En çok hangi haber kanalını izliyorsunuz - Anket?
CNNTÜRK
HABERTÜRK
NTV
HABERGLOBAL
AHABER
HALKTV
DİĞER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiyede haber sektörü de sermayenin elinde olduğu için iktidar partsine yakın olmak zorunda kalınıyor. İktidar partisine yakın olmayan kanllarda muhalefetle kol kola girmiş durumda. İktidar demokrasiden uzaklaştıkça muhalefetin söylemi ne kadar kabul görse de kazın ayağı öyle değil; bugün muahlefette kalanlar yarın iktidara geçtikten sonra hılza halktan uzaklaşıyorlar.
Halkçılık bu ülkede maalesef sadece muhalefetteyken yatırlanıyor.
Neyse uzatmayayım.
Ben HALKI ve Z KUŞAĞINI takip ediyorum içeride. Twitter en büyük haber kanalım. Trolleri saymazsak en iyi haber akışı kesinlik twitter da. Zaten kimin trol olduğunu da iki dakikada anlıyorsununz artık.
Dışarıda da hem rus hem de ingiliz hem arap hem de amerikan haber ajanslarının aplikasyonları kurulu telefonuma. bir haberi 4 farklı gözle okuyup, sentezliyorum.
1) Twitter 2) sputnik 3) AP 4) BBC 5) Al Jazeera
Cevap
8Cevap
Hepsinin tek bir ortak noktası var (ABD ve İngiltere merkezli) :) farklı olan noktası ülke gündeminde (Akpli-Chpli) diye ayrılması, ama Ukrayna-Rusya Savaşında Hepsi de ABD den emir alarak haber yapıyor
Ulusal Kanal , TV100 , Russia Today , Press tv , CGTN , DW , Haaretz , CNN , BBC news kafama göre takılırım. Akp- Chp propaganda kanallarına takılmam. Yabancı basında Türkiye haberlerine bakarım.
şu an A haber açık jsj ama kafama göreyim hepsinden izlerim
A haber en guzelidir elhamdulillah. Digerleri kotu haberle rveriyor surekli. Icimizi sisiriyor.
Bazen Habertürk’e bakıyorum
Internetten takip ediyorum
Halk Tv, Krt, Tele 1, Tv100.
Özel olarak izlediğim bir haber kanalı yok
a haber izlemedeğim kesin
Fox tv
Sana masaj atamiyorum
A Haber
A haber :d
Ahaber tabiki de diğerleri yalan haber.
Kanal 7 :DD
Haber izlemiyorum