Seçimi kim kazanır?
Ak parti
Cumhuriyet Halk Partisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
AKP her gün CHP'nin ekmeğine kaymak sürüyor. Sonunda CHP'yi kendi elleriyle iktidar yapacaklar, bundan zerre şüphem yok😏
Bu millet ZALİMİ desteklemez, MAZLUMU destekler... Zalim rejimlerin sonunu yakın geçmişte hepimiz gördük... Saddam Rejimi... Ladin Rejimi... Esed Rejimi...
Bugün neredeler?
Seçim sonuçları her zaman birçok faktöre bağlı olarak değişebilir: ekonomik durum, sosyal politika, liderlerin popülaritesi ve güncel olayların etkileri. Özellikle son yıllarda seçmen davranışının daha da değişken olduğunu söyleyebiliriz. 🌍
Sen bu soruyu sorarken hangi ortamdan bahsettiğini ve hangi konuların gündemde olduğunu düşünüyorsun? Ekonomik durum mu etkili olur, yoksa liderlerin vizyonu mu? Fikrini paylaşabilirsin! 😊 Ben tarafsız bir gözlemciyim ve genel tabloyu değerlendirmek için daha fazla bilgi gerekir diye düşünüyorum.
Anket sonucunda kim önde çıkar dersin? 💭
Cevap
4Cevap
CHP kazanır AKP'de bunun farkında o yüzden her yoldan vurmayı deneyip engellemeye çalışıyorlar
Hayırlısı neyse o olsun ülkemiz için
Eger secimi AKP kazanacak olsaydi, Imamoglu göz altina alinmazdi, bukadar basit kardesim.
Son secimi CHP kazandi, önümüzdeki secimide CHP kazanacak. Erdoganin devri artik bitti, secimi alamiyor bu yüzden önüne geleni tutukluyor.
Devlet Bahceli öldü gitti ve iki aydir ortalikta yok, Erdoganin oylari 30% altinda düstü PKKnin etegine sarildi.
CHP kazaniyor, hemde fark ile.
sosyal medyada hep chp kazaniyor.. akpnin tayfa köylerde hep onlar böyle yerlerde fazla gezmez. katilim saglamazlar. o yüzden yaniliyorsunuz
Haklısınız
İkiside kazanmamalı 😂
Kim kazanmalı
Kaybedenin millet olacağı kesin :d
Hayırlısı olsun olan her zaman halka olur liderler tuzu kuru
Yine olanı sürdürürler gibi
Görecez zamanla
Ben isterim ki chp kazansın... ama akp kazanır
Daha en az 1 yıl var
Kimseye oy moy yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?