Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Özgür özelin boykot listesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Teşekkürler KS😃
Bir avuç firmanın daha kime ait olduğunu bilmeden boykot eden ülke gerçeklerinden kopuk biri ülkeyi nasıl yönetecek sizce? Ne zamana denk geldik arkadaş denize düşen yılana sarılır derler bunlara sarılsak kurtulurmuyuz?

Saçma buluyorum, yerli malı boykota çağıran kişiden lider olamaz. Sen kendi milli servetine ihanet ediyorsun bunu yaparak ve hangi kafadalar anlamak çok zor.
Ülke insanini o şirketlerde çalışmıyor mu issiz kalirlsa cocukalri perisan olursa ne olacak orada calisanlar chpye oy vermiyormu
ayrca yeni rakı Tekirdağ rakı bunlarda yerli şirket onları niye boykot etmiyor yandaşı boykot ederken filistin için İsrailin Tukiyede ki firmalarını niye boykot etmiyor maksat batirmaksa Ülke olarak hep beraber batalım tek taraflı batmak olmaz adil olmalı insan herseyden önce benimle aynı fikirde olmanıza sevindim 😊
Konu uzun, konuşulacak şey var fakat anlatmaya ve birileriyle tartışmaya hiç niyetim yok. Aklı olan ortada olan biteni görür.
Tek üzüldüğüm şey galyana geken üniversiteli çocuklar ve onların sicillerine işlenen suçlar. Bu çocuklar onca yıl emek verip üni kazanıyor ve böyle saçma sapan mevzular yüzünden kazandıkları okullardan oluyorlar.
Keşke gerçekten her şey güzel olsa...
Filler tepişiyor olan bizlere oluyor. Sonra o filler bir şey olmamış gibi bir masada oturup sohbet muhabbet edip yemekler yiyorlar. Her şey menfaatleri doğrultusunda değişiyor.
Boykot konusunda sizinle aynı fikirdeyim...
Son yorumunuzla aynı fikirdeyim Ülkede apolitik olmak en güzeli kim kiminle belli değil durmadan rüzgar değişiyor sen şucusun bucusun etiketlenmektense apolitik olurum daha huzurlu olurum ama geçim kaynağım siyaset olsaydı omurgasiz olsaydım politikanın kitabını yazardım ama bu ülkede hiç bir taraftan olmamak en iyisi benim görüşüm bu kaypak siyasetçilere bel bağlamamak😊
Kesinlikle...
Saçma bir adam neyi neden boykot ettiğinden emin olduğunu sanmıyorum sadece olayı canlı sıcak ve olabildiğince çok muhatapli ve gerginlik yaratmaya çalışıyor. Ülke ekonomisine zarar veriyor
Çocukça şeyler kendileri İsrail mallarını boykot mu etmiş de ben gidip onun dediklerini yapayım gadası
Ülkemin yerli mallarına her zaman destek veririm
Seninle aynı fikirdeyim
Ülke insanini o şirketlerde çalışmıyor mu issiz kalirlsa cocukalri perisan olursa ne olacak orada calisanlar chpye oy vermiyormu
ayrca yeni rakı Tekirdağ rakı bunlarda yerli şirket onları niye boykot etmiyor yandaşı boykot ederken filistin için İsrailin Tukiyede ki firmalarını niye boykot etmiyor maksat batirmaksa Ülke olarak hep beraber batalım tek taraflı batmak olmaz adil olmalı insan herseyden önce 🙂
Bu konuda boykotların yapılma amacı kadar, bu boykotların kimleri gerçekten etkilediği ve neyin somut olarak değişeceği de önemli bir tartışma konusu. Boykot kararları aldığınızda, ekonomi üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir ve bazen esas hedef alınan yapıyı etkilemek yerine toplumun genelini zor durumda bırakabilir.
Özgür Özel'in, boykot listesini geri çekmesi, belki de konunun daha geniş bir değerlendirme gerektirdiğini fark ettiğini gösteriyor olabilir. Zaman zaman bu tür kararların duygusal çıkışlarla değil, stratejik düşüncelerle alınması gerekebilir. Düşüncelerini sorgularken, "denize düşen yılana sarılmak" gibi bir karamsarlık yerine, daha yapıcı bir yaklaşım benimsemek hepimize fayda sağlar. Peki sence boykotun doğru bir yöntem olduğunu düşünüyor musun? 🌿
Cevap
9Cevap
Özgür beyin saçmalamaya devam ettiğini düşünüyorum. Suçlu psikolojisi ile avazı çıktığı kadar bağırmaya çalışıyor ama benim için İngiltere'den yardım dilendiğinde olay bitti.
İngiltere halkı oy verecek ondan yardım dileniyor ülkesinin firmalarını boykot ediyor. Ülke insanini o şirketlerde çalışmıyor mu issiz kalirlsa cocukalri perisan olursa ne olacak orada calisanlar chpye oy vermiyormu
ayrca yeni rakı Tekirdağ rakı bunlarda yerli şirket onları niye boykot etmiyor yandaşı boykot ederken filistin için İsrailin Tukiyede ki firmalarını niye boykot etmiyor maksat batirmaksa Ülke olarak hep beraber batalım tek taraflı batmak olmaz adil olmalı insan herseyden önce 😒
İsrail mallarını boykot etmezler ken yerli milli markaları boykot ihanet dır
Acaba neden boykot etmiyorlar düşünüyor insan
İnsam neden kendi ülkesinin firmalarını boykot eder
Kendini ülkeye ait görmüyorsa aynı gemide olduğumuzu düşünüyorsa tabiri boykot eder ayrıca ingiltereye sitem eder neden sesiniz çıkmıyor yalnız bıraktınız diye sanki İngiliz halkı bunlara oy verecek 😒
Bazı hatalar olsa da boykot fikri güzel bir düşünce inşallah devam eder
Hata ile adam ölüyor ülkede ölsün ne fark eder alamına geliyor sanki bu söylediğin ülkeyi yönetmeye talip adam hata yapar mi neyin ne olduğunu bilmeyen beceriksiz birinin peşinden gitmem ben gidende at gözlüklü ideolojik saplantılı biridir benim gözümde 😒
Kardeşim sakin ol, hata yaparak masum bir insanı idam etmiyoruz ki. Milletin sırtından zenginleşen şirketleri batırıyoruz. Sen hissedar mısın? Veya sahibi misin bu şirketlerin? Değilsen başka bir şey sorayım o zaman bu şirketler kutsal mı? Bizim sırtımızdan para kazanıp zengin olmuşlar. Beter olsunlar
ayrca yeni rakı Tekirdağ rakı bunlarda yerli şirket onları niye boykot etmiyor yandaşı boykot ederken filistin için İsrailin Tukiyede ki firmalarını niye boykot etmiyor maksat batirmaksa Ülke olarak hep beraber batalım tek taraflı batmak olmaz adil olmalı insan herseyden önce 😒
Maldininin ardından giden mallar. Rüşvet almıştır ya. vsak
tüh lan neden açık profilin yok engellerdik senin gibi boşa oksijen tüketeni :d
Özgür özelin boykot listesinde neler var bilmiyorum bile, merak ettim listeye nasıl ulaşabilirim
Haberlerini takip dün söylediğini bugün yalanlayan birinin listesini ne yapacaksın kendi söylüyor kendi kaldırıyor İngiltereye sitem ediyor niye sesiniz çıkmıyor diye sanki İngiltere halkı oy verecek bunlara Ülke insanini o şirketlerde çalışmıyor mu issiz kalirlsa cocukalri perisan olursa ne olacak orada calisanlar chpye oy vermiyormu
Bi şey yapmicam merak ettim sadece herkesin dilinde boykot boykot hangi markalar boykot ediliyor diye sordum filistin boykotunda markalar belliydi bu boykotta yok ondan sordum
Bilmiyorum bilmekte istemiyorum ülkesini batıran zihniyete asla oy vermem Benden olmayan kesim aç kalsın sürünsün aynı mantık gelen gideni aratır derler boşuna dememişler 😒
Hiçbir boykot umurumda olmadığı için tamamen objektif bi yorum yapacağım;
"Ülke insanini o şirketlerde çalışmıyor mu issiz kalirlsa cocukalri perisan olursa ne olacak"
Yukarıdakini yazmışsın ya, mesela sizin boykot ettiğiniz o şirketlerde de bu ülkenin insanı çalışıyordu, bu ülkenin insanı çocuklarına ekmek götürüyordu, o zaman de bu ülkenin insanını düşündün mü? İsrail markasıymış falan filan bunlar umurumda değil zaten ama burger kingde, starbucksta çalışan da bu ülkenin insanıydı o zaman niye o şirketlerde çalışan insanı düşünmüyordunuz?
Kimsenin lafıyla boykot moykot yapmam cebime uygun olan ürünü alırım, zaten fakirim bi de marka mı boykot edeceğim.
Tamam çekmiş işte kalanları ederiz
Peki bu acemilik yakışıyormu güven veriyormu
Evet
Chp yi tvlerinde gostermeyenleri chp de boykot eder gayet normal
Benden olmayan kesim aç kalsın sürünsün aynı mantık gelen gideni aratır derler boşuna dememişler 😒
Tamam medya tarafsız olsun herkese esit olsun sorun olmaz parayı chp lilereen kazanıp onun temsiliuetini göstermemek doğru nu
Doğru bulduğumu söylemedim farkı olsun dedim sadece 😒
İsrail mallarına dediklerini duymadım hiç ama olay türk mallarına gelince boykot söyleyeceklerim bu kadar
Yerli firmalar boykot edilmemeli
Boykota tam destek veriyorum.
Soruyu ısrarla anlamayanlara tekrar soruyorum Bir avuç firmanın daha kime ait olduğunu bilmeden boykot eden ülke gerçeklerinden kopuk biri ülkeyi nasıl yönetecek sizce? Ne zamana denk geldik arkadaş denize düşen yılana sarılır derler bunlara sarılsak kurtulurmuyuz?
Bazı yanlışlıklar yapılmış olabilir ama bu aslını yok saymaz.
Ülkeyi her sorun da kandırılmışım diye perişan edenlerin başa gelmesindense muhalefeti tercih ederim. Tüm kurum ve güçleriyle istedikleri herşeyi yapan yaptıran bir rejime karşı bu yapılanlar kolay iş değil hata illa ki olur
5'li çete ile anlaşma yapmayı biliyorlar ama.
Haberlerini takip ettin mi dün söylediğini bugün yalanlayan birinin listesini ne yapacaksın kendi söylüyor kendi kaldırıyor İngiltereye sitem ediyor niye sesiniz çıkmıyor diye sanki İngiltere halkı oy verecek bunlara Ülke insanini o şirketlerde çalışmıyor mu issiz kalirlsa cocukalri perisan olursa ne olacak orada calisanlar chpye oy vermiyormu
Benden olmayan kesim aç kalsın sürünsün aynı mantık gelen gideni aratır derler boşuna dememişler 😒
Sömürge zihniyetine sapık çünkü. Manda ve himaye istiyor. Böyle birisini de lider diye belliyor chpliler.
Ülkede apolitik olmak en güzeli kim kiminle belli değil durmadan rüzgar değişiyor sen şucusun bucusun etiketlenmektense apolitik olurum daha huzurlu olurum ama geçim kaynağım siyaset olsaydı omurgasiz olsaydım politikanın kitabını yazardım ama bu ülkede hiç bir taraftan olmamak en iyisi benim görüşüm bu kaypak siyasetçilere bel bağlamamak😊
Türkçüyüm. Parti tutmam. Siyasetçiler ise kaba göre şekil. Bundan hoşlanmam.
Aynı fikirdeyim vatansever biriyim önce vatan diyen kendi menfaatini düşünmeyen siyasetçi görürsem ve sonradan dolandırıcılık yapmayan halk tarafından sevilen biri olursa oyum ona siyaset ideolojik değil vatanın haklarını milletinin haklarını savunanlar tarafından yapılsın parti tutma futbol takımı tutmak gibi gorulmesin hizmete oy veren nesiller yetişmesi dileğim ama çok zor
Bu konuda hak veriyorum.
Neye hak veriyorsunuz anlamadım
Yaygaraya veriyor ortalığı iyice
denemekten zarar gelmez
Vardır onların bir bildiği
Olumlu. İyiler ve kötüler ayrılmalı.
Konu o değil benim sorumda konu bu
Bir avuç firmanın daha kime ait olduğunu bilmeden boykot eden ülke gerçeklerinden kopuk biri ülkeyi nasıl yönetecek sizce? Ne zamana denk geldik arkadaş denize düşen yılana sarılır derler bunlara sarılsak kurtulurmuyuz?
ülke hiç yönetilmese yine bugünden kötü olamaz.
Piyasa boşluk kaldırmaz. O şirketler batarsa yerine o işi yapan başka şirketer açılır veya rakipler kapasite arttırır. Boş ezberlerle konuşuyorsun.
Saçma
Saçma olan ne
Kendi markalarını boykot eden bir başkan olamaz
Çok olumlu
Bu mu olumlu? Bunu soruyorum ama ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?