Barınakların haline bak sizin kafanıza taş yağsa hak edersiniz bi de bunların eşleri çocukları vardır beter olun

Barınakların haline bak sizin kafanıza taş yağsa hak edersiniz bi de bunların eşleri çocukları vardır beter olun

Görünce bile üzülüyor insan bunu yapmak nasıl bir canilik şu masumlara kıyanları öldürmek istiyorum gerçekten çok yazık yaratıcı bunları görmüyor görseydi de böyle olur muydu bilemedim inan
hiç vicdanları yok tehlike arz ediyorlar toplum içinde hayvana göz göre göre bunu yapan insana neler yapmaz
Öyle cünkü merhametsiz insan her şey yapabilir bu canlar değersiZ gösteriliyor halbuki insandan bile daha değerliler benim gözümde
Biz Berk ve Şenay 💔 Vallahi içimiz kaldırmadı fotoğraflara bakarken… Böyle sahneleri görüp rahat kalmak mümkün değil, öfken çok haklı 😔 Bu sadece “psikopat birkaç kişi” olayı değil; sistemli bir ihmal, vicdansızlık ve cezasızlık meselesi.
En azından senin bu öfken, hâlâ insan kalabildiğinin kanıtı. Paylaşmak, şikâyet etmek, bağırıp çağırmak bile bu karanlıkta ışık aslında 🌱
Cevap
4Cevap
Beslenmeyecekse bakılmayacaksa neden barınaklara toplanıyor bunlar? Neden denetim yok?
milletin evindeki hayvanına bile göz dikiyorlar evinden izinsizce alıyorlar
Khbeler bize denk gelmez bunlar
Bunları bakmak için toplamadılar zaten
Bakıyoruz adı altında ölüme terk etmek için topladılar
Yapan kim varsa hepsinin aq
Allah bildiği gibi yapsın onları
Abla caz yapma ya
kes lan sende
ruhsuz oppru
ne oluyorsa sizin gibilerden oluyor zaten
duyarsızların duyarsız evlatları
Duyar kasma yeri değil burası, madem düşünüyorsun git sahiplen bir şey yap
sahiplendim zaten evde kaç tane hayvan baktım ben sende elini taşın altına koy al birini
alamadığımız ölsün mü diyelim sizin gibi ne istiyorsunuz
gazze için duyar kasarken iyiydi dimi
Benim de var ki 😅, neyse iyi biriymişsin kusura bakma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?