Siz istemeden karşı taraf da size saldırmış olabilir. Böyle bir sey yasadiniz mi?
Evet yasadim

Hayir tabi ki burasi medeni bir ülke.

Hayir ama yaşayacağım gibi görünüyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir ülke düşünün yönetimin bir eli yağda bir eli balda yonetimdekiler kimi 5 maaş kimi 10 maaş alırken işsizlik rekor üstüne rekor kırıyor. Yönetim zırhlı çakalı arabalarla trafiği alt üst edenlerle doluyken yaptıkları hava alanlarına yolcu bulamayıp devlet sürekli uçuş garantisiyle yapan şirketi köşe döndürürken gariban halk bir paket makarnaya 300-500 kg kömüre oyunu satıyor o ülke dünyanın en stratejik bölgesinde ve dürüst bir yönetimle bugünkünden 4 katı fazla milli gelire sahip olacak kapasitedeiken buna razı gelen halka şaşmamak mümkün değil
Hayır karışmadım tabi ki de yani ben herkese saygı duyarım sevmesem bile. benim siyasi görüşümden farklı olanlar da olabilir arkadaş olurum yeri geldiği zaman ama hiç bir zaman birine saldırmam sırf benden farklı düşünüyor diye. ya da ona hakaret etmezdim
Şu rezilliğe bak kaç yaşında adamlar kavga ediyor işte IQ seviyesi düşük olunca böyle oluyor beni siyaset ilgilendirmez ki bunun için kavga etmem beni ilgilendiren Türkiye nin durumu geçim adalet nasıl buna bakarım
Cevap
0Cevap
2. şıkka güldüm sdfghs
Oo her gün
Maalesef çok yaşadım.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?