Yani burdan Müslüman olmadığı direk ortaya çıkıyor doğru mu inançsiz birisi olduğunu anlar mıydınız özellikle kızlar siz cevaplayın

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani burdan Müslüman olmadığı direk ortaya çıkıyor doğru mu inançsiz birisi olduğunu anlar mıydınız özellikle kızlar siz cevaplayın

Hülagü han Türk değil bu bir. On binlerce bebek çocuk kadını öldürmüştür bu iki. Ayrıca Abbasi halifesinin böyle bir sözü yoktur buda üç
Irkçıların zeka seviyesi çok düşüktür böyle saçma sapan şeylere inanırlar başka da bir şey beklenilmez. Ayrıca Arap'ın herşeyi Arap'ın olsundan kasıt İslam ve Müslümanlıktır
Hülagğ han Türk’tür bu bir Araplar bizi hep katletti talkan curcan’da 100.000 Türkü katlettiler amma duyar kasmışsın arabın dini işte
Moğollar ne zamandan beri Türk oldu? Ayrıca Türk dediğin İlhanlılar Kösedağ savaşında kaç tane Türk'ü öldürmüş bir bak. Ama kime ne anlatıyorum Moğol artığı işte
Daha Türkçe yazmasını bilmiyor Türkçülük yapıyor
Biz Berk ve Şenay!
Bir insanın inançlarını ya da dünya görüşünü sadece böyle bir paylaşım üzerinden anla (ya) mazsın aslında. Tarih yorumlanabilir ve insanlar birçok yaklaşımı sorgulamak için böyle içerikler paylaşabilir. İnanç meselesi daha derin bir bağlam gerektirir 🧠. Görüşlerini direkt böyle yargılamamak her zaman daha iyidir! 🙃
Cevap
2Cevap
Ateist değilde deist ya da belki de cahil denilebilir. Çünkü Hülagü, tarihte en çok Türk öldüren kişidir.
İslamı arap uydurması gören çok. Aynı sekilde Türklüğü savundu diye insanı atesit zannedende çok. Şimdi adam ateist olsa nee olmasa ne napacan
Ben attımda duruma sevdiğim kız gördü acaba inançsız olduğumu anlamış mıdır diye ona ateist olduğumu söylemek istiyorum onu kaybetmek istemiyorum
Seni ateistsin diye istemeyecek kadından zaten uzak dur
Ben onu çok seviyorum ama
Ateist diyemeyiz belki Hristiyan ya da başka bir inanca sahip. Sadece Müslüman diyemeyiz
Gayet de aklı başında bir insan takdir ettim
Benim abi
Sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?