Yine bir seçim sabahından herkese merhaba arkadaşlar. Bugun gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı 2. Tur oylamasında kimler Kimin kazanabileceğini tahminlerini yazabilir mi lütfen.. Bana göre Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak gibi geliyor. Yeni nesil özellikle kendisinden taraf olduğunu düşünüyorum. Yeni nesilin rahat, özgür, laik anlayışını benimsemiş ve ona göre de vaadler de bulunmuş olmasi ayrica doğru stratejiler yaparak gençlerin yanındaydım duruşuyla z kuşağının kalbini fethetmesi ona bu seçimleri kazandırır. Recep Tayyip Erdoğan'ın ise gençlere yönelik değil eski turkiye kıyaslamalarını yapmasi sebebiyle Z kuşağının cok desteğini alamayacağı düşüncesindeyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Tahminim çıkmadı 😅 neyse artık ülkemiz için hayırlısı olsun
Kemal Kılıçdaroğlu son bir haftayı daha aktif kullandı daha iyi halka hitap ettiğini düşünüyorum bu seferki katılım daha çok zor olacak ama az farkla alabileceğini düşünüyorum gönlüm tabi ki CHP 🇹🇷❤️
Ama simdi tarafsız düşünürsek kemal Kılıçdaroğlu cok populerlesti dogru stratejilerle kendisini hic sevmeyen insanlardan bile oy alabilecek duruma geldi