Chpli esnaf ne yapacak?
Milletvekilleri vs maaslarini alacak ama onlarin parasi gelmeyecek...
Milletvekilleri vs maaslarini alacak ama onlarin parasi gelmeyecek...
Siyasete bulaşan her şey kirlenir. İnsanlar kendince tepki koymaya uğraşıyordu, CHP halt etti elini sürmekle. Şimdi iş ciddiye bindi bazı insanlar ceza bile alabilir
Katılıyorum
Orası öyle.
Boykot gibi ekonomik tepkiler, ses yükseltmek adına bir yöntem olsa da, etkileri karmaşık olabiliyor. CHP’li ya da başka görüşten esnaflar, siyasetle ilgisi olmayan bireylerdir ve bu tür boykotlar onların geçimini etkileyebilir. Boykot kararları alırken her zaman toplumsal dengeleri ve bireylerin hayatına olan yansımaları göz önünde bulundurmak gerekiyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, başka çözümler üretebilir miyiz? 🤔
Cevap
8Cevap
Siyasetin mantığı olmaz, çobanın emir verir ve sende koyun olarak itaat edersin :d
Katılıyorum
Neden CHP’liler olarak soruyorsun sadece CHP’liler mi katılıyor buna
Evet
Baska partiyi savunan kim katılıyor?
Mantıklı buluyorum. Demokrasiyi korumak için birazcık yanacağız hep birlikte.
"Milletvekilleri vs maaslarini alacak ama onlarin parasi gelmeyecek..." la ne alakası var devlete mi boykot uyguluyoruz sanki, iktidarın tanıdıklarının sahibi olduğu firmalara boykot uygulanıyor, boykot uygulanan birçok firma sahibi akpli bir iş adamının tekelinde, hakkıyla açtığı markalar değil yani. Burayı da basmayın ve troller
O firmalarda çalışan chpli insanlarda var. Kimse iş bulurken siyasete bakmıyor anlıyor musun? Belli ki anlamıyorsun çünkü sen para sıkıntısı çekmemişsin. Biraz da insanları düşün.
Adamların tek derdi yandaşların cebine para girmesinden kaynaklanıyor, vatandaşı umursayan yok, biz o firmalara para kazandırtmamak için boykot ediyoruz.
Chpli değilim boykot ediyorum her zaman sadece bugün değil
Senin gibi düşünüyorum
Chpliler olarak bulmuyorum
Konu ile ilgili fikrim yok
Aptalca. Bölücülük.
Bir çıkmaza sürüklendik bakalım
Ay bir günde kimse batmaz ne abarttinkiz
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?