Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten adam gibi bi cevap bekledim burada bile dalga gecip gülenler. Ne bu olay akp olayi degilmiş bilen yok mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çünkü Konyalı olmak vahimdir birine konyaliyim diyince absürt tepkiler veriyor bu da insanlar arasında komik olmaya başladı
Komik olan şey ne işte onu soriyorum
Konya'nın tuhaf biyer olması
Zaten Konya’dan doğru dürüst insan çıkmıyor 😅😅
Genelleme yapmak yanlış bence
Hep zilli çıkıyor oralardan 8 tanesinde becerdim 8 ide konyalıydı
Bide beni dolandırmaya çalışan adam da konyalıydı karısını becerdiğimin iti
Hepsi aynı bok
Bu tiple mi
Himm
Antalyalıların skne kurban olsun onlar
😅😅
Ne varmış lan tipimde
Sende oralısın yaran var gocunuyorsun
Gayet yakışıklıyım sövdürme kendine
Tipe bak m k hahshs dünya da tek kalsan sana vermem m k
ya çocu
Aw çocu ananı soyunu dedirtme
Kaybol lan
Mk diyo bide bana seni sk, rm
Çokta meraklı değilim senin kokar a, m, na
Zaten Ruslara basıyorum dil de biliyorum senin gibi aç köpeğe bedava versen yine sokmam😉
Bide senin tipini görelim tipini sktm
Goca burnunu sümüklü burnunu yaptırsa konuş önce gassarrmer seniii
ya eniği sen benim moralimi bozamazsın seni maf ederim canımı sıkma gece gece kendi tipine bak
Ay belli moralini bozamadiğim maf ederim nedir a q kro musun sen hahhaha bu kadar alt edilebilir olma
Anca burdan miyavlarsın kedi eniği seni 😀😅
Kro yum ya senide sert skc, m
var mı bi diycen istek at bana ordan devam edelim burada insanlar rahatsız olmasın
Beni de sert skcekmiş hahah oğlum çok gülüyorum lan sizin gibilere gel SK hadi beni bul da ya
Bulmam İÇİN yardımcı ol söz sert skcem seni söz karım yapıcam seni
Hahah ulan ne güldürdün beni yaa akşam akşamm senin değil karın sokakta selam verdiğim insan bile olamazsın sen benim şu konuşma tarzına hareketlere bak
ya kaşarı ikimizde biliyoruz senin benim altıma yatıcağını burada kendini temize çıkardığını sanıyorsun senin gibi kaç tane kaşar bana selam vermek için çaba gösteriyor sen kimsin
Neyse seni skmşycem vaz geçtim
Ulan senin neyine çaba gosteriyolar haha zenginsen paran içindir çünkü tipe dair en ufak bi çekicilik yok
Rahatsız etme beni o dar amnı sever atarım ha
Sktr git ya yakından görmediğin için bilmemen normal çok yakışıklı değilim bunu biliyorum bi itibarım saygınlığım var sade bi yakışıklılığım var
Hadi bilemedin senin gözünde yakışıklı değilsem de gayet iyi bir tipim var ayrıca çekiciyim de
Sen anca makyaj la bişeye benzersin o yüzden bi sktr git
Ananı da soyunu da seni de skrm şimdi canımı sıkma benim sg o sümüklü burnunu yaprtır ya karısı
40 yaşında gösteriyorsun zaten
Haha duyan de beni gördün sanar , sana saygınlık gösteren insanlar kim sokak serserileri mi yoksa paralı kadınlar mı 😂
Hayatım boyunca hiç bir zaman eskort a gitmedim bana saygı duyan insanların hepsi esnaf ve iş adamı yaşadığım yerdeki çoğu büyüğüm ve küçüğüm
Mahallemdeki çocuklar ve benden bi kaç yaş büyük küçük çocuklar fark etmeksizin onlar serseri değil onlarda benim kardeşlerim sayılır mahallenin gençleri
Onlar senin gerçek kişiliğini bilseler saygı duymazlar gördükleri yerde söverler m k sana
Beni burdan tanıyamazsın dostuma sevdiğim insanlara hainlik etmem herkes beni Mert bilir sen beni burdan bilemezsin
Mk deyip durma şimdi senin ammmna koyarım ha
Saygısız köpek
Bak hadi büyüklük bende kalsın sen haklısın hadi güzelim uğraşma benle
İyi geceler cici rüyalar ama senin uyku saatin çoktan geçmiş 9 da uyuman lazımdı senin CİCİ KIZ😛
Haaa canım sütünü içmeden uyuma tamam mı cici kız😜
Evet seni burdan taniyamam ama konuşma tarzin bile nasıl biri olduğunu belli ediyo bana aklınla karşılık bile veremiyorsun cevaplarin skcem sokcam hep argo belli küçüksün daha neyse uğraşmak istemiyorum
Ben sıkıntılı bir insanım aklımla cevap versem anlamazsın sen o yüzden küfrettim
Benim bir sürü derdim var iyi geldi ama
burada olsaydın seni harbiden sinirden sadece becerirdim
Çok şanslısın
Neyse birdaha karşılaşmayalım uzatma bildirim sesi geliyo uyuycam hadi iyi geceler
Aa sevinmem mi gerek şu an da beni çok eğlendirdin bu akşam he sayende baya güldüm iradeni daha kontrol bile edemiyorsun sen kaç yaşındasın 17 mi üstelik konya Antalya'ya çok uzak değil gel bul beni hadi ne yapicaksin hahah
bu mu acaba
https://www.youtube.com/embed/anU8JXT0KH8Konyali olmak şereftir herkese nasip olmaz😎
Abi ne olayı bunun
Kendilerince dalga geçiyorlar takılma
konya da akp oy çokluğu olduğu için
Konyalıdan baskasına
Ne alaka