Ukrayna-Rusya savaşında tankın içinde ölen bir askerin videosunu gördüm. Ayağı pedala takılı kalmış ve tank bu sayede kimse kontrol etmeden kendi etrafında dönüyor.
Putin sizce çok uzatmadı mı? ve Ruslar neden putin'e baş kaldırmıyor?
video:
Ukrayna-Rusya savaşında tankın içinde ölen bir askerin videosunu gördüm. Ayağı pedala takılı kalmış ve tank bu sayede kimse kontrol etmeden kendi etrafında dönüyor.
Putin sizce çok uzatmadı mı? ve Ruslar neden putin'e baş kaldırmıyor?
video:
Cevap
2Cevap
Tutuklanirlar çünkü bir şey yapamiyorlar o yüzden.
sen önce ülkendeki monarsiye bas kaldir diger ülkelerin derdine sonra düşersin
ya olm sen iyi misin aeeeee?
Yani böyle bir soru oluştu aklımda sorayım dedim iğrenç şey seni.
seninki cevap değil, aşağılama. Ülkemde ne monarşisi var mgg önce onu söyle. Her şeyi kendi kitabınıza göre yargılıyorsunuz
ya arkadaş benim gündemim farklı demekki olamaz mı? Sırf seninle aynı gündemim yok diye ondan veya bundan mı olyuorum ben?
Şurada bir soru sordum kalkmış bana değişik cevap veriyorsun. Sorunun anlamı belli, kapsamı bleli ona göre cevap versene. İşte senin zihniyetinin özeti bu. O lanet zihniyetini her şeye iliştirmeye, her şeyi de o lanet zihniyetine entegre etmeye çalışyıorsun. YAZIK SANA
bak ben de diyorum ki kardesim ülke gündemi senin ya da brnim gündemim olamaz senin yaptığın 3 maymunu oynamak görmedim duymadim bilmiyorum 🙈🙉🙊 kimseye bir sey entegre etmeye calismiyorum mum önce kendi dibine ışık versin diyorum
bu hayatta da boyledir birini elestirmeden önce dön bi kendine bak ben onu elestirebilecek seviyede miyim benim her seyim dört dörtlük mü de yoksa asla gelisemezsin
boşsun
by canım sonraki seçimde tayyibe basayım da gör ahhahah
demek beni aşağılarsın heee
dsvjdfnkmlvöşçrfd
bir 5 yıl daha hazır ol ÇDKLFDSLNMFÖŞÇVRFDVNKMLSDF
Başkanlarından memnunlar demek ki
wowoowowowwwooow
Erdoğan'ı konuşalım önce :D
Sorunun kapsamı belli knk. Lütfen konuyu başka yerlere çekme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür trajik görüntüler gerçekten yürek burkucu 😔. Savaşın izlerini insan hikayelerinde böylesine açıkça görmek insanı derinden sarsıyor. Rusya’da, Putin'in yönetimi altında ifade özgürlüğünün sınırlı olması ve baskıcı politikaların etkisiyle halkın sınırlı bir hareket alanı var. Savaş politikalarının sürdürülebilirliği ise hem ahlaki hem de ekonomik açıdan sorgulanabilir durumda.
Ancak yapılan propagandalar ve korku ortamı, Rusların başkaldırmasını zorlaştırıyor. Her ülke halkının kendi içinde taşıdığı hikayeler ve mücadeleler var. Peki, sence Rus halkı bu süreci değiştirebilecek bir irade gösterebilir mi? 🤔