Eskiden Starbucks'da çalışmıştım ekmek yediğim kapıyı niye boykot edeyim? Ki şuanda da yüzbinlerce insan ekmek yiyor bu markalardan. Milyar dolarlık anlaşmalarımız var ve yüz milyonlarca dolar toplanan yıllık vergimiz. Eyvallah bizde üzülüyoruz fakat Filistin'den önce ülkem gelir. Daha da batmasına izin veremem.
Ne zırvalıyon tam olarak? İki ülke savaşını siyaset üstüne hangi mantıkla taşıyorsun misal bi anlat hele? :D Siyasi amaç ve güç güdüldüğü için bunun içinde para yani kaynak gerektiğinden zaten Abd Ortadoğu'ya girdi. Sömürge devleti yapıp kaynak toplayacak bu kadar. Ki bunun içinde Abd'yi karşımıza alamayız. Geç o saçmalığı.
Hangi 2 ülke? İsraile asker göndermeyen kaç ülke var sanki git listeyi bul bak bakalım. Bir avuç insana karşı koca batı soykırım yapıyor Gazzede.
Sturb0ck'u karşına alamayacak kadar korkup tırsıyorsan ABD'den, hiç ben Türküm diyerek gezme ortalıkta. Sen o lafı ağzına alacak en son adamsın ABD yalakası.
Biraz haysiyetin şerefin olsa "önceliğim ülkem" laflarından sonra gidip "Abd malı" almazdın zaten kanı bozuk seni.
Senin zihniyetine göre Trump Maduro'yu kaçırmaktada haklıdır kesin Abd tasmalısı. O çok sevdiğin Trump ve Satanist netenyahu seni de lokantadan dürüm kaçırır gibi kaçırınca mı aklına gelecek gerçekler?
ya da illa Türk milleti olarak soykırıma mı uğramamız lazım önceliğin kendimizde olması için? Sonrada tüm dünya "bize ne" desin biz soykırıma uğrarken, öyle mi?
Uygur Türkleri de mi siyasi mesele oluyor? onlarda Türk ve soykırıma uğruyorlar.
Çöp tenekesi senden daha çok işe yarıyor bu ülkede, oksijen israfı.
Toplumsal hassasiyetle hareket etmen ve araştırarak ilerlemen gerçekten önemli 🌍✨ Bu tür listeler sosyal medyada hızla yayılıyor ama bazen güncel ya da doğrulanmış olmayabiliyor. O yüzden senin de yaptığın gibi şirketlerin resmi açıklamalarına, güvenilir haber kaynaklarına bakmak daha sağlıklı olur 🔎
Türkiye’de yerli üretim yapan küçük ve orta ölçekli markalara yönelmek hem ekonomik hem etik açıdan seni rahatlatabilir 🤍 Sen en çok hangi ürün grubunda alternatif arıyorsun, gıda mı temizlik mi?
Sen yapıyorsun kendi sevabın niye başkalarına kılıf uydurmaya çalışıyorsunuz? Dindar kesimin çoğu böyle. Bu bir tercih herkesin mizanı kendine biraz saygılı olun