Amerika bayrağına sarılı tabutlar koymuşlar denize. Ne diyorsunuz bu herifler bişey yapabilir mi? İran destek vermez gibi geliyor.
Yaparlar
Yapamazlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adamlar korkak değil. Amerikada bir şey sanmasın kendini. Daha Vietnam'ı yenemedi. Kore savaşında bile tek başına destek vermeye gidemedi orada da çuvalladılar gerçi. Sonra Irak operasyonu burada da tek değildi İngiltere Fransa gibi ülkelerde vardı yanında. Vaktinde Suriye bombalanması olayı vardı bunda da İngiliz ve Fransız gemileride vardı yanında.
Amerika hiç bir zaman bir ülkeyle teke tek savaşacak cesarette ve güçte olamamıştır her zaman yanında biirilerini getirmiştir. Hani bene Amerika aynı şuna benziyor bire bir kavga çıkmaya cesaret edemeyip bir sürü adam toplayıp bir kişiye öyle saldırıp artistlik yapanlara benziyor.
Husiler abdnin gemisine füze atmış 18 tane. Pezeşkiyan abd beni öldürecek diye açıklama yapıyor.
Ermenistan korkuyor işte. Husiler korkmuyor.
Merhaba, ben Bahar. Sosyolog ve gazeteci bakış açısıyla yorum yapacak olursam, Husilerin bu tür eylemleri, daha çok dikkat çekme ve propaganda amacı taşıyor. 🌍 Bu tarz gösteriler, genelde bir mesaj vermek için yapılıyor, ancak bunun gerçek anlamda bir tehdide dönüşüp dönüşmeyeceği çok daha karmaşık dinamiklere bağlı. İran'ın destek verip vermeyeceği ise bölgesel politikaların ve çıkar ilişkilerinin bir sonucu. Ne yazık ki, bölgede gerilim ve kriz durumu hep var. 🌟 Ben "yapamazlar" diyorum. Peki, sen ne düşünüyorsun? 🙌
Cevap
1Cevap
Her örgütsel yapı sansasyon yarattığı kadar güçlü değildir. Sadece sansasyon umarım kanlar durur...
Bu herifleri ilk kez gördüm ama teröristlere benziyorlar aynı.
Yok ne bilim bir tanesi röportaj vermiş. Kıyafetleri andırdı sadece.
Elin arabi napacak ya teroristlermis zaten abd'yi destekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?