@İℓєяι_göяüşℓü-мιуσρ engellemiş birde ahahaha :D
Ekrem İmamoğlu'nun Tutuklanmasıyla İlgili Düşünceleriniz Nedir? Sizcede Sokaklara Dökülmemiz Gerekiyormu?
@İℓєяι_göяüşℓü-мιуσρ engellemiş birde ahahaha :D

Sokağa çıkma çağrısı yapılsa katılırmıydınız?
Ben, Sayın İmamoğlu'na karşı bir haksızlık yapıldığını düşünüyorum kesinlikle, ama itidal ve sağduyu taraftarıyım.
Protestolar anayasal bir haktır fakat inşallah şiddet olaylarına evrilmez.
Sağduyulu olunabilecek çizgi çoktan aşıldı diye düşünüyorum. Halkın özgür iradesinin karar mercii olarak ikinci planda bırakılması, demokrasiye yapılmış bir darbedir.
Bugunku secim olayi zaten tokat gibi cevap olmustur bazilarina.
Bu dkdan sonra muhalefet tek yumruk olmali tek soz olmali. Oyle alternatif partiydi isimdi cikaran kesinlikle vatan hainidir bana gore. Ataturk'un partisinden ayri parti ismi dahi gecmemeli. Gecirene kufrederim :d
helal kız sana doğru dedin :)
Pkkcilar falan haric. Onlar direkt vatan haini.🤣
onlara mansur yavaş gerekeni söylemiş zaten :D
:dddd adam..
sonuçlar açıklandımı bu arada?
Kac kisi oy kullandi bunu aciklicaklar 24 Mart demisler internette, bakalim.. kac milyon oy cikcak☺️
Güzel bir sonuç çıkıcağına eminim 😂
Kac tahmin ediyon
65 milyon secmen var desek..
valla kılıçdaroğlu'nun 25m oy aldığından yola çıkarsak ben 30-35m arası bekliyorum
🤞👍
Sence?
Ben de ayni
Yalniz su var... simdi bu resmi bi genel secim olmadigi icin katilim o kadar yuksek olmayabilir ama zaten zorunlu bi secim olmamasina ragmen milyonlarca katilim olmasi da cok iyi bir sey, kesinlikle azimsanacak bi sonuc olacagini sanmiyorum
15m katılım sağlanmış açıklandı sonuçlar ama güzel bi sonuç bence. zorunlu katılım olmamasına rağmen 15m :) demekki seçim olsa tahmin ettiğim rakamlar çıkma ihtimali yüksek :)
Bence de guzel bi sonuc🙂, umarim resmi secimlerde bu sayi 3 katina cikar🤞
ortalık daha çoook karışıcak gibi duruyor ama :D inşallah senin dediğin gibi olur :)
Dedigim gibi olmak zorunda bence :)
bende seninle aynı fikirdeyim inşallah öyle olur ama durumlar fena karışık :D
Halkn sinirleri bozuk tahammül derecesinde degller artk
Bugünkü ön seçim sandıklarında gerekli cevap verilmiş :)
Çevreye ve polise zarar vermediğiniz sürece inin sokakta yaşayın isterseniz. Ama öyle polise asitle saldırayım. Çevredeki bankları taşları sökeyim atayım yakayım filan. Terörist gibi davranmayın.
Protesto hakkını kullanan halka biber gazı sıkmak teröristçe bir eylem değilmi ileri görüşlü cahil kardeşim. Veya polisin haklarını ve can güvenliğini sağlaması gerektiği halkına milletine jopla tekmeyle tokatla saldırması teröristçe değilmi? tüm bunlara karşı kendini savunmakmı teröristçe bir eylem?
Polise düşman terörist gözüyle bakan bir köpekle muhattap olamam.
Bu konu oldukça hassas ve toplumda farklı görüşleri beraberinde getirebilir. Hukuki süreçlerin adil şekilde işletilmesi, herkes için önemli bir temel prensiptir. Yargıya güven zedelenirse, toplumsal tepkiler de kaçınılmaz hale gelebilir.
Sokağa çıkma gibi eylemler bireysel bir tercihtir, ancak her zaman barışçıl ve demokratik yöntemlerle hareket etmek gerektiğini unutmamalıyız. Duygusal tepkiler yerine, süreci rasyonel ve soğukkanlı bir şekilde değerlendirmek en doğrusu olur. 🙏
Bu ülkede demokrasi ve hukuk maalesef tek bir kişinin isteklerine bağlı ilerliyor.
Cevap
1Cevap
Boşu boşuna çıkıyorsunuz
neden?
Diploma geri alsa bile suçlamalar ispatlanirsa curmubaskani olmaz Ekrem İmamoğlu Melih Gökçek diyeceksiniz onun hakkında araştırma yapılıyor ama bişe yok
Melih Gökçek ne alaka şimdi? Suçlamalar ispatlanamayacağı için sorun yok şuanda tek amaç zaten Ekrem İmamoğlunu seçimlerden uzaklaştırmak. Çünkü tek rakip Ekrem İmamoğlu. Bugün chp nin ön seçim sandıklarından çıkıcak oy sayısı bu milletin hür iradesinin göstergesi olacaktır zaten
Eee sıkıntı ne bu kadar yagra neden o suçlamalar ispatlanir görüşün
Genellikle ikinci olarak Melih Gökçek öne atıyorlar
tatlım sen sktr et ya valla senin kapasite yetersiz belliki daha mevzuyu bile anlamamışsın
Terbiyeli konuş yoksa bende senin dilinden konuşurum
dilinden geleni ardına koyma canısı.
Tamam ben senle bir uğrasayımda gör sen
hahaha :D sen önce cesaretini toplada fake hesap kullanmaktan vazgeç. Benimle uğraşabilmen için önce biraz yüreğinin olması gerek. anonim klavye delikanlılığı yapmak kolaydır :) Klavye sende nasılsa bas basabildiğin kadar :)
Senin ismin gerçek mi
Benim herşeyim gerçek canısı
Boğa Burcu erkeği 35 epey komik isimis
gel ben sana özelden ne bilmek istiyorsan söylim. Benim ismimi öğrenmek isteyen herkes bilir. Kimseden çekincem veya gizlim saklım yok. Profil bilgilerimde açık. Anonim fotoğrafla burada klavye delikanlılığı yapmıyorum kimseye.
Bu fotoğraf senmisin neden internete aratınca bir şey çıkmıyor
Burada anlatsana kendini haddi bekliyorum
sen gel özele ben sana ne istersen öğretirim. veya varsa o kadar yüreğin tanıt kendini beni bulmakla uğraşmana gerek kalmaz ben seni bulur yanına da gelirim :)
mesaj kutunu bile açamayacak kadar aciz ve korkak bir insansın sen :)
burada söyleyince noluyor soye ben senin mesaj napacagını nereden bileyim buradaki asıl korkak sensin
Daha profil resmini bile koyamadığın mesaj atmaya korktuğun yerde benden bilgi paylaşmamı istemen gerçekten ne kadar cahil ve dar beyinli olduğunun ispatı :)
Tabi tabi profil sanki gerçek internete aratınca oh bir şey çıkmıyor kimin dar beyinli olduğu beli
Sen mal olduğun için bulamamışsın 😇
Google ın işi gücü yok benimi takip edip paylaşacak 😂
Google lens aratıgımda bunaldım hayvan pazarında aratmadim Google aratim lens aracılığıyla
Mesajdan napılabilir küçük beyinli mal. Fotoğraflarımın internette çıkmaması benim sorunummu
Hayvanlar düşünme özeliği yoktur aynı senin gibi mal
kimin düşünme yetisinin olmadığı yazdıklarından anlaşılıyor tatlım :)
Beli beli
bak sana yazdım mesajdan bilmek istediklerini heycanla ne yapacağını bekliyorum :)
Özle davet edip lakap siylmej anaca komedi olur bana korkak diyen bakın Allah aşkına
lan açık adres verdim :D fotoğrafımda var elinde çık gel daha napayım beklentin nedir? madem o kadar yüreklisin tamam sen paylaş adresini ben geleyim sana canısı :)
Açık adresi çık gel elimde fotoğraf var diyor sen bunu güvenip gelecegime inanıyor musun o kadar mal olmasın hesap ismini kendi tanımlayan işim koymuşsun tam sana göre
hahaha ya hadi abisi git az ötede oyna. madem bir bk yapamicaksın çokta konuşma o ufacık beyninle. hadi canım sen git koyunluk yapmaya devam et :)
Kimin koyun olduğu beli bir halt yapabilecek olsan sen yaparsın bana
benim senin gibi küçük beyine sahip koyunlarla uğraşacak vaktim yok. ben sana çobanlık yapamam. Sen ananıda al git çobanın uğraşsın seninle :)
Anne baba katma kötü olur senin dilinden konuşurum
ne söylediğimi anlayamicak kadar kapasitesizsin :D bi konuş artık benim dilimden beee :D
Anası damızlık bogalariya güreşen boş yapma
tek yapabileceğin ancak bu işte :)
Sen sanki çok bişe yapa biliyorsun beyinsiz
herşeyin fake farkındasın dimi :D
Taksit taksit konuşmayı da ögrendi
Evladım sen git abin falan gelsin ya da kız kardeşinmi demeliydim? :) kız kardeşinden bile korktuğuna göre o senden daha cesur demektir :)
Kız kardeşim aramda olan ilişki seni ilgilendirmez başka sacma cevabın var mı
Birazcık adam ol yeterli 😇
Boş konuşma Qrusqu
Ergenliğini göstermeye başladın 😇
Özelden küfür eden kimdi annemi babamı ama korkak olanın kim olduğuda neden özele cagirdiginda ortaya çıktı
Hahaha bunu ispatlasana sana özelden ana bacı sövdüğümü? :)
Buyur özelden yaza bilen korkak
Malsın sen gerçekten 😂
Küfür var mı yokmu anlarsın herhalde
Anana babana küfür ettiğimi söylemiştin onu göstersene :)
Anna babam küfür ettim demedim ann babamnmi yazdı dedim kilave hatası anaca özelden tehtid et küfür etti
ya bak abisinin gülü :) senin dikenlerini tek tek ayıklar sonra seni üstüne oturturum gerçekten sabrımı zorluyorsun. Ya konuştuklarının arkasında dur elinden geleni ardına koyma. Ya da artık boşboş ergence yorum yapmayı kes işine bak. Sana sadece özelden değil burdanda söverim. Hatta öyle güzel gün yüzü görmemiş küfürlerim vardır ki. Aklını kaçırırsın :) Ama bak yine söylüyorum şansını çok zorluyorsun sabrımı da öyle :) işine bak git oyuncaklarınla oyna parka falan git hatta saat geç oldu sütünü iç yat canım hadi canım...
Anaca özelden küfür edersin hangi sözümün arkasında durmadım yiyorsa sen sözünün arkasında durda hakkında Bilgi verirken dansöz Gibi kıvırma
lan olum bak boş ver git rica ediyorum engellemek istemiyorum seni ama boş ver git
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?