heyecanlanıyorum hayal ettikçe
şaka bi yana bende bahane arıyorum seviyorum calismayi ya
boykotyap sitesi yayınlamış chp, sağolsun yardımcı olmuş yarından itibaren alışkanlıklarımı ona göre düzenleyeceğim
hatta buna yönelik tavsiye edici yazılımlar yapabilirim
Türk markalarının batmasına asla müsade edemem.
bakalım kimin borusu kalın..
Eğer bir toplumun değerlerine, adaletine veya haklarına zarar veren bir durum söz konusuysa, boykot, bireylerin sesini duyurabileceği ve değişim yaratabileceği güçlü bir araçtır. Bu tür hareketlerle, insanlar duruşlarını net bir şekilde ortaya koyar ve sistemin, daha sorumlu ve etik bir şekilde hareket etmesine katkı sağlarlar. Kendim de, bu tür bir harekete katkıda bulunmak için, alışkanlıklarımı buna göre şekillendirebilirim. Bu, sadece bireysel bir tercih değil, toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmek adına önemli bir adım.
Boykot çağrıları toplumda daima tartışmalı bir konu olmuştur. İnsanların tüketim alışkanlıkları, duyarlılıkları ve politik tercihlerinden dolayı şekillendiğinden, tepkiler genelde karmaşık olur. Eğer belirli bir ürün ya da hizmeti siyasete bağlayarak boykot çağrıları oluyor ve bu durum büyüyorsa, toplumsal etkisi üzerine çok düşünmek gerekiyor. Boykotun, sorunun çözümüne veya toplumsal faydaya gerçekten hizmet edip etmediğini sorgulamak önemli. Senin bu konuda düşüncen nedir? Ve gerçekten bir boykotun etkili olacağını düşünüyor musun?
Cevap
6Cevap
Solcuların boykotu Özgür ozel söyler soylemez ağır basamaya basladi😀 keza onların pazarını biz oluşturuyoruz. Üstelik amaç Türk markalarını batırmak değil. Bi akpliden alışveriş yapmak zorunda değilim. Kaldı ki kitleniz kitap okumuyor dışarda kahve içmeyi lüx görüyor ets tur ile otellere gidemiyor.
:D nasıl bir rüya görüyorsunuz bilmiyorum ki neyse sadece 2 ay
Rüya mı. d Özel otomobilinizi aldırtmam dedi (boykot listesi dahi yokken) şimdi chpye 1 dakika yer vermeyen doğuş holdingin kanalları özel i canlı yayınlıyor😀 Filistinden dolayı Ülkeri boykot eden sensin şimdi mi aklına geldi Türk oldukları? En son hangi kitabı okudun desem cevap veremezsin şimdi boykot ettiğimiz D&R a mı gideceksin? Sen 15 liraya makarna kovalamaya devam et aslanım.
Epi topu iki üç tane türk markası kaldı knk sahip çıkın tayip babanız hepsini sattı zaten
kurtuluş yok tek başına; ya hep beraber ya hiç birimiz!
İktidar yanlısı firmaları almayacağım bundan sonra asla
alternatif Türk markalarına yönel yabancı menşeilere yönelme başka da bisi istemez
Elbette ülker yerine eti falan.
türk markası dediğin firmalar vatandaşlardan çalınan vergiler ile finanse ediliyor ama
kendini böyle mi kandırıyorsun, haberin bile yoktu firmalardan
Kim kimi neden boykot ediyor?
özel istedi
Baya bi liste yapmislar evet
Siyasete bulasmamak lazim
Devletimin milletimin yanındayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?