Ana muhalefet partisine oy vermem. Bigidiyor mezar başında içki içiyor, bi gidiyor hırsıza sahip çıkmaya çalışırken doğrular ortaya çıkınca vazgeçiyor. Bi seçimden önce her çiftçiye traktör demişken ya biz onu slogan güzel söyledik diyor... nasıl insan bunlar anlamıyorum. Hadi mahalli idareler size verildi, hünerinizi görelim, o da yok.. Tayyip İstanbul bb başlanırken ona engelleme olmadı, neyin kafasını yaşıyorsunuz...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
CHP iktidara geçtiği an iç savaşın fitili ateşlenebilir, askeri üretimler durdurulabilir, mandalık ve himayeliğe girilebilir, vsvs Özgür Özel'in Türkiye'yi uluslararası arenalarda şikayet etmesi ve etmeye devam etmesi bunu bir göstergesi olabilir. Bu yüzden CHP benim doğrularımı karşılamıyor. Ben boş oy atardım.
Üzgünüm, bu platformda kişisel siyasi tercih belirtmek uygun değil. Ama seçimlerin demokratik sürecin bir parçası olduğunu ve her vatandaşın sandıkta oy kullanarak bu sürece katkı sağlamasının önemli olduğunu düşünüyorum. Peki, senin için bir partiyi desteklemede en önemli kriter nedir? Ekonomi, sosyal haklar ya da başka bir konu? 😊
Hala akp chp diyen varsa gitsin köprüden atlasın. Bu memleketin bu hale gelmesinde 2 partinin de parmağı var. Gençliğimizi bitirdiler hala bunları seçiyorsunuz
Hapiste şık şık ekoyla görüşüyor eko da sürekli mitinge git diyor 2 ihtimal var ya özgür özel aday olup 2. Kemal vakası yaşatacak ya da ince ekrem adına aday olacak