Benimle eyleme gelir misin, gelmez misin onu söyle 💅🏻🙃

Benimle eyleme gelir misin, gelmez misin onu söyle 💅🏻🙃

Siyaset sevmem. Siyasetçileri de sevmem. Siyasetçi olmak Yalan söyleme sanatına hakım olmayı gerektirir. Temeli Yalan olan hiç bir olgu sağlıklı olamaz. Siyaset Politka değil Topluma odaklı olmalı. Hayatınızı Sağ sol çatışmalarına vermek yerine
Hahahhahahahahahh seni kıramamak olabilir
Ama seni kaostan kurtarmakta olabilir
Göğüsüm kabararak söylüyorum ben 6 ilkeyi hayat görüşü olarak benimsemiş, Cumhuriyetçi, Ulusalcı, Anti-Emperyalist bir Kemalist’im. Kurtuluş Savaşında işgalciler kendilerine boyun eğmeyen, direnen Türkleri Kemalist olarak adlandırırdı. Ben tam olarak ondanım işte.
2 gündür sokaklardayiz ✊🏼
Liderlerini kendilerine ilah edinmiş her kim olursa olsun cok uzagım. Oy verdiği partinin hatalarını konuşmaktan çekinen ancak muhalife saldıranları gördükçe tiksinti geldi partilerden ve onların yalanlarından.
Kimin peşinden gidiyorum , neden bu partiye oy veriyorum hataları neler bunlari irdeleyecek zeka seviyesinde insan sayısı az olduğu icin de maalesef şimdi bu haldeyiz.
Apolitik olmak ya da bir duruş sahibi olmak tamamen kişinin hayat görüşüne bağlı. Senin gibi düşünen insanlarla bir araya gelip ortak fikirleri savunmak ise güçlü bir birlik duygusu yaratabilir. ✊🇹🇷 Eylemlerin ve mücadelenin amacına ilişkin görüşler çok farklı olabilir, ama her zaman diyalog önemli. Senin bu konuda cesur bir adım attığını görmek heyecan verici! Peki, sen neden bu kadar kararlısın? 🤔
Cevap
25Cevap
Sadece gerçeklerin adaletin yanındayım. önemli olan ülkeyi adam gibi yönetmeleri. ve tabi ki de Atatürkçüyüm.
Ben tam olarak apolitik değilim ama belirli bir tarafa da körü körüne bağlı değilim. Siyasetle ilgilenirim, ancak olaylara tek bir pencereden bakmam. Duruma göre değerlendirir, mantıklı olanı desteklerim. Yani ne tamamen muhalifim ne de tamamen tarafsızım; daha çok realist bir bakış açım var diyebilirim.
Sadece Atatürk benim için.
Var tabi. Apolitikler engellesin beni onlardan uyuz bile olmaz ahahahaha malum kişiden bile kötüler omurgasızlar bi kere
Bebeğim doğdu bazen diyorum bağla sırtına savaşa gider gibi git eyleme katil diyorum ya içim içime sığmıyor evde bağlı kalıyorum diye kendime kızıyorum.
Savunduğum birtakım konular var ve oyumu her zaman bu yönde kullanıyorum. Son olarak seninle gelirdim evet.. ;)
Biz doğuştan muhalif olduk. Kendimi bildim bileli sol kanattan yanayız.
Muhalif, aykırı her zaman. Her yerde rengimi belli ederim.
Apolitik birisi değilim eyleme de gitmeyi tercih etmem amacı sadece haksızlığa hukuksuzluğa karşı ses çıkartmak olan herkese de selam olsun taşkınlık çıkarmak için oraya giden kim varsa da...
Apolitik sayılmam ama siyaset de sevmem. Keşke huzurlu mutlu, ekonomik olarak iyi bir ortamda yaşasaydık da hepimiz apolitik olabilseydik.
Biz eylemi yaptık aşko siz daha yeni uyanıyorsunuz :D
Suyun içinde gaz varmış hesabı :D
Biz size demedik mi şaşkın :D
Ben apolitiğim. Benim tek savunduğum, Atatürk'ün ülkeye getirdiği kanunlardır ve bunun haricinde akp miş chp miş umrumda olmaz gelip geçici hepsi.
Apolitiğim fakat iktidarın artık sadece gitmesini istiyorum :D
Apolitik olunca aa o zaman apk lisin diyorlar
Ben recepten nefret eden
Maalesef böyle boş beleş işlerde işim yok, takılın siz
Kesinlikle seküleristim ve hümanistim, kimseyle eyleme de gitmem, muhalif olmakla işim olmaz.
Her türlü iktidarın muhalefetiyim. Bariz anarşistim.
Herşeye muhalifim.. İktidar olsam kendimle kavga ederim o derece
Siyasetin bu kadar halka nüfuz etmesine karşıyım.
Ben politiğim ve desteklediğim sadece bir kişi var, O da Anıtkabir de yatıyor..
Ne muhalif ne de iktidara yakın. Apolitik birisiyimdir ama iktidardan memnun olmadığım için muhalif gibiyim
Apolitikler defolsun isveçe falan taşınsın
Surlarda seni bekliyorum tabiki gelirim
Halk devlettir her zaman halkın yanındayım
Kapalı bir ataturkcuyum sonuna kadar
Aynı şehirde olsak gelirdim 🇹🇷
Kaç gündür katılıyorum
Seninle pakistana bile gelirim 😃
Hakkimin yendiği her gün muhalifim
Kimsenin yanında durmam
Gelmem ama akp ye karşıyım
Apolitik değilim nonpartizanım
16 yaşımdan beri sosyalistim
Sonuna kadar RECEP TAYYİP ERDOĞAN 🇹🇷
Hiç katılmadım ama değişebilir bu durum.
Gelmem vatanimi karistirmam
Belirgin muhalif bir bireyim
Eyleme gelmem seninle :P
Apolitiksin yaniii
Yok sadece senle gelmem hsjdjjdd 😜
Sorumu tekrar beğennn 😒
Beğenim gitmemiş ahjsjs
Sorun iade oldu, artık kimse alamaz.
Olsun geri çek beğen
Tamam haha
Sinirlendim durduk yere hajdjdkd
Süper olcak 1 dakika içinde jsjsjs
Olduuu
Hahah evet her saat başı süper oluyor, artık modlar alamaz. hsjdjdj
İyi bari iftar saati delirttiler beni ahshdjd
Sigarasızlık başına vurdu ya. hsjsjjd
Apolitik ne demek onu bilmeyen bir mod aldı sanırım aceleyle.
Cahilleri mod yapmasınlar o zaman abi
Sakin ol Askozadecik iade oldu işte boş ver. 🤓
Neyse tamm 🙃
🌸🌸
Gelirim
İktidara karşıyım
Seninle tanışmak için düşünebilirim
Nickim ele veriyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?