Ateistler , deistler ve agnostikler de cennete girer diyen ihsan eliaçık denen münafık hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kurban ibadetini reddediyor. Ateistler cennete girer diyor. Buna ateistler bile güler. çünkü adamlar der ki , kardeşim biz Allaha , peygamberlere , cennete ve cehenneme , daha doğrusu hiç bir dine inanmıyoruz ki , nasıl gireceğiz inanmadığımız birşeye. Zaten kendisi ben inanmadığım dinin ateistiyim diyorum. Kendi küçük kafasına göre dini yorumluyup ahkam kesiyor ahmak.

EVET.
HAYIR.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Bu adama niye sert çıkıyorum. Çünkü islami hoca kılığına girmiş bir kafir ve bir münafık olduğu için. Bunu dinleyip inanan insanlar cehenneme giderse bunun hesabını kim verecek. Belki ben vermem ama uyarımı da yaparım. Ben hoca değilim , imam hatip ve ilahiyat mezunu da değilim yemin ederim . Hatta günahkar bir müslümanım. günahlarımı dağ gibi gören ve sonum ne olacak diye düşünen bir insanım.
Güncellemeler
1 yıl
Sözün özü insanların ebedi saadeti ya da ebedi felaketi söz konusu. Belli bir amaç ve birilerine hizmet için ilahiyatı bitirip yalan yanlış bilgilerle milleti kandırmasın. Her ilahiyatı bitireni sakın hoca sanmayın , ahir zaman da yaşıyoruz. Hak ile batıl çok karışık. Bu adam dini kendi kafasına göre yorumlayıp , yeni bir din uyduruyor kafasından . Üstelik bunlardan bir tane de yok. Baya var.
Ateistler , deistler ve agnostikler de cennete girer diyen ihsan eliaçık denen münafık hakkında ne düşünüyorsunuz?