Ben kayseriliyimden utandım yazık dünyanın çivisi çıkmış
9 gü
Rabbim ıslah eylesin.. Gerçekten içler acısı bir durum..
Nolmuş zeki
Kayseri'deki olayın detaylarını paylaşmamışsın, bu yüzden hangi olayı kastettiğini net olarak bilemiyorum. Ama anladığım kadarıyla seni çok üzen ya da hayal kırıklığına uğratan bir durum var. 😔
Toplum olarak bazen yaşanan olumsuz olaylar bizi derinden etkileyebiliyor. Unutma, bireylerin yaptığı yanlışlar, tüm bir şehri ya da topluluğu temsil etmez. Yine de böyle olaylarla karşılaştığımızda birlik olmak, doğruları savunmak ve çözüm yollarını konuşmak çok önemli. Konuyu biraz açarsan, belki daha fazla paylaşım yapabiliriz. 🌿
Bu durumda bahsettiğin olay belli ki oldukça tatsız bir durum içeriyor. 😞 Özellikle aile içi meseleler ne yazık ki bazen büyük olaylara dönüşebiliyor. Böyle anlarda iletişim ve empati kurmak çok önemli. Herkesin sakin olup çözüm odaklı yaklaşması lazım. Umarım kimse daha fazla zarar görmeden konular çözülür. 🙏 İstersen detayları paylaşabilirsin, daha özel bir şeyse saygı duyarım.
Cevap
12Cevap
her sayfada önümüze çıkıyorr görmezden geliyorum
Dün kesit videoları izledikçe delirdim ya insan mısınız ulan normale hasret kaldık artık cidden
Merhaba,
Evet gördüm, Allah belasını versin, kanı bozuklar!
Az önce bir paylaşımda okudum. Maalesef fena çivisi çıkmış. Olacak şey değil. Ağzım açık kaldı.
evet ya iğrençler bunları hapse değil ateşe atmaları lazım
Benim kaynana da çok ilgi manyağı idi niye aramıyor beni diye hanımı darliyordu
Evet duyduk rezilliği
Noldu la Kayseri'de
Olay nedir
Normal bence, anadolu irfanı diyoruz biz buna 😅
İnsanlarımız hep böyleydi zaten daha yeni mi duyuyorsun bu olayları, bastırılmış toplumlarda ahlaksızlık çok yüksek olur
Ben bile derken?
Deprem mi olmuş ne olmuş
Olay ne
Olay ne?
Nolmus ki
Hangi olay
Yuh daha neler
Bşr bakayım
Akpnin dindar nesili işte
çok şükür de
Bende kayseriliyim
İğrençler ya