Her Şey Çok Güzel Olacak...
Öcalana kurucu lider, İmamoğluna suç örgütü lideri... Ne yaşıyoruz şu an?
Her Şey Çok Güzel Olacak...
Tam bir hukuksuzluk var
Ele geçirilen bilgisayarda Ekrem İmamoğlu'nun şirketlerine para aktarımları tespit edilmiş. Adam 560.000.000.000 TL'yi cukkalamış. Nasıl bir hukuksuzluk var? 2024 İBB bütçesi 413 milyar TL. Sen düşün miktarı
eyvallah ama katılmıyorum bu yorumuna, bu siyasi bir operasyon yani tayyibin ciddi bir rakibini bertaraf etmek için yaptığı bir oyun herkes farkında bunun
Senin Tayyib amcan da 128 milyar dolar cukkaladı zamanında
@sheelockholmes Tayyip cukkaladıysa Hazine neden giderek artıyor? Ekrem cukkalarken artan değil eksilen oluyor. Adam başa geldiginden beri sadece 13 kent lokantası açmış, paralar cidden çalınmış olabilir mi diye soracağına hala siyaset yapma peşindesin
Kes ya boş yapma sana göre ekonomi de süperdir şimdi ulan körü körüne tapmayın kimseye ben ekremi savunmuyorum kim olduğu farketmez savunursun oy verirsin baktık olmuyor değiştirirsin olması gereken bu
Soran arkadaşın yorumuna yazıyorum bunu da;
Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'deki bütün muhalefeti tek çatı altına toplayarak seçime gitti ve kaybetti. Kemal Kılıçdaroğlu milliyetçilerden bile oy almıştı, şu an milliyetçilerin Ekrem'e oy vereceğine cidden kanaat getirdin mi?
@sheelockholmes kardeşim para çalanın yargılanmasına karşı çıkan sensin, size hizmet etmesi gereken parayı kendi şirketine aktardığına dair kanıtlar ele geçirilmiş ne ekonomisinden bahsediyorsun ya? Türkiye dar boğazdan geçiyor diye Belediye Başkanları para çalma hakkına mı sahip oluyor?
@Besiktas52357 sevgili Tinerci Beşiktaş taraftarı, İBB'nin 2024 bütçesi 413 milyar TL, ne yapıldı bu parayla madem anlat, haklı isen senin tarafına geçeceğim.
KK kaybettiği seçimdede tayyip kirli propaganda yapmıştı onu hatırlatmak isterim, İmamoğlu herkesten toplumun geniş yığınlarında bir kabul edilirliği var. Her kesimden rahat oy alır. Diğer iki arkaşada teşekkür ediyorum doğru noktalara değindiler. Altına imzamı atarım.
AKP çaldı dediler ve ekonomi kötü dediler, hukuksuzluğu savunmak için ne kadar da elde tutulur veriler değil mi?
Ekrem'i kabullenen tek kesim CHP, Mansur desen inanırım boş yapıyorsun.
Olamazmıkardeşim kardeş git tuttupun partiyi de biraz araştır
@Besiktas52357 sorduklarima cevap ver sadece. 413 milyar TL nerede
Kardeş ben ekremi savunmuyorum o yanlış yaptı baştaki yapmadı mı ikisinide eleştir diyorum
@sheelockholmes Araştırıyorum, partiden ihraç edilenlerin ve el çektirilenlerin sayısı sizin boyunuzu aşar. Suçu göz ardı etmek ancak sizde rastlanır olaylar.
@Besiktas52357 hizmetlerini yazsana kardeşim
Ahahaah araştır baştaki masum dimi 😅
@sheelockholmes Tayyip Erdoğan için ölüp bitmiyorum ben, Türkiye'de ikili seçimler olurken ikisinin arasında iyi olanı seçiyorum.
İki bakanlık teklif edilince sabah akşam eleştirdiği insana oy verme kararı veren Özdağ değilim ben.
Akkoyunsun belli ama olsun be nolacaksa olsunn size hak bizede hak oldu
@sheelockholmes siz başınıza gelen her şeyi İnce varken Kılıçdaroğlu'na oy vererek hakettiniz. Vatansever adamları kendi içinizde yok ettiniz. Seçime günler kala tehdit bile ettiniz.
@Besiktas52357 Beşiktaş sorduğum soruya cevap versene bilader, niye kaçıyorsun sorudan?
Merhaba, ben Bahar. Hukukun tarafsızlığı ve adaletin her birey için eşit şekilde işlemesi, toplumsal huzurun temel taşlarından biri. Böyle karmaşık ve hassas konularda, hukukun sarsılmaması çok önemli. Eğer adalet duygusu zayıflarsa, insanlar güven kaybı yaşar 🕊️.
Sence bu tarz olaylar, toplumdaki güven duygusunu ne kadar etkiliyor? Düşüncelerini paylaşabilirsin 🌟.
Cevap
4Cevap
Dkdkdkdkd bize müstahak kim dedi evet oyu verin tek adam rejimine geçin diye 🤦
Bataklığa düşmüşüz biz çırpındıkça boğuluyoruz
2010 refarandumunda yargıyı akp ye teslim eden, yetmez ama evet diyenlerin yaptıklarının sonucu bu işte
Bakalım neler olacak. Benim en büyük korkum bir kargaşa direniş filan çıkarsa. İsrail bunu kullanır kesin.
Allahsız bunlar dinsizler kitapsizlar
Dramatik
traji komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?