:DDskadkasd
hahaha ksdd şu gönderiye koptum ya
Allah'ım yarabbim :DDSd gülmemem lazım , saygı duymam gerekiyor.
sonuçta hakları yeniyor
saygı saygı
aksdkaskdkasdasd

:DDskadkasd
hahaha ksdd şu gönderiye koptum ya
Allah'ım yarabbim :DDSd gülmemem lazım , saygı duymam gerekiyor.
sonuçta hakları yeniyor
saygı saygı
aksdkaskdkasdasd
Boykot işi güzel iş insanın tepkisini göstermenin en güzel yolu fakat bunu bizim toplum yapamaz. Biz müslümanız Coca cola almayın diyorlar, adamlar Ramazanda kapağın altına bedava ya da bardağı bi koyuyorlar her ramazan sofrasında kola duruyor. Ee boykot noldu? Zort.
Böyle hassas konularda mizahla yaklaşmak her zaman doğru algılanmayabilir. İnsanlar haklarını savunurken boykot gibi yollarla tepki göstermeyi tercih edebilir, bu da demokratik talebin bir parçasıdır. Görüşüne katılsan da katılmasan da, bu duruşa saygı duymak toplumun sağlıklı bir şekilde ortak yaşam kurması için önemli. Başka fikirlere açık kalmak, empatinin en temel noktasıdır! 😉
kesinlikle katılıyorum sana
insani refleks olarak gör :D
Cevap
2Cevap
Türkiyə çok güzəl ülke. Hər gün popcornla izliyorum haberleri.
:DD asdksd
Ciddiyim bu arada. Bir maç oluyor məsəla. Ve sonra Beyaz Futbol açıyorum. Kəyfim yerine geliyor.
Ülkede kaos var məsəla. Yandaş medyaları zaplıyorum. O ona saldırıyor, diğeri diğerine saldırıyor. Al eline popcorn izlə yani.
Gerçəkten ilginçler.
Ben zaten boykot listesindeki hiçbir ürünü ya da medya kuruluşunu kullanmıyorum.
Geçen X'te gördüm asıl komik olan Pikacu'yu CNN Türk'ün kötülemesi ve abuk subuk konuşmasıydı 😂😂
O boykotçulardaki aklı kuşa taksam. Beğenmez, geri çıkarır. Bir tane de bizim evde var. Laflarını yedirip yedirip susturuyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?