Avrupa Birliği Rusya korkusundan dolayı Türkiye'yi birliğe dahil etme peşinde ben bu Avrupa birliğine kesinlikle girmeliyiz çünkü birliğe girersek belki sosyal ve ekonomik olarak çökmüş bir ülkeyi azda olsa kalkindirabiliriz
Türkiye'de bu kez gerçekten Avrupa Birliğine mi giriyor?
Eropa bitmiş. kendi kendini somurduler. sistemi yerleşik hale geldi. seni şimdi alsalar ne olur sana bı mülk edinme ve konaklamada prosedürleri politikaları guclestirirler anca paran varsa gezmeye gidersin vizesiz.. ya da çalışmaya... çalışan adama heryerde kazanç var.. Avrupa şart değil.. çıkın su hayalden mk
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Türkiye vatandaşı olacağıma Avrupa vatandaşı olayım iyidir olaya iyi yandan bakarsan anlarsın ne demek istediğimi Türkiye bitmiş asıl
Siyaset Bilimi okudum. Şunu söyleyebilirim ki Turkiyenin AB'ye girme bir durumu maalesef asla olmayacak. Bunun için çok sebep sayabilirim. Kopenhag kriterlerine uyumuyoruz, Kıbrıs problemi var ve mülteci problemi var. Örneğin; AB Turkiyenin schengene girmesiyle gelecek mülteci akımını ASLA göze almaz. Demem o ki, AB türkiyeye işlerini yaptırana kadar AB üyeliği hayalini pompalar, sonuç gene hiç olur. Keşke AB'ye girsek, lakin dediğim gibi Avrupalılar saydığım durumları göze almazlar.
Zannetmiyorum bu kadar multeciyle bize vize bile vermiyorlar en fazla zorda kalırlarsa NATO gibi bir askeri oluşum üretirler bizi de dahil ederler bir savaş olursa asker gönder diye bizi darlarlar biz dara düşüncede kaybolurlar..
Türkiye gibi ülkeler Avrupa birliğinin anca çöpçüsü olabilir!
Adaletin, liyakatin, huzurun, güvenliğin olmadığı yönetimin ise dikda anlayışı ile yönetildiği insanların ise zeka olarak en büyük rakibinin bir orangutan 🦧 olduğu ülkeyi Avrupa’nın kapısının önüne koymazlar!
Soğan ekmek yeriz …. Dan vazgeçmeyiz diyen bir kitlenin olduğu toplumdan ne bekliyoruz? Bunu o malum kişinin demesi lazım iken tam tersi oluyor. Avrupada hükümet toplum için çalışırken burada tam tersi bir durum var!
Ancak sığınmacı ve kaçaklar olmasaydı ülkemizde belki olabilir miydi bilemiyorum Çünkü eğer Avrupa'ya girersek Türkiye'deki sığınmacı kaçaklar Avrupa'ya göç edebilir
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Hükümet çok sıkı bir denetim yaparsa bunu engelleyebilir Suriye ve ortadoğu asıllı kişilerin girişi engellenebilir tabi türk vatandaşlığı verilmedi ise
Bu tespit edilebilir nüfus kayıtlarına bakilip kişinin sonradan Türkiye'ye geldiği ne zaman kimlik verildiği vb tespit edilebiliyor ancak bu şekilde kaçak geçişler engellenir
@NikolayRomanovv inşallah engellenmiş olsa keşke çünkü R. T. Erdoğan diyordu Avrupa birliğine üyeliği kesin tam yapılması gerekiyor diye ama Avrupa pek yapacağını sanmıyorum ancak nasip kısmet
Hayır, Avrupa bizi oyalıyor ama bizim askeri gücümüze muhtaçlar. Elon veTrump o rest çekince Avrupanın asında o kadarda güçlü olmadığını gördük, nüfus olarakda zaten azıcklar en kabalık Almaya ama o da ful göçme bi savaş çıksa hepsi kaçar.
Yardım almış olabiliriz ama adamları kullanip attık sornadan çok pişman oldular birde soyvetler o yardımı komünist ideolojiyi yaymak için yapmışti Atatürk de reddetti komünist olmuyoz dedi