Polisiye cinayet kotku herilim dolu diziler var mi yabanci? dexter izliyorumda hep ayni olmaya basladi?
american horror storu nasil?
american horror storu nasil?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hannibal daha ne kadar psikopat olabilir insanları kesip misafir çağırıp yediriyor manyak
Oz izle. Çok vahşi sahneler var. Hapishane dizisi.
sarar yani
Çok fena hem de.
Sarmaz cok eski oz. Orange is the new black izle o da hapishanede geciyor kadinlar hapishanesi
@Çatlak_kova Neee? Sen iyi misin?😂Orange is the new black ile Oz'u bir tutmak?😂Kurtlar Vadisi ile Godfather'ı da kıyaslasaydın bari.😂
Sopranos, oz , the wire bunlar eski diziler oyle cok da abartilcakkadar degiller. O donemlerde onlar vardi onlar izleniyordu tipki dallas gibi 👫
@Çatlak_kova Are you fuckin' serious?😱Bu saydıklarının hepsi efsane. Sopranos dediğin dizi birçok yerde Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi dizisi diye geçer. Senin Orange is The New Black dediğin çok basit bir yapım. Sopranos vs Breaking Bad yazıp ekşi'den bakmanı tavsiye ediyorum.😂
Şunu söyleyeyim yeni dizilerden sadece Breakin Bad ile Game of Thrones bu 3'ünün kalitesinde. Ve şunu iddia ediyorum bir eleştirmen ya da kaliteli dizi sever Oz ile Orange is the new black'in kıyaslandığını görse dalga geçer anca. Cidden trajikomik. Sabri'yle de Ronaldo'yu kıyaslayalım bari.
İzledim o dizileri ama o donemin dizi yoklugunda nasil tutmus o diziler bilmiyorum.
Pardon dizi yoklugunda tutmus iste
@Çatlak_kova Bence kusura bakma da kaliteli bir izleyici değilsin.
19 yasindasin aslan parcasi. Senin yasin kadar yildir ben dizi izliyorum. Zevk meselesi o
Cevap
1Cevap
Dexter i bitir tamamla. Baska neler izledin?
Bones izliyorum bide fbi ve lab dizisi. dexter devam edeyim yanu
Hic guzel dizi degil digerleri. Shameless izlesene ya da orange new black.
Birde black mirror izle
ahs guzeldır hannıbal guzeldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar