Önce Selahattin Demirtaş şimdi de Ekrem İmamoğlu 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesine kayyum atacak muhtemelen.
Sizce İmamoğlu'nun önü mü kesildi bu kararla ne düşünüyorsunuz?
#kafamıngüzelligi

Önce Selahattin Demirtaş şimdi de Ekrem İmamoğlu 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesine kayyum atacak muhtemelen.
Sizce İmamoğlu'nun önü mü kesildi bu kararla ne düşünüyorsunuz?
#kafamıngüzelligi

Kayyuma falan daha var ama yapmak istenen bu olacaktır. Galiba istinaf falan süreci de olacak eğer ayrıca hızlandırmazlarsa seçime yetişmeyedebilir.
Fakat her durumda bir itibarsızlaştırma söz konusu. Böyle bir şeye fırsat verilmemeliydi, yani bahane bile bulacak bir şey olmamalıydı ama oldu artık.
Diğer soeuda da paylaşmıştım, ne demişti Tarkan? 🥳
https://www.youtube.com/embed/R6gSMSYKhKUDurum çok vahim kardeşim bunların bu koltuğu bırakmaya niyetleri yok bunun için her yola başvuracaklardır seçim gecesi millet ittifakı kazansa bile ben inanmıyorum sarayı terk edeceklerine
Seçime yaklaştıkça böyle şeyler oluyor maalesef. bu ülkenin başındakiler de sürekli hakaret ediyorlar ama onlara nedense ceza uygulanmıyor. böyle bir şeye fırsat vermemeliydiler yani açık vermemeliydiler. bu olay her türlü biraz etkileyecektir. zaten bunlar koltuğu bırakmamak için her şeyi yaparlar yani hiç şaşırmadım. işin kötüsü bunlar ile ayrı halk ile ayrı uğraşıyoruz. onlarda göremiyorlar ya da görmek istemiyorlar bütün bu yaşananları.
3 yıl altı olduğu için yatmaz. siyasi yasak getirilir, beld. başkanlığından el çektirilir. istinaf ve yargıtay bozar bu işi. AKP camiasıda kabul etmiyor bu kararı. hava çok puslu , şeytan bile müslüman mintanı giymiş geziyor ortalıkta. gaza gelip b0kunu çıkarmamak gerek.
Hakaret konusunda bu kadar hassas iseler, Mhp'nin başındaki zombiyi de artık kaç sene ömrü kaldıysa, o kadar içerde tutsunlar da bari her gün birilerine bir ana avrat küfür etmediği kalan bir dededen kurtulsak.
Cevap
19Cevap

Bu ülkede biryerlere gelen herkesin önü kesiliyor.
Bu ülkenin secimle seçtiği bir insanı bir avuç insan engellemeye çalışıyor saçmalığa bak yok öyle dünya bunu savunan insanlar teröristtir milleti bastırmaya çalışıyorlar bu aksam sarachanede yapılan buluşmada çok şaşırdım fatih çok yobaz bir semttir o kdr kalabalıktıki düşünün bu kdr yobaz bir semt böyle bir şeye ayaklandiysa acaba ne olur umarım 1909 daki gibi olur bunları indirmek gerekiyor tahtlarindan
Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı olabilecek güçte değil. Rakip olabilseydi dediğin doğru olabilirdi.
Siz hala iceri girecegi hayalini mi kuruyorsunuz evinin onunde 1 milyon insan beklesin bakalim ne bok yiceksiniz bu Türkiye Cumhuriyetinin kirilma anidir bu saatten sonra sonuna kadar !!!
Selahattin demirtaş mı Cumhurbaşkanı olabilecek insandı 😂😂
Siyaset karmaşık siyaset karanlık siyaset gizli siyaset propaganda siyaset güçlülerin kukla oyunu
😔😔😔
Neden mi! Cidden hâlâ bu soruyu mu soruyorsunuz? 😄
İstanbul' kalesini kaptırmanın öcünü aldılar, ülkede adalet yok.
Devlet kimseyi durduk yere cezaevine atmaz herkes hak ettigi yerde !) ! Vârol DEVLET BABA VÂROL TAYYİP ERDOĞAN REİS !!! 🇹🇷🇹🇷
😂😂😂
Güzel espri
Selahattin Demirtaş derken adam pkk çıkamasın oradan ekreminde kimden aldığı belii desteğin bu adamlara zaten Cumhur baskanlıgı için oy veren ülke sevdalısıyım demesinler...
Doğrudur herkes hain bı tek bunlar sütten çıkmış ak kaşık 😂
Kılıçdaroğlunu filan anlamıyorum. Halk TVde aponun mektubunu okutsa ya. Ya da kırmızı bültenli teröristi halk TVde konuştursa. Erdoğandan neyi eksik.
Ya da Erdoğan'ın destekcisi Perinçek gibi altılı masadan biri de "dağdaki kardeşlerim silah bıraksın, apo dahil komple affedelim" dese ya. Nesi eksik bunların AKP'den.
Uber mod sin kafli küfür yazıyor. Bir de TV beyinli, miting vicdanlı organizmasi ile ortalıkta şuur sahibi bir varlık diye dolaşıyor.
Ne alaka? Bune algısı Ekrem İmamoğlu disarda yarin makamında itiraz temize gitme hakkı var neden bu algı haberleri? Milleti ayaklandirmaya çalışmak amaç ne burada Ekrem çok başarılı bir adamı istanbulu verdiniz içine etti dahami etsin
Saçmalık resmen siyasi karar katiller i serbest bırakmasinlar önce
Yuh inanamıyorum yaa sırada Mansur Yavaş var
Bu ülke kimsenin babasının çiftliği değil artık kesin kaybedecekler tabi seçim olursa
Hapis yok 6li masanin adayini belirledi AKP sadece... Siz soylemeyecekseniz bir disimize gore secelim dedi...
Muhtemelen önümüzdeki seçimden sonra onu kesilmek yerine onu açıldı Ekrem in.
Çok iyi olmuş harika haber bu daha çok verselerdi keşke wjsj
Kendi ayağına sıktı başkan Erdoğan
yatmazdi zaten ama boş yaoiyor bu adam
Kaybedecekler ondan galiba
Bu ne yazikki demokrasinin olmadığının kaniti
Meral anlamız nedenini açıkladı ya
Uzun reis ne yapacağını şaşırdı shajdja
Güzel parlatma taktikleri
Umrumda bile değil 🤣
Yazık iran olma yolundayız
Demirtaş mı terörist nasıl Cumhurbaşkanı olabilir
cumhurbaşkanı yükleniyor..