin diyorum Ben bu haberi canlı izledim kocası karakolda diyor ki nerde o karım olacak o... Yazık adam çalışıyormuş çiftçiymiş bide yazık gerçekten şe ref siz kadın iki yüzlü ah laksız
keşke çocuğu öldürmek yerine olayı çarpıtıp temizlik yapıyorlarmış gibi gösterselerdi. Çok üzüldüm hem ailenin dağılmasına hem çocuğun vahşice öldürülmesine.
Evet ya duydum. sok oldum 40 yaşlarında bunlar bide genç olsa şeytana uymuş dicemce tvdede var kadın evli 50 yaşında çocuk başka adamdan yuh ya bu ne iştir
En İyi Cevaplar