Diziler & Filmler En çok hangi haber kanalını izliyosunuz? unlivited-CatWoman Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor A tv Show tv Fox Haber türk Trt haber CNN türk Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok hangi haber kanalını izliyosunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Haber kanallarını izlemiyorum. 0 0 Yorumla
gdxlol Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Eskiden fox izlerdim artık hiç haber izlemiyorum. Boşa moral bozuluyor. 0 1 Yorumla unlivited-CatWoman +1 yıl Bende onediodan öğreniyorum sjsjsjs Yorumla
LilDeVill Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Akşam haberleri için fox tartışma programları için de habertürk 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bundle kullanıyorum bütün hepsini okurum izlemem 0 4 Yorumla unlivited-CatWoman +1 yıl onedyo olmasa ben cahil kalmıştım sjsjsj müq seviyede ülkenden sayelerinde haberdarım Yorumla unlivited-CatWoman +1 yıl ülkem Yorumla IXARESXI +1 yıl Tek bir yerden takip etmemek lazım ya iki tarafı da okuyup yalanları öğrenip doğru olanı çıkarmak daha kolay bdbdjs Yorumla IXARESXI +1 yıl Mesela a haberi izle yapılan şeyi öğren abartılarak anlatılır her şey halk TV ye bak eğer bunu kötülüyorlarsa harbiden iyidir ama üstünden sadece geçiliyorsa yapılmış ama çok önemli olmayan bir şeydir djdjdd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Haber kanallarını izlemiyorum.
Eskiden fox izlerdim artık hiç haber izlemiyorum. Boşa moral bozuluyor.
Bende onediodan öğreniyorum sjsjsjs
Akşam haberleri için fox tartışma programları için de habertürk
Bundle kullanıyorum bütün hepsini okurum izlemem
onedyo olmasa ben cahil kalmıştım sjsjsj müq seviyede ülkenden sayelerinde haberdarım
ülkem
Tek bir yerden takip etmemek lazım ya iki tarafı da okuyup yalanları öğrenip doğru olanı çıkarmak daha kolay bdbdjs
Mesela a haberi izle yapılan şeyi öğren abartılarak anlatılır her şey halk TV ye bak eğer bunu kötülüyorlarsa harbiden iyidir ama üstünden sadece geçiliyorsa yapılmış ama çok önemli olmayan bir şeydir djdjdd
haber izlemiyorum can sıkıcı
haber ızlemeyı hıc sevmem
Televizyon izlemiyorum
HHaber izlemem
Fox sadece