Yukarıdaki maddeler hakkında düşünceleriniz nedir? Kabul edilme midir? Getirileri nedir, götürüleri nedir?

Yukarıdaki maddeler hakkında düşünceleriniz nedir? Kabul edilme midir? Getirileri nedir, götürüleri nedir?
- İklim Kanunu; bu maddelerin kanun yoluyla uygulamaya konulacağını düşünecek kadar ezbere yaşayanlar için düzenlenmiş bir kanundur: Bir insanın, yalnızca;
bile kendisine sorulmadığını düşündüğünde, olmadığını anlayacağı kanundur.
- Kabul edilip uygulanmamalıdır: ... bu nedenle de kabul edilmeden uygulanır zaten.
- Görseldeki maddeler hakkındaki düşüncem; bilinçli, mantıklı ve akıllı bir insanın üzerine düşünmeyeceği maddeler olduğu: İnsanların, Yeni Dünya Düzeni çerçevesinde yaşantılarımıza sokulan - sokulmaya çalışılan uygulamalara yaklaşımı; önünde balık ve tavuk duran ve eline "Balık yemek zorundasın." diye bir kağıt tutuşturulan birinin, gidip herkese "Balık yemek zorundaymışım." diye yakınmasına benziyor. Tavuk önünde; yersin, olur biter.
- Bu maddelerin getirileri - götürüleri; içinde bulunduğumuz düzenin getirileri - götürüleri ile aynı: ... çünkü düzenler değişir, dünya aynı kalır, insanın yaşaması gereken biçim belirlidir.
Çevre sorunlarının çözümü, bilinçli olmaktır. İnsanın çevresine ve doğaya karşı, bilinçli hareket etmesi en büyük çözümdür. Farkındalık, herşeydir
Bunu daha önceden YRP den vekil dile getirildi. DSÖ den de çıkılması söyledi, İklim kanunun kabul edilmemesini, hatta uçaklarla malum şeyin yapılıp zehir atıldığını belirtmişti. Kimse tiye almadı adamı orada. Ülkemizin sorunlarından biride şu.
Asıl büyük sorunu böyle ana popüler 2 partiden olmayan biri getirdiği zaman lafta o görüşü destekliyorlar fakat iş oy vermeye normal desteğe geldiğinde ise insanlar her zamanki gibi Akp ve Chp'ye oyu basıyor. Sonra ülke niye düzelmiyor :)
Şimdi sorayım öyleyse Yeniden Refah Partisi bu konuya değindi ve gereken çözümüde söyledi. Millete sorsak Yrp gerici, şeriat getirecek falan filan der oy vermezler. Fatih Erbakan Şeriat getiricez diye bir açıklaması yok hatta videolu şekilde haber kanalında da bu konuyu açıkladı. Ama millet ezbere Akp Chp oy vermeye devam edeceği gibi diğer partileri hep böyle ezbere ötekileştirmeye devam ederler.
Bu konuda haklısın. Bence her sese kulak vermeli.
Kesinlikle katılıyorum. Bu konu hakkında delilleriyle konuşan kişiydi. Kimsenin umurunda olmadı. Zamanında Necmettin Erbakan da çok şey için uyarmıştı insanları ama ölünce adam kıymete bindi. Yaşarken herkes onun uyarılarına sağır kesildi. Şimdi çıkıyor mu Erbakan'ın her dediği. Fazlasıyla maalesef.
Bunu hangi mantık akıl kabul edebilir? Yapay et ve gıda tüketilecekmiş, insan nüfusu azaltılacakmış kim karar veriyor buna? Tepedeki zengin ve kendini soylu lanse edenler istedikleri bir dünya düzeni kuracaklar.
Biliyorsun dünya nüfusunun azaltılması gibi bir projeleri var zaten. Belki bu kanunda ona hizmet edecektir.
Cevap
11Cevap
Hayır bence güzel olmaz
Kimsede Türkiye'nin yarısından çoğu ayda bir kez bile et görmüyor yapay ete mi itiraz edicek demiyor... boş boş bir şeylere itiraz ediyorsunuz da işte dünya da su kaynakları bittiğinde ya da kirlilikten icemediginde artık çıkan üçüncü gozunuzle belki gerçekleri görürsünüz... böyle devam edersek su bulamicaz
Bir kanunun mecliste geçmiş olması bile korku verici bazı vekiller de hiç oy vermemeyi tercih ediyorlar neden acaba hepsi içimizde biliyorlar.. bu kanunlar girdiği an boynumuza tasma taktılar demek..
Muhalefete çok iş düşüyor.
Yapay zeka ve karbon ayak izi maddeleri saçma sapan olmuş.. Robotlaşmaya doğru gidiyor resmen.. Sol taraf komple facia.. Kim uydurmuş acaba bunları..
Mehmet şimşek o maddeleri beğenmiştir eminim :))
Siyaset yapmayalım lütfen.. Zaten hayat kısa, bari kuşlar uçsun..
Kuşlar da keyfinden uçmuyor zaten..
Bence gayet keyifli bir eylem..
Sana göre öyle. Ama bide kuşun fikrini almalı.
Bize ne kuştan.. İnsanlar uçabilmek için can atıyor, bu yeterli..
Robotlar dünyayı kuşatmasın tamam ama insanları robotlaştıralım diyorlar...
Robottan pek farkımızda kalmadı.
Yağlamak lazım
Motor yağıyla mı🙄
Sana yağ
Bi tane faydalı madde yok evden çıkamayacaksın istediğin şehire ilçeye gitme hakkın olmayacak kotan olacak 15 adım attın artık eve diyecek devamı kaba kuvvet
Aha madam hoş geldin. İklim kanunu kabul edilmemeli bence
Hoşbuldum :)
Hoşgördük
Fatih Erbakan ve tayfası karşı çıkıyorsa faydalı bir şey olabilir.
Akp sunuyorsa peki?
Karşı çıkan grup yobazlığın dibi. Akp muhtemelen dış baskılardan dolayı destekliyor gibi yapıyordur. Onlar da karşı çıkıyordur.
Sizin için bunlar faydalı maddeler mi?
Faydalı gördüklerim de var faydasız gördüklerim de var. Ama yobazlar karşı çıkıyorsa faydası daha fazladır. Bknz İstanbul Sözleşmesi. Karşı çıkanlar aynı tayfa.
Chp de karşı çıkıyor.
Chp muhalefet görevini yerine getiriyor. Senin kadar bile kafa yorduklarını düşünmüyorum. Kabul eden ülkelere bakınca daha çok olumlu sonuçları var gibi.
Pek olumlu sonuçlar olacakmış gibi gelmiyor. Yapay et yemek istemiyorum mesela :)
Veganlar yiyor. Ben de tercih etmem yapay et. Yasaklama olacağını düşünmüyorum. Teşvik edilecek olabilir.
Bakalım göreceğiz..
Et yemezsek zenginlerle eşitleniriz, iyi tarafından bak Ankaralı 😅
Gizliden çıksan da kim olduğunu bilsem😒
Başka bir soruda inşallah 😅
Peki😏
Allah'ım böğünleri de gördük. Devamını bekleriz efiğemm.🙂
Bunlar küreselcilik faşizminin idellerinin yol taşları. Kısıtlanan insanın kendi göül rızası ile kontrol altına alınnması çabas. Aslında amaç kapitalizm. A sınıfı makina almak için ikna edilen bir insan b sınıfı makinasını satar, c seınıfı kadar karbon üretilmesine neden olur ama bundan hiç bahsedilmez!
İnşallah efenim :))
Maddeler felaket zaten. Ama korkarım ki geçecek. ya da gündemi meşgul edip bir süre sonra rafa kalkacak.
Kesinlikle. Ben gelmiyorum artık o oyunlara :))
Onlarda yakın gelecek :)
Bi dur bismillah 😀
Merhaba, uygulanmali diye dusunuyorum ben. Ya siz? Bu arada size d4vet gonderdm, sizde geri gonderirsenz cok memnun olurum 🙏🏽
Siz hakim misiniz bu konuya gerçekten, internette bir de şey gördüm suları kullandırmayacaklar tarımı bitirecekler vs diyordu ama eğer detaylı biliyorsanız anlatır mısınız
Maalesef çok hakim değilim. Bu yüzden sizlerinde görüşlerini almak istedim. Bazı maddeler çok faydalı gibi görünüyor ama bunlar diğer maddeleri gözden kaçırmak için yemde olabilir.
Bence tam da dediğin gibi yem
Bunu kabul etmek apaçık şekilde vatana ve millete ihanettir
Bizim gibi devletlerin anasini aglatcaklar keyiflerine gore
Yetkisi olan her canlinin reddetmesi gereken unsurdur.
Bu iyi bişey değil
Oww güzel mjş
Edilmedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?