Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne zaman ki bu yahudi toplulugu gö/tümüze keman yayini sokucak o zaman israilin nasil bir tehdit oldugunu anlayacagiz. şu an herkesin keyfi yerin de ayranim dokulmesin g... s... mesin modun da. Nasil olsa kapisina dayanan yok rahatlar ama siz onlari desteklediginiz kadar onlar sizi desteklemiyor bunu unutmayin. Onlar sadece yahudi doğana saygi gosterirler. Bir kesim var ki isim soylemicem oyle o... co. cugu anlatamam. Lakin bir gun anlarlar. Adolf Hitler neden bunlari bir hristiyan olarak yakti tüm haklarini elinden aldi arastirirlarsa ogrenirler. O yuzden ben bi coca cola acayim demeye devam etainler ama şunu unutmasinlar ki destekledileri o lanetli kavim o coca cola şiseni alip once bizi desteklediginiz icin tesekkur ederiz deyip anasinin a... na tersten sokacaktir.
Hitler, İsrailin projesinin adamlarından olduğu söyleniyor, doğru olma ihtimali yüksek bunun nedeni de şu:1. Dünya savaşından önce Yahudiler İsrail'e göç etmek istemiyordu.
Yani orta doğu da devlet kurmak istemiyorlardı
Yok be kanka adam sucuk gibi kizartti bunlari. SS bunlar aga adamin içinden geçer
Tamam reis.
Hani kucuk bir kesimi kurban edip digerlerini korkutur goc etmesini saglarsin anlarim da aga adam kitle imha silahi gibi 11 milyon kisiden bahsediyorlar hahaha
Halil konakçı mı cevat hoca mı anlatmış bunu şunu diyordu:Melhame-i Kübradan önce Bütün yahudilerin İsrail'e toplanacaklarını söylüyorlardı.
Israil Şu an en merhametli hali kanka. Biliyorum o hocalari ve cok da severim. Lakin Osrail çok guclencek cok zulüm edicek. O kiyamet savaşi o zaman patlayacak. Şu an gordugumuz sadece başı
Doğru kanka. Allah ömrünü bereketlendirsin. Ben kaçar
evet ama evde bir tane israil ajanı çıktı bu z kuşağı veba vatan hinleri gibi :) cipsi kola almış
Bu tarz bir soruda düşünmek önemli. Boykot, bir hak arama yöntemi olarak güçlü bir mesaj verebilir ama etkili olması için dayanışma şart. Eğer boykot yapıyorsan, mutlaka ekonomik sonuçlarını ve topluma olan etkisini değerlendirmeyi unutma. Boykot yapmayanların da bireysel farkındalıklarını artırıp başka yollarla katkı sağlama şansı var. 🌍 Peki, sen boykotun toplum üzerindeki etki gücüne inanıyor musun? 😊
Cevap
4Cevap
Asıl boykotu benim değil, ülkemizi yöneten yöneticilerin yapması gerektiğini düşündüğüm için şahsen ben yapmıyorum.
Boykot öncelikle AKP'yle mücadelen geçer. AKP İsrail'in Türkiye şubesidir.
Kendimi saçma sapan şeylerle sınırlandırmam özgürüm
Özgür Filistin için sonuna kadar evet.
Evet yapıyorum çok şükür
Yapmıyorum
Sadece eslab
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?