AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tahammülüm var saygılı olsun ve cahil olmasın yeter
karşıt görüşte olması çok önemli değil, lakin doğruya doğru yanlışa yanlış demeyen fanatiklik boyutunda olanlar ile iletişimi kesiyorum.
Bende zaten baska carede birakmiyorlar
karşılık vermeyince ortada sorun da kalmıyor dimi?
var tabı benimle aynı seyi düsünenlerle siyasi sohbet zevk vermiyo maalesef
Neden ki haklisin kardesim bence de dogru cumlesi guzel gelmiyor mu😂
hayır cünki ben aynı düsüncedeki polyannacılık oynamayı sevmem karsı düsüncelere deger verir yanlıs bile olsa
Helal sana ozellikle sabrina helal yani😂
neden sabretmeyim dünya aynı dili konussa ne savas olur ne sevisme olur demi sacma sapan bi hal alır her gün aynı seyi konus hic bi sey üretme farklılıklar zenginlestirir ülkeyi kavga etmeden kırmadan ama tahammül cercevesi icinde
Dogruda iste mantik cercevesinde olmuyor herkes... mantikli aciklama yapmiyor ama fikrinin dogru senin yanlis oldugunu soyluyor cunku buna inanmasi yeterli
olabilir mesela sende mantık cercevesinde olmayan insanla tartısmaya girme bilgili insanla gir
Bir bulsam o bilgili insani😂
bulursun sıkıntı yok ben burada siyası sölemlerde bulundugum insanların yüzde 95 i sonra hakaret etmeye baslıyo maalesef öyle o yüzden düzeylı akılcı yorum her zmaan iyidir
Daha az once cemaatlerin faydalarini anlatan bir zatı engelledim mesela neymis halka para veriyorlarmış kendi cemaatleri dışında kime para veriyorlar diyorum uye olsursa alir diyor... simdi bunu engellemeyim de ne yapayim
ben cemaatlere ihtiyacım olmadıgını düsünyorum bisey aklıma takılırsa cami hocasına soruyorum zaten dinimiz acık ve net hocalar gerekeni söler cemaate gidenleri kınamıyorum ama pek dogruda bulmuyorum cünki menfaat ve yapılanma icerisine girdikleri vakit güc zehirlenmesi yasıyolar bazı cemaat lıderleri o yüzden cemaat ne para icin ne siyaset icin iş yapmamalı yapıcaksa bile sadece iyilik yapmalı dinle ugrasmalı devletin icinde yapılanmamalı para icin menfaat elde edilmemeli diye düsünüyorum
Evet bende boyle düşünüyorum... bana mantiksiz gerekcelerle ikna etmeye calisinca engelliyorum hani tartisma kavgaya donusuyor...
a kuran var mı var peygamberimizinde yasam seklını örnek aldınmı dinimizin gerektıgı gibi yasadınmı yeterli asırısı zaten iyi degil hatta bi rivayette bi genc ben sürekli namaz kılcam demis bi digeri bende sürekli oruc tutcam demis ben allahın elcisiyim ben bile okadar sey yapmaz iken sizin bu kadar sey yapmanız dogru degil asırıya gitmeyin demistir o yüzden hersey ortada güncel hayatımıza görede neyin haram neyin helal oldugunu bilemedigimiz cıkmazda oldugumuz zaman hocalara sormak yeterli olur
Siyaset iyi takip ederim ama kimseyle polemige girmem
Neden
Cahil çok ondan
Cahillik tartismanin olmadigi yerde olur zaten
Yani siyasetten anlamayan cahil çok bir şey diyosun hemen yol hastane otobüs telefonunu çıkar falan ne dicen böylesine
Dogru papaganla da siyaset konusulmaz
Evet
Yok ben anarşi taraftarı oluyorum sanıyorum. Hiç bir siyasi görüşe tahamulum yok hayatimizi zorlaştıran aptallar olmak dışında vasıfları yok
Takım tutar gibi siyasetle ilgilenmiyoum. Ben insanlara bu vatanı sevip sevmemesine göre tahammül ediyorum.
Dilimde tüy bitti vallahi. Sonrada beter olsun diyorum işin içinden çıkıyorum.
Siyaseti en iyi Siyasetçi yapar. herkes kendi işini yapsın
Iyi de biz oy kullaniyoruz 😂siyaset bilmeden dogru adayı nasil secicez
Siyasetçi gibi davranmayarak 😆
Simdi bu mantikli mi yani... partizanliga bende karsiyim ama siyasetle ilgilenmeden hangi adayın ne oldugunu bilmezsin o piti piti yapip mi secicen yoksa boyuna posuna mi bakican
Partizan olma o kadar. 😆
Tamam o zaman buna okeyim
Sağ ol. 😆😆
Genelde cahil oldukları için takmıyorum
artık zerre tahammülüm kalmadı
Hayır yok.
Yok tabi