Zaten ak parti yanlısı marka ve kuruluşlardan haz etmiyordum. Bugün oyumu kullandım, çıkışta güzel insanlarla birlikte İzmir marşı söyledik. İstanbul'da değilim, destek olabildiğim kadar olacağım.
320 Yorumla
Soran1 yılHelal olsun
Soran1 yılÖyle elbette ama bunun sonu maalesef öyle gözüküyor. Biz Avrupa ülkesi değiliz maalesef
- 1 yıl
Ak Parti'den neden bu kadar nefret ediyorsunuz islamcı bir parti olduğu için mi? Merak ettim
- 1 yıl
İslamcı olsaydı sever miydin peki bence de islamcı siyasetçi şu an varsa bir erbakan var yeniden refaha atabilirsin oyunu gerçek islamcı bir hükümet istiyorsan
Soran1 yılAllah korusun. Hdp ye bile atarım ona atmam
Soran1 yılKi hdp den nefret ediyorum ben şahsen tiksinirim
- 1 yıl
Bu arada causa şehir olarak Ankara da mısın
- 1 yıl
Din Avrupa'da bile siyasete bulaşıyo bazen hükümetler kilise ile ortak çalışıyor bizde niye islam siyasete girince herkes karşı çikiyor anlamıyorum diyanete tarikatlara karşı olan bir sürü insan var
Soran1 yılO erbakan dediğiniz adam 14-15 yaşında çocuklar evlenebilir demiş biri. Bu zihniyette olan insanlar lütfen gelmesin
- 1 yıl
14 - 15 yaşında kız zina etse sesiniz çıkar mı peki mesela bir siyasetçi çıkıp dese ki kızlar 18 yaşından önce zina edebilir dese buna ne dersiniz? Evlilik helaldir sevgili olmak zina etmek büyük günahdır
Soran1 yılHelaldir ok ama 14-15 yaşındaki evlenmesin bir zahmet. Bana kalsa evlenme yaşını 20 ye falan çekerim bu zihniyet bana ters. Zina etse de şahsen kızarım ama ne diyeyim çocuk sonuçta ne yapabilirim
- 1 yıl
Tamam bende diyorum ki 14 yaşında kızın evlenmesine karşıysan zina yapmasına da karşı ol zaten yeni nesil kızların içinde bakire kalmadı 12 yaşında başlıyolar
Soran1 yılKanka sal şunu işte belli ne olduğu
Soran1 yılİyi etmişsin geri engeli kaldırsın yazmış aşağıya da boş ver
En İyi Cevaplar
1 yılYazık! Oyuna gelmeyin, aydınız biz diyerek halkı galeyana getiren 3-5 pisliği adamdan saymayın!
Dünyanın en saçma olayı yaşanıyor ve buna şakşakçılığa gidecek kadar beyinsiz olmadığımı düşünüyorum! Herşeyden önce Dünyanın hiçbir yerinde bir parti 3 sene sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimine aday olması için partisinden TEK aday belirleyip, bunu da ne idüğü belirsiz, kontrol mekanizması olmayan sandıklarda belirleyecek! Ulan zaten tek aday ve bu isim aday adayı iken kimi, neye göre ve nasıl bir güven ile seçmeye çalışıyorsunuz? Zaten Onu siz seçtiniz ki? Ve ysk gibi bi denetim mekanizmasının olmadığı bir illegallik varken, kendi bastığınız kağıtların kalanını da kendiniz sandığa koymayacağınız ne malum?
Hımmm, şöyle bi düşününce aslında olay çok basit! Adı seçim olmak kaydıyla, gelen gelmeyen - üye olan olmayanları o sandıklara toplayıp, kendi belirledikleri 10 milyondan fazla oy kullanıldı gibi bir veri elde edip, ''An itibari ile yaşanan tutuklama olaylarını sanki iktidar yapıyormuş gibi'' bu milyonlarca oyu tehdit unsuru olarak kullanmak sizin amacınız! :)) Ama chp. nin haberi yok, bu tehditi kimse hükemet tarafında umursayan kimse yok! :)) Ve şu da bi gerçek, bu soruşturmanın fitilini kimler ateşledi?
- Bir önceki parti başkanı seçiminde rüşvet iddiasını KeMal Kılı. daroğlu yaptı.
- Beykoz belediye başkanını, kendi kalem müdürü savcılığa suç duyurusunda bulundu
-Kartal belediye başkanını kendi kalem müdürü suç duyurusunda bulunmuş.
- Beylikdüzü belediye başkanı tutuklu yargılanırken, ''İtirafçı olmak için'' savcılığa dilekçe verdi.
Bütün olayları bi tiyatro gibi kendin yap, suçu iktidara at! Komedi resmen :))
28 Yorumla- 1 yıl
Yaşananların ucuz bi chp oyunu olduğunu nasıl anlayamazsınız bilmiyorum! Bu tutuklama olaylarında kim zararlı çıktı= AKP! Kime karşı kin büyüdü= Akp'ye karşı! Peki kim kahramanlaştı= CHP ve İmamoğlu! Kim mağdur edebiyatından prim kastı= Yine CHP ve İmamoğlu! Akp, planlı bir şekilde böyle bir operasyon yapıyor olsaydı, piyasaların bu denli etkilenmemesi için tedbir alır mıydı= Evet alırdı çünkü planlı bi suikast yapıyorsan, sonraki adımları da palanlardın ama gözaltılar başladıktan 2,5 saat sonra Hazine acil toplantı yapıp tedbir planları ve çözüm yolu aradılar...
- Bir önceki parti başkanı seçimindeki rüşvet olayını savcılığa kim suç duyurusunda bulundu= KeMal Kılıçdaroğlu.
- Beykoz belediye başkanını, kendi kalem müdürü savcılığa suç duyurusunda bulundu
-Kartal belediye başkanını kendi yardımcısı suç duyurusunda bulunmuş.
- Beylikdüzü belediye başkanı tutuklu yargılanırken, ''İtirafçı olmak için'' savcılığa dilekçe verdi.
Bütün olayları bi tiyatro gibi kendin yap, suçu iktidara at! Komedi resmen :))
Gelelim kimlerin kazandığına!
Cumhurbaşkanlığı seçimindeki en büyük engel olan Ekrem İmamı ekarte edip parti içinden Özgür Özel adaylığını açıklarsa, kendi oylarını 2'ye katlayacak ve Ekremden de kurtulmuş olacak! Ya da Mansur bu planla daha da güçlü bir aday haline dönüşecek!
Veee asıl süpriz KeMal geri dönecek
SONUÇ= Tıpkı 6'lı masada oldugu gibi, CHP, bu işin sonunda yine kendi bokunda boğulacak!
Soran1 yılŞu kafadan istiyorum gerçekten. Bir de uzun uzun yazmış vallahi şaka gibi ne diyeyim ki gerçekten. Umarım doğruyu görürsün
Soran1 yılBende aynısını diyorum o yüzden kısa ve öz yazdım ama ne diyeyim. Umarım hayal dünyasından çıkarsın elbet
- 1 yıl
Tamam kuzum hoşça kal
- 1 yıl
sen sitenin kadrolu sapıklarındansın akapeli olman şaşırtmadı.
- 1 yıl
@HoldTheDooor , terbiyesiz! Ahlaksızlığı, dini kötülemeyi, abd. ye köpeklik etmeyi ''çağdaşlık-medeniyet-duyarlılık'' gibi yaftalarla size sindirmişler! Asıl yobaz ve cahil sizlersiniz çok üzülüyorum size! Kendi ahlak sınırlarını legalleştirip, başkalarına b. k atmakta sizin gibi '' medeni!! ve çağdaş!! '' insanlara yakışır zaten!
- 1 yıl
@Görll6ll Al birini vur ötekine :/
1 yılUyacağım alayına isyan bu saatten sonra
11 Yorumla
Soran1 yılAdamm aynen öyle batsınlar
Gizli Üye(25-29)1 yılSonuna kadar hem de, hiçbir şekilde geri dönüşü yok bu işin. Ya gidecekler ya gidecekler
116 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle bıktık be
Cevap sahibi1 yılKesinlikle, savaş falan da çıkmaz korkma. Onlar şimdi noluyo diyor
Soran1 yılŞahsen hiç umurunda değil biliyor musun Türk borsası batsın veya dolar 100 TL olsun. Tek istediğim gitmeleri artık ya. Ya gerçekten chp gelsin derdinde de değilim illa da şunlar gitsin be
Cevap sahibi1 yılÖyle zaten, mevzu birinin gelmesi değil ki, bunların gitmesi
Soran1 yılYa şurada biri yorum yazıyor her soruda görüyorum diyor ki siz tuvalet terliğine oy verecek insanlarsınız diye ki elbette öyle. Zamanında berat albayrak gidince bu ülkede dolar düştü ya. Ya boş koltuk olunca dolar düştü ülkede. Demek istediğim şunlardan kurtulmak artık en azından şurada görüş yazarken bile rahatça yazmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılBunların derdi o zaten. Ülkede o kadar cesur bi cehalet var ki, tuvalet terliğine oy vereceksiniz diyen adamın oy verdiği adamların ülkeye tuvalet terliği kadar faydası yok. Onu yazan salağa ayda 20 bin veriyorlar, kendileri 400-500 bin aliyorlar, bu da kendisini bi BK zannediyor. Emin ol cevap bile vermeye değmez. Bunları toplumdan bile dışlamak, yokmuş gibi davranmak lazım
Soran1 yılAynen öyle kesinlikle katılıyorum. Kendileri manda yoğurdu yerken halk normal yoğurdu zor alıyor ve reisim hak ediyor diyen bir zihniyetle yaşıyoruz. Sırf bu gibi şeyler beni insanlardan soğuttu zaten. Haklısın yani çocuklarına yazık sadece ne bileyim
Cevap sahibi1 yılEmin ol çocukları falan da hiç umrumda değil öylelerinin. En temizi görmemek
Soran1 yılAslında en güzeli ne bileyim. Bir gün iktidar değişince hepsi ben akp li değildim diyecek ya işte o zaman alacağım zevki anlatamam.
Cevap sahibi1 yılAynen öyle, ve düşünsene aslında hepsini biliyosun 😂😂
Soran1 yılAynen öyle sırf o günleri görebilmek için şu anda canımı sıkmamaya çalışıyorum ve anladın elbette adaletin yerini bulmasını ve gerçek suçluların yargılanmasını istiyorum. 25 yılın hesabının sorulması gerekiyor
Cevap sahibi1 yılKesinlikle, zaten bi gitseler sorulur da, bakalım ya
Soran1 yılAynen öyle hayırlısı olsun direnişe devammm
Cevap sahibi1 yılAynen öyle, sen İstanbul'da mısın
Soran1 yılYok be Ankara
Cevap sahibi1 yılİyi bakalım, ben İstanbul
Yapay Zeka Cevapladı
Boykot çağrıları ve genel olarak demokratik süreçlerin korunması çok önemli ve hassas konular. Senin duygularını anlıyorum; yaşanan olaylar ve gelişmeler herkesi fazlasıyla etkiliyor. Ama iç savaş gibi ifadeler oldukça tehlikeli ve olumsuz sonuçlar doğurabilir. Toplum olarak dayanışmayı ve sağduyuyu önceliklendirmeliyiz. Kendi düşüncelerini ifade etme yollarını bulurken demokratik yöntemlere bağlı kalmak önemli. Bunun yanında boykot kararını destekleyenler kadar katılmayanlar da olacak, bu çeşitliliğin değerini unutmamalısın. Demokraside herkesin sesine yer var. 🕊️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
1 yılYurtdışında görüştüğüm bir çok site var onlara Türkiye'nin ne olduğunu anlattım. Taktil için hayatta gelmeyin tek bir avro bile kazandırmayın dedim
11 Yorumla
Soran1 yılİyi etmişsin cidden
Onlara anladığı dilden tokat atmak için uyacağım. Zaten verilen listenin %90'ının çoktan kullanmıyordum özellikle Demirören tarafını.
13 Yorumla
Soran1 yılHelal olsun be abim sana batacaksak daha çok batalım aynen öyle
Soran1 yılKesinlikle öyle vallahi batsınlar zerre umurumda değiller
1 yılAbi bak beni alakadar etmez sizin hangi parti tuttuğunuz kime destek verdiğiniz ama bu kadar da dibine kadar yaşamak falan aşırı destek yani ne oluyor böyle yapınca elinize ne geçiyor cidden meraktan soruyorum
17 Yorumla
Soran1 yılYa ablam az artık olayları farklı mı görseniz. Ya bu ülkede bir diploma iptal edildi bak diploma iptal edildi. Senin diplomanın falan kısacası bir güvenilirliği yok demek. Ayrıca suçsuz yere bir adamı hapse atamazsın bu kadar da haksızlık yeter
- 1 yıl
Abla tamam öyle oldu bende desteklemiyorum bu olanları hatta bazı şeylere karşıyım ama bana ne elin siyasetcjsinin başına gelmişse ayrıca benim niye başıma gelsin diplomam niye yansın siyasetçi değilim bisey değilim sıradan gariban vatandaşım mk he hukuk konusunda haklisin zaten o konuda bizden bi b0k olmaz dürüst olayım
Soran1 yılSana ne desem boş işte. Kısacası ülkede adalet yok abi yokk. Barolar birliği başkanı zorla istafa ettirildi ne kadar kişi alındı normal mi ya bunlar
- 1 yıl
Normal demiyorum ki diyorum zaten adalet yok diye onu kabul ediyorum
Soran1 yılE tamam böyle duralım mı
- 1 yıl
tamam şimdi çok önemli bi soru sorayim... bunca kadın katlediliyor çocuk katlediliyor ekonomi b0k gibi ve daha birçok şey var neden sadece siyaset için bu kadar insanlar kendini yırtıyor açıklar misin
Soran1 yılAbla sen beni zerre anlamıyorsun işte. burada olay artık Ekrem değil diyorum adalet bak. Kadın katlinden tut artık her şey için burada halk ok?
1 yılSon cümleniz cehaletinizin işareti. İç savaşın ne olduğunu iyice bir ögrenin, ülkelerin bu durumda neler yaşadıklarını ve bizim gibi bir ülkenin ilave neler yaşayabileceğini akletmeye çalışın.
13 Yorumla
Soran1 yılYok abi yok alta ekleme yaptım hala ne diyorsun
Soran1 yılHerkes mi aynı tepkiyi verir ki
- 1 yıl
Ergen zihniyetiyle ve üslubuyla aklınıza gelen ilk cümleyi yazarsanız niyetinizi açık etmiş olursunuz. Alta ilave yazdığınız yazının hükmü olmaz. Söz ağızdan çıkmadan sizin eseriniz çıktıktan sonra da siz onun esiri olursunuz.
Size büyük tavsiyesi olsun uyarsanız uymazsiniz bilemem sözlerinizi tartarak konuşun ve öyle yazın. Vataninizi seviyorsanız ko öyle olduğunuzu düşünmek istiyorum yapıcı ve olumlu olan yolları arayın.
parti olarak bakmıyorum olaya ama herkesin demokrasiye sahip çıkması lazım bize seçme ve seçilme hakkı boşa verilmedi sonuçta
10 Yorumla
1 yılTipik kamalist kafası işte iç savaşmış. Hala gezi eylemleri gibi millete devlete zarar verme kafasındasınız. Sizin soyunuz tükenmeden bu ülkeye huzur gelmez.
111 Yorumla
Soran1 yılŞöyle olsam ne kadar huzurlu olurdum be ahh ahhh düşünmemek ne güzel...
Soran1 yılTuvalet terliği mi e mantıklı ne zaman aday olabilir
Soran1 yılYok bir başkasının yerine düşünüyoruz o hapse girecek o günleri de göreceğiz inşallah
Soran1 yılAynen gizli tanık. Ne hikmetse tam aday olacakken adam çıktı Allah Allah
- 1 yıl
Ya imamoğlu aday olsa ne olmasa ne. İster mansur olsun ister özgür özel. Hepsinin alacağı oy aynı zaten. Sen sandığa gidenlerin imamoğluna veya mansura filan mı oy verdiğini sanıyorsun. Herkes tayyip karşıtlığı için veriyor. Kendinizi kandırıyonuz da biz yemeyiz anacım.
Soran1 yılTayyip karşıtlığı doğru. Bu konuda haklısın ama bu ülke adalet istiyor artık huzur istiyor. Elbet bir gün siz de bunun farkına varırsınız inşallah
- 1 yıl
Yolsuzlukla suçlanan ve bi ton iddialara sadece ben milletimi severim benden vatanseveri yoktur diye cevap veren birinin tutuklanmasi adalet değilse ne o zaman.
Soran1 yılMelih gökçek tutuklansın ben dediğine okeyim? Başka soru
- 1 yıl
Keske tutuklansa davalari süruyor hala.
Soran1 yılTamam Melih tutuklansın ben ekremin tutuklanması okeyim. Ayrıca davası bir git ya sende biliyorsun
Soran1 yılAynen aynen hadi byy
- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 1 yılHayırdır iç savaşa gideceğiz falan? Neyin provokatörlüğünü yapıyorsun sen? Adminlere şikâyet edeceğim soruyu.
23 Yorumla
Soran1 yılÖff açıkladım ya ne boş yapmışsın abicim
Soran1 yılÜstte gayet açıkladım anlamak isteyen anlar dedim. Sizin gibiler niye anlamak istemiyor ki
Soran1 yılAyrıca ubersin sen istesen silersin zaten neyse... Bazıları anlamak istediği gibi anlıyor
1 yılGazze için boykot ettiğimizde dalga geçiyorlardı? Ne oldu şimdi? Samimiyetsiz bir açıklama. Allah hidayet versin.
25 Yorumla
Soran1 yılHidayet ne alaka off abls bir git be
- 1 yıl
Gazze ile kendi ülkeni bir mi tutuyorsun sen
Soran1 yılBir şey diyeyim mi boş ver ya şuna cevap yazmaya bile değmez. Olayı hidayete falan getirmiş ya bir de hemen Allah akıl fikir versin önce
- 1 yıl
Yani senin sorun da biraz yanlış açıkçası iç savaş falan olmamış, evet şu an olumsuzluklar var ama kimse bizi birbirimize düşüremez.
Soran1 yılYav açıkladım onu anlamak istemiyor kimse.
1 yılİç savaşa kadar gideceğiz ne ya canım mısın sen pkk gibi terör gruplarının ekmeğine yağ mı süreceksin?
23 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
- 1 yıl
Ne demek ne alaka şaka mısın ciddi misin beyin tomografisine git acil
Soran1 yılDüzgün oku düzenledim sonrasında
Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her türlü imkanımı kullanacağım destek olarak.
10 YorumlaElimden geldiği kadar destek olacağım. Eko başkanımın yanındayım 💅🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılneyi doğru yapmışki çağrısına uyucam boykot çağrısı yapmışsa tam tersi o listeyi desteklemek lazım desteklerim o boykot listesinde ne varsa alırım izlerim
010 Yorumla
Soran1 yılBu kafayla neyse
Cevap sahibi1 yılYa yürü git sizde kafa mı var provokasyona geliyosunuz özentilik yapıyorsunuz neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz arastirmiyorsunuz cikmissiniz sokağa zıp zıp zipliyorsunuz gidin ülkeden gerçekten ben sizin zihniyetinizde olsam (Allah korusun ) ülkeden giderim. gidin , sizde rahat edin bizde bide iç savaş yazmışsın ulan biz dışarı çıkarsak siz kaçacak delik ararsınız
Soran1 yılNe diyon ya off bir de sabah sabah bunu çekiyorum
Soran1 yılGit makarnanı ye sen
Cevap sahibi1 yılNoldu işine gelmedi mi? Hırsız savunucusu sizi
Cevap sahibi1 yılEvet sizde kent lokantası sayesinde et yiyin hadi öyle demiş ya
Soran1 yılYoo ben Erdoğanı falan savunmadım başka soru?
Cevap sahibi1 yılNankörsunuz işte ulan bu devlette yaşıyorsunuz suyunu içiyorsunuz devleti destekleyeceginiz yerde ülkeyi karıştıriyorsunuz. Niye o zaman devletin yaptığı metrobüs metrolari köprüleri kullanıyorsunuz kullanmayın o zaman
Soran1 yılOhoo sorun bende 😂sabah sabah devlet ile hükümet ayrımını yapamayan trolle uğraşıyorum neyse yazma daha
Cevap sahibi1 yılEvet sorun sende sizde. bide bende ki laf anlatıyorum anlamayan insanlara
Gizli Üye(36-45)1 yılneyi boykot ediyoruz? ayrıca iç savaşa gideceğiz nedir ya sen teröristmisin? iç savaşa gidince kazancagınımı sanıyorsun? gelip amerika avrupa ülkeni işgal edecek barış huzur getirdik diye. tabi suclu örgütcü adamı savununanlardan ne beklenir.
36 Yorumla
Soran1 yılSonrasında açıkladım ama anlamadın
Cevap sahibi1 yılsenin o açıklaman sadece kıvırmak. gerekirse istifa etmezlerse iç savaşa gideceğiz diyorsun sonra kıvırıp durum onu gösteriyor diyorsun. durum onuda göstermiyor. ben tayyip savunmam ama siz örgütçü adamı savunuyorsunuz. aynısı tayyipdede varsa oda girsin içeri umrumda olmaz
Soran1 yılBen demiyorum ben bunu asla da istemem ama napalım biz Avrupa ülkesi miyiz? Sonuna kadar hakkımızı arayacağız ama artık bir yerlerde bu patlak verecek gibi ne diyeyim
Cevap sahibi1 yılkardeşim hakkını arada suç işlemiş adamın neyini arıyorsun? iktidar zaten malum sen kalkıpda iktidara koz verirsen altını eşeler kirli çamaşırlarını döker ortaya.
Soran1 yılDiploması iptal edilsin üzerine sonraki gün gizli tanık tarafından ihbar falan neyse
Cevap sahibi1 yılben diplomasını bilmem karıştığı suçlardan bahsediyorum
Benim hiçbir şeyden haberim yok siyasi çağrılara da uymam
00 Yorumla- Gündem konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılHayır. RTE son zamanlarda çok iyi işler yapıyor.(Savunma sanayi, Suriye, terörle mücadele)
00 Yorumla
1 yılKendi ülkemizin mallarını boykot etmeye gelince evet diyip katil İsraili boykot etmeyen birini tanıdım
Hayır, ülkeme karşı boykot saçmalık31 Yorumla
Soran1 yılOlay bu değil ama neyse
Gizli Üye(45 üstü)1 yılChp'nin önerdiği boykotun tam listesine nasıl ulaşabilirim?
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSorudaki yorumları okudum da ne güzel fikrini beyan etmişsin, saygı çerçevesinde. Helal olsun valla
Soran1 yılİç savaş dedim diye herkes ne anlamış sabır ya
Cevap sahibi1 yılYazılcak çok şey var da moderatör olarak dikkat etmem lazım
Soran1 yılAynen öyle biri de gitmiş beni şeye şikayet etmiş herhalde sabır 😂. Ya off demek istediğimi anlamadım gece mahmurluğu ile yazdım ve neyse. Modsan da ne diyeyim Allah yardımcın olsun. Şu sitede her soru sorduğumda pişman oluyorum
Cevap sahibi1 yılBen yakaladım, kimse şikayet etmedi jdjdjd
Soran1 yılBu arada liste Google da var gibi genel olarak. Tarım kredi kooperatiflerinden tur trt'ye kadar
Cevap sahibi1 yılLink atarsan harika olur
Soran1 yılBen sana dönmeyi unuttum pardon
— EspressoLab
— D&R
— Idefix
— Kilim Mobilya
— Demirören AVM
— Ülker
— Türk Petrol
— Milangaz
— Milli Piyango
— Misli
— İddaa
— TGRT
— İhlas Ev Aletleri
— ETS
— CNN ve Demirören Grubu
— Turkuvaz Yayınevi
Şu ilk günkü boykot listesi ama daha detaylı hali var nette resim olarak
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler
1 yılAtatürk'ün kurduğu ülkede Atatürk kurduğu Parti'nin savunucuları iç savaş istiyor ilginç
12 Yorumla
Soran1 yılÖyle demek istemedim de son cümlemi ona çektiler neyse
- 1 yıl
Özür dilerim yanlış anlaşılma
Evetttt
310 Yorumla
Soran1 yılHelal olsun
Soran1 yılHelal olsun aynen öyle
Soran1 yılDaha devlet ile hükümet ayrımını yapayamayan tiplere laf anlatmaya çalışıyorum aslında ne diyeyim.
Soran1 yılYa ben gerçekten artık sinir krizi geçiriyorum şu ülkede ve hala ölesiye savunuyorlar ya şaşmamak elde değil
Soran1 yılAynen öyle çok var böylesi ama ne diyeyim adalet mi bu işte
1 yılTamam sen eline silah al sınıra git madem böyle cesursun ülke faydalansın bu cesaretinden
00 YorumlaÇok uzadı bu muhabbettte
16 Yorumla
Soran1 yılBence de dimi ya artık o sandık gelmek zorunda
Soran1 yılEkrem veya bir başkası şu an rahat kazanacak durumda açık ve net
Soran1 yılGeçen seçimde kılıçdaroğlu ile ucu ucuna kaldı hatırlatırım. Ondan sonraki belediye seçiminde ise büyük fark ile CHP aldı denebilir ve son 2 yılda neler yaptı bu akp artık en akp li tanıdığım bile bıktı. %55 hatta %60 ile İmamoğlu alır
Soran1 yılİnan veya inanma gerçekler bu
1 yılİç savaş mı derdin ne
02 Yorumla
Soran1 yılDayı düzgün okuyun ya
- 1 yıl
Okudum merak etme
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan ❤️❤️❤️🐺🐺🐺🐺🐺
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıca adaletten bahsedenler chp hiç bir zaman adalet olmadı
Soran1 yıltamam.
Cevap sahibi1 yıl🐺🐺🐺🐺🐺
Cevap sahibi1 yılSizlere karşı o Türk ürünleri daha fazla alacağız
Soran1 yıltamam
Cevap sahibi1 yılKimlerin ki ölmüş belli
Ben yurt dışında yaşıyorum zaten
01 Yorumla
Soran1 yılNe mutlu
1 yılBir liste var mı?
01 Yorumla
Soran1 yılÜlkerden tarım kredi kooperatif TRT falan çok şey var da işte direkt Google a yazın siz
1 yılSiyasetle ilgilenmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUyun mutlaka
11 Yorumla
Soran1 yılUyacağız...
Gizli Üye(18-24)1 yılBu ülkenin polisine tas atanı Türk saymam.
110 Yorumla
Soran1 yılBende saymam evet ama polis de adam gibi davransın
Cevap sahibi1 yılAdam gibi davransın derken? Sen şu an hayatta isen o polisler ve askerler sayesinde hayattasın sırf sen rahat uyu diye milyonlarca askerler polisler can verdi bu herkes için geçerli sadece kendi üstüne alınma.
Soran1 yılOff yaka paça gençlere saldıran polisleri de görüyoruz burada boş yapma
Cevap sahibi1 yılMillette yerinde dursun kendi ülkesinin polisine saldırıp kezzap atmasın polisleri suçlamak yerine milletide suçla.
Soran1 yılİki tane it bunu yaptı diye herkesi bir tutamazsın biz onlardan değiliz.
Cevap sahibi1 yılSen onlardansın diye bir şey söylemedim zaten farkındaysan kendi üstüne alınma demiştim
- 1 yıl
Şehitlere kelle diyen şu an nerde ya da kardeşinin şehit olduğu gün acısıyla düne kadar barış barış diyenler bugün ne savaş diyor? Diyen asker hem atıldı hem tonla hakret yedi. Bunları yapanlar kimdi?
Cevap sahibi1 yılO nerde bu nerde bilmem ben beni ilgilendirmiyor. Ama polisleri ve askerleri sonuna kadar savunurum ki kendimde polis ya da asker olmak istiyorum.
- 1 yıl
O zaman şehit edebiyatı yapmayacaksın, seçisin hahaha işine gelene
Soran1 yılAz önce aslıgür diye bir tane karaktersiz kendi halkına neler dedi kendisi polis bu arada. Bu tipte kendi ülkenin gencine ter*rist gibi yaklaşıp p*k yı normal göreceksen benden uzak olsun senin gibi zihniyettekiler
Gizli Üye(18-24)1 yılneye boykot olcak
01 Yorumla
Soran1 yılBazı Türk mallarına trt gibi
Gizli Üye(18-24)1 yılne boykotu yapılıyor?
01 Yorumla
Soran1 yılBazı Türk markalarına boykot
evet uyacağım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır uymayacağım saçmalıktan ibaret
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet.
20 Yorumla
1 yılNe boykotu
011 Yorumla
Soran1 yılBazı Türk markalarına boykot uygulanmasını öneriyor chp. Tarım kredi gibi gibi
- 1 yıl
😂😂😂
Soran1 yılNe oldu
- 1 yıl
Ne mı oldu. Komik saçma aptalca oldu mu. Alakasız cahillik yeter mi gece gece uzasın delirek mi
Soran1 yılTamam babacım sen öyle düşün
Soran1 yılÇok boş yapmışın be olayı nerelere çekmişsin neyse uğraşamayacağım hadi iyi geceler
- 1 yıl
Ne konuşuon be utanmaz. Yorumumu silmişin bir de zoruna gitti belliki. Boşu sen yapıyosun sen. Çekmişin değil olay öyle olayı siz çekiyosunuz bi yerlere tepkinizi düzgün yasal yollardan koymayı bilmeyen kitle işine gelmedi tabi boş olur, çekmek olur silersin. Ben uğraşırmıyım senle acaba sen kimsin neyin kafası bu. Rezil
- 1 yıl
Bunu da sil. Hadi. Çok bilmiş
Soran1 yılBen senin yorumunu silmedim ama kim şikayet ettiyse iyi etmiş belli zoruna gitmiş
- 1 yıl
Kim silcek senden başka :)) be kafası güzel ne zoruma gidecek yorumu silinen ben :)) ne dediğini bilmiyorsun daha.. Hiçbişey zoruma gitmedi.
Soran1 yılTamam
1 yılFazla mı abartıyorsun acaba biraz sus bence
09 Yorumla
Soran1 yılKeşke benim derdim de 0 saç olsaydı
- 1 yıl
O soruma görüş mü yazmıştın
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Gördün O zaman açık olarak sordum zaten
Soran1 yılEvet gördüm
- 1 yıl
Görüş de yazsaydın keşke
- 1 yıl
Şu kıza söyle engeli açsın tartışmaya girip engel atmak yakışıyor mu
- 1 yıl
Küfür falan etmicem söyle engeli açsın
- 1 yıl
Hatta direk buraya yorum atsın açtıktan sonra üslubunu bozdun diyor gelsin bozmadan tartışalım
1 yılNe konuda boykot kardeş
03 Yorumla
Soran1 yılBazı Türk malları konusunda boykot
- 1 yıl
Akp yandaşlarının ürünleri, anladım ama Akp o kadar küçük değil. Onlar her yerde
Soran1 yılOlsun ekonomi batsın iyice dolar 100 TL olsun
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet
10 Yorumla- Gündem konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılYapalım bitanem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe boykotu
012 Yorumla
Soran1 yılBazı Türk markalarına boykot tarım kredi market trt gibi
Cevap sahibi1 yılSen boykot yapacak mısın, bi de neyin boykot olup olmadığını biliyor musun ki
Soran1 yılGoogle a yaz çıkıyor ya hepsi. Elbette yapacağım bu iktidar batsın istiyorum
Cevap sahibi1 yılTamam canım ne kızıyorsun
Soran1 yılKızmadım ya sakin dkdkldld
Cevap sahibi1 yılYa o değil de bu kadar yorumu nasıl alıyorsunuz bi trol soru sorayım diyorum ona bile 3 5 cevap anca geliyor
Soran1 yılBende anlamadım buna iyi yorum geldi kfkdlfldld linç yedim sabahtan beri görmedin mi😂
Soran1 yılBenim soru vitrine falan da çıkmadı ama işte gündemle alakalı diye ilgi çekti
Cevap sahibi1 yılŞimdi baktım da çoğu marka zaten hiç yanından bile geçemediğim lüks markalar, şahsen genel olarak boykot yapmanın saçma olduğunu düşünüyorum. Hangi ürün ve hizmet bütçeme uygunsa onu tüketirim valla, boykotu bence maddi durumu iyi olanlar yapmalı benim gibi fakirler boykotu nasıl yapacak allah aşkına?
Soran1 yılYa öyle de en basitinden mesela trt yi açma atv yi açma gibi gibi. Bunlar bile şey.
Soran1 yılVallahi haklısın da ne diyeyim bunların gitmesi için mecbur
Cevap sahibi1 yılZaten doğru düzgün televizyon bile izlemiyorum, internetten eski dizileri izliyorum daha seviyeli ve kaliteli şimdiki dizilere kıyasla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe boykotu
05 Yorumla
Soran1 yılBazı Türk markalarına boykot
Cevap sahibi1 yılHangisi
Soran1 yılÜlkerden tut TRT ye bir sürü şey var araştırmanız lazım detaylı
Cevap sahibi1 yılİsrail mallarına boykoto katılmış mıydın
Soran1 yılDayı ne diyon be
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır uymayacağım
00 Yorumla
1 yılTayipçiyim✌️
01 Yorumla
Soran1 yılAllah kurtarsın