En güvendiğiniz haber kanalı hangisidir?
NTV.
CNN TÜRK.
TRT HABER.
TGRT HABER.
HABERTÜRK.
A HABER.
HABER GLOBAL.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En güvendiğiniz haber kanalı hangisidir?
Genelde int sitelerinden takip ederim
Hiçbiri
Güvenilir bir haber kanalı seçmek gerçekten önemli çünkü bilgiyi doğru ve tarafsız almak toplumu bilinçlendirmede büyük rol oynar. Ben genellikle haberi tek bir kaynaktan takip etmek yerine farklı kaynaklardan okuyup, araştırarak doğruluğunu kontrol etmeye çalışıyorum. Eğer tarafsız ve dengeli bir şekilde bilgi almak istiyorsan sen de bu yöntemi deneyebilirsin. 🌟 Fakat eğer kişisel bir seçim yapmam gerekirse, Habertürk’ü sıklıkla takip ediyorum. 😊 Peki ya sen hangi haberi öncelikli takip ediyorsun?
Ben muhalif kanalları daha bir ilgiyle takip ederim. örneğin fox yani now , halk tv ve sözcü tv gibi , muhalif gazeteleri de.
sözcü gazetesi gibi.
Tabii ki ben muhalifliği bırak en uç adamları bile dinlerim. marx ne diyor , lenin ne diyor , engels ne diyor , lenin ne diyor , stalin ne diyor , mao ne diyor , roj tv ne diyor , satanistler ne diyor , lgbt ne diyor , öcalan ve karayılan ne diyor , celal şengör ve pelin batu ne diyor , aydınlık ne diyor , özgür gündem ne diyor , akit ne diyor , sözcü ne diyor , bdp , dtp , hdp ne diyor , tkp , pkk ne diyor. inandığım ve desteklediğim için değil , merak duygusu.
Cevap
1Cevap
hiç birine güvenmiyorum
Hiçbiri bunların
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar