• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Türkiye Avrupa Birliğine Giriyor mu , Girecek mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Arkadaşlar Türkiye Avrupa Birliğine giriyor mu , girecek mi , yoksa girmeyecek mi , yeni Avrupa birliği stratejisi falan diye haberler çıktıda , girer mi acaba

www.sabah.com.tr/.../turkiyenin-yeni-avrupa-birligi-stratejisi-aciklandi
Türkiye Avrupa Birliğine Giriyor mu , Girecek mi?
Fal Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Sapientiaestpotentia
    Sapientiaestpotentia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.

Girmedi girmeyecek girse de tüm haklarından yararlanamayacak. Dağılacak olan bir örgüte neden girmeye çalışıyoruz onuda bilmiyorum. Hükümetin gündem değiştirme ve soğutma haberleri bunlar. Müzakere müzakere müzakere 20 yıldır var mı farklı bir kavram bizim için. Orası bir Hristiyan kulübü bizi almazlar girmememiz de lazım diyenler bugün bu işin başını çekiyorsa orada sıkıntı vardır. İngiltere kenarda duruyor, İskandinav ülkeleri hiç oralı bile olmadılar bu birliğe katılma hususunda İsviçre zaten belli. Avrupanın göbeğinde ki ülkeler katılmayı reddederken biz neden dış kapının dış mandallığının farkında değiliz. Almanya'da ki 5 milyon Türkle daha ne yapacaklarını bilemiyorlar, devamlı politikalar, kısıtlama faaliyetleri, dil kısıtlamaları derken 70-80 milyon türke öyle durup duruken kapı açarlar mı? Girmeyelim kardeşim başarı oraya girmek değil orası olmadanorası gibi olabilmek. Ayrıca terör sorunu olan bir ülke de mümkün değil. Vatandaş daha korkudan doğuya adım atamazken batıya adım atması abes değil mi? Eğitim, politika, din, sosyal yaşam, kültürel çatışmalar gibi bir çok sorun var. Avrupa sıfır sorun politikası üzerine kurulu ülkeleri ister. Ülkelere dikkat edin hepsinde sorunlar sıfır ya da problem yaratacak düzeyde değil. Bulgaristan, Romanya gibi gelişmekte olan ülkeler birlikte de ne oldu. Hala sürünüyorlar hele ki Yunanistan.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• law_heinrich
    law_heinrich Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

genel bir değerlenlendirme yapmak gerekirse,,,, ekonomik açıdan kişi başı milli geliri 7 bin dolar olan bulgaristan ,9 bin dolar olan romanya giriyosa bize diyecek fazla bişeyleri yok üstüne bu iki ülkeden daha kötü durumda olan (4bin dolar) ukraynanın da girmesi gündemde ki rusya yüzünden alacaklar gibi ,, ama şöyle bir durumda var bu ülkelerin nüfüsları türkiyenin 10 da 1 kadar (ukraynayı kastetmiyorum sanırım 40milyon falan var),,, ayrıca türkiye avrupa birliğinde aktif rol alacak ülkeler arasına girecek eğer girerse ki cumhurbaşkanı bunu bizim yük olmaya değil yük almak için geliyoruzdiye açıklamıştı,,, üstüne eğer girersekte bize serbest çalışma statüsünü vereceklerini sanmam çünkü böyle bir durumda kimseyi burada tutamazlar avrupayı fethederiz bunu iyi biliyolar ,,, ki ülke olarak gerçekten çalışkanız mesela italyan bir arkadaşım romanyalılardan şikayet ediyodu geliyolar buraya hiçbişey yapmıyolar diye ama türkler çok çalışıo diyodu,,, ayrıca abde almanya ingiltere dengesi var her ne kadar ingilizler bizi fazla sevmeselerde cameron kesinlikle türkiyeyi abye istiyo çünkü şu an almanya fransaylabirlikte abnin lokomotifi eskiden orta avrupa ülkeleri ingilterenin yanındaydı gitgide almanyaya kayıyolar türkiye gelirse dengeler ingiltere lehine kayabilir almanya bu yüzden karşı biraz duruma ,,,,

1
    4 Yorumla
    • law_heinrich
      law_heinrich
      +1 yıl

, ayrıca ab parlementosunda milletvekili saysı nufüsla bağlantılı nüfüsa göre koltuk sayısı ayarlanıyo şu an almanyanın 83 milyonnüfüsü var 2020de türkiye almanyayı geçecek eğer girersek en çok milletvekilini biz bulundurcaz adamlar doğal olarak istemiyolar,,,, birde işin dini boyutu var her ne kadar bu konuda kem küm etselerde biz her yılbaşı liderler olarak toplanıp kiliseye gidiyoruz siz ne yapacaksınız dışarda mı bekliceksiniz diye soruyolardı 5-6 yıl önce ama bizim her ortama girdiğimizi bilmiyolar diğer dinlere olan saygımızı,,, birde tarih boyutu var avusturyalılar gece çocuklarını eve alabilmek için türkler geliyo dedikleri bir ortamda bize karşı pek olumlu bakmıolar :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yani giriyor mu , ab ye girecek miyiz , bence girsek süper olur ya

Yorumla
    • law_heinrich
      law_heinrich
      +1 yıl

bende istiyorum da çok zor , olursa bile serbest çalışma vermicekler kesin ama ben en çok vizesiz için istiyorum

Yorumla
    • law_heinrich
      law_heinrich
      +1 yıl

ya bu kızda gerçekten beyin yok ,, azerbaycan ab ye üye mi git bak önce biz abye giremiyosak,, azerbaycanın girme ihtimali hiç yoktur ab ye ,,, durumunuz bizden çokdaha kötü ,,, kaç yıl sovyet esaretinde kalan ülkesiniz burada almanyaymışsınız gibiz salak salak tepkiler verme bu bir,, ermenistan meselesiylede ilgili dağlık karabağ sorununda türkiye arkanızda olmasa siyasal yalnızlık çekeceksiniz hala neyin kafasını yaşıyosunuz ,,, @Azeri1Pessiмisт

Yorumla
  • Vanellope
    Vanellope Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Ulkemizi avrupa birligine kolay kolay almazlar cunku ab ulkeri arasinda serbest gecis oldugu icin Turkiyeden buyuk bir gocun ab ulkelerine gelecegini biliyorlar. Turkiyede sunu bilmeli bu ulkedeki insanlarin cogunu 1.000 tl gibi bir rakama calisanlar yarin bugun Ab ulkesine uye oldundugunda ilk gidecek olanlardandir. Ekonomik sistem cikilmaz noktaya gelebilir.

0
    0 Yorumla
  • minikmühendis
    minikmühendis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

Girmeyecek hic bir zaman hala aklinizdan cikaramadiniz. blBu avrups birligine girme hevesi ne ya. Müslüman bir ülkeyiz kabul etmeyeceklerm. Hic de düsünmüyorsunuz türk birligini kurmayi, o kadar gecmisi türk olan ülke var birlikte ne kadar kuvvetli olabilir halbuki

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

27

Cevap

• Erdem
    Erdem Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 57%
    +1 yıl

Hayır. Asıl avrupa birliği Türkiyeye giriyor. Hatta girmekle kalmıyor. Girip girip çıkarıyor. Büyük de zevk alıyor.

Topraklarımızı, fabrikalarımızı, limanlarımızı, madenlerimizi aldılar zaten... "Baaakkk AB ye gireceniz kııız" diye de dalga geçiyorlar.

"Aaaa bak ipte cambaz oynuyor" diye insanların dikkatini bir noktaya çekiyorlar işte. Ceplerinden cüzdanları çalınırken fark etmesinler diye.

0
    0 Yorumla
  • yallnızölü
    yallnızölü Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Türkiye Avrupa Birliğine girmez çünkü en fazla bir on, on beş yıla kadar avrupa birliği iflas edecek avrupa güç kaybediyor Türkiye güçleniyor. Türkiye avrupadan daha iyi durumda olacak yakında. Türkiye sürekli gelişen ülke çünkü gelişimi durmuyor hep gelişiyor bu yüzden avrupaya ihtiyacımız yok onların bize ihtiyacı olacak hatta yakında.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet aslında doğru söylüyorsun , ama şu reklama ne diyeceksin https://www.youtube.com/watch?v=vbeJn_PkCPc

Yorumla
    • ayakta-ölen-adammm
      ayakta-ölen-adammm
      +1 yıl

tayyittin yalanlarına nasılda inanmış adam

Yorumla
  • Gumarbaz
    Gumarbaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

he girer ama önce ukraynada savaş çıkması lazım sonra bosna hersek avrupanın en güçlü ülkesi olmalı sonra ukraynadaki karışılıktan faydalanıp beyaz rusyaya dalacaz bir süre orda buldugumuz tüm kadınları asimile edip türkleştirecez ordan çeklere yürücez çek cumhuriyetini de ossuruğumuzda boğduktan sonra sınırları geçip avrupaya belki ulaşabiliriz.

0
    0 Yorumla
  • nonPua
    nonPua Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Euro bölgesini almanya çekiyor. Neredeyse tek başına. Diğer ülkeler yük oluyor güçlü ülkelere. Bu birliğin dağılması yakındır. Ben şahsen sadece güçlü ülkelerin bulunduğu yeni bir birlik oluşturulacağını düşünüyorum. Biraz dişimizi sıkarsak belki girebiliriz. Bunum olmasına bir 10-15 yıl var tabiyki

0
    0 Yorumla
  • 62carpediem1
    62carpediem1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

2005 te başvurusu komisyon tarafından kabul edildi. Ama hala tam üyelik başvuru suresi devam ediyor. 9 yildir cevap yok. Avrupa birliği hukukuyla Türkiye hukukunun uyuşması gerek bazı konularda. Yoksa kabul edilmesi çok zordur. Bu süreçte zaten çok zor duruyor

0
    0 Yorumla
  • balıkhamsisi
    balıkhamsisi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

Bakin arkadaslar yok oyle bir sey. Yakinda basin aciklamasi yapacagim. Lutfen kulaktan dolma haberlere itibar etmeyiniz.

0
    0 Yorumla
  • Azeri1Pessiмisт
    Azeri1Pessiмisт Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Avrupa birliyine girince ne deyişicek ki. Biz Azerbaycan Avrupa Birliyindeyiz. Ne deyişti ki?

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Avrupa Birliğindeseniz peki , diğer Avrupa ülkelerine giderken vize istiyorlar mı almanya fransa Hollanda gibi

Yorumla
    • 62carpediem1
      62carpediem1
      +1 yıl

Bu tek avrupa senedi ile yürürlüğe girdi. Belirli koşullar şartıyla vizeler kaldırılıyor rahat bir sekilde

Yorumla
    • law_heinrich
      law_heinrich
      +1 yıl

Haha mala bak azerbaycanı abye uye yaptı

Yorumla
    • Azeri1Pessiмisт
      Azeri1Pessiмisт
      +1 yıl

@law_heinrich
      mal sensin bir kere. AB toplantılarında Terkiye diyil Biz oturuyoruz be her zaman ermeniler size gücendiyi zaman o toplantıda susturuyoruz.1ni biliyon 15 ni bilmiyon
      bazı kısıtlamalar var. Her AB ülkesine vizesiz gidemesinki

Yorumla
    • ayakta-ölen-adammm
      ayakta-ölen-adammm
      +1 yıl

kardeşim ben Türk milliyetçisiyim Türk birliğini isterim kesinlikle ab'ye filan girmeyi istemem ama bu kadar ab'ye özeniyorsan inşallah Azerbaycan Ab'ye girer çünkü arkadaş (mal kelimesini söylemeyecekti) dogru bişeyi söylerken sen çekememezlik olarak anlamış üstüne ve Abd toplantılarında Türkiye değil biz oturuyoruz diyerek üstünlük saglamaya çalışman filan ayıp. Unutma Bugun Azerbaycan'ın her konuda arkasında olan hiçbir zaman siyasi yanlız çektirmeyen ülkedir Türkiye (tabiki azerbaycanda yine hakese Türkiyenin arkasında).

Yorumla
    • Azeri1Pessiмisт
      Azeri1Pessiмisт
      +1 yıl

Avrupaya özenmiyom. Yani böyle birliklere katılmak istiyoruz, nazla bir çevap veriyolar.2003te bizde AB üyesi olduk ama hayrınl görümiyorum. Karabağ halen işkalde. Yani sözümün canı böyle birliklere can atdığımıza Tür devletleri birleşsin ve birlik yaratsın. Böyle olmaz arkadaş. Birimiz işkalde, birimiz özgür, birimiz iç asyada, birimiz kafkasyada. Birlik lazım

Yorumla
    • IEdwardI
      IEdwardI
      +1 yıl

kızım siz ab üyesi değilsinizki doğu birliği üyesisiniz sen karıştırmıssın git araştır öğren görürsün

Yorumla
  • CirkinlerKralicesi
    CirkinlerKralicesi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ya biz daha kendi icimizdeki sorunlari halledemedik ab nedir

0
    0 Yorumla
  • Hierapolis
    Hierapolis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Avrupa bunu hazmedemeyeceği ve nüfus itibariyle Avrupada söz hakkı olacak olan ikinci ülke konumuna gelceğimizi düşünürsek bizi asla almayacaklar güçlü Türkiye istemiyorlar unutun ab yi

0
    0 Yorumla
  • A_F_K
    A_F_K Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

türkiyenin mına koyim :))) ülkenin içine edildi şöyle abuk subuk laflar etmeyin

0
    0 Yorumla
  • Cehennemlik
    Cehennemlik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Siyasi olarak bilemem ancak 200-300 sene sonra coğrafi olarak avrupaya gireriz :)

1
    0 Yorumla
  • ElifGultekin82
    ElifGultekin82 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Bence hiçbir zaman giremeyecek. Hele hele bu gidişle her geçen gün uzaklaşıyoruz!
    Burada önemli olan Avrupa birliği değil, medeni olmak.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sen avrupa birligi olsan alirmisin bizim ulkemiz kendi birligine

0
    0 Yorumla
  • Sonmermi
    Sonmermi Takip Et
    +1 yıl

Osmanlı Torunu olduğumuz için asla

almayacaklar 100 yıl geçmiş hala korkuyorlar...

0
    0 Yorumla
  • PussyMaGNeT
    PussyMaGNeT Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

inan bana eger turkıye avrupa bırlıgıne gırerse turkıye bıter

0
    0 Yorumla
  • Thecatcat
    Thecatcat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

40 sene önce nasıl ümitliysek hala öyle görünüyoruz.. bir gram da gelişme yok.

0
    0 Yorumla
  • Mülksüzler
    Mülksüzler Takip Et
    +1 yıl

Ülküde insan hakları, ana dilde eğitim, yolsuzluk... gibi uzayıp giden sorunlar çözülürse neden olmasın bir 100 seneye gireriz belki :D

0
    0 Yorumla
  • mete16
    mete16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

bizi değiştirip ovalayıp yamultup öyle almaya çalışıyorlar

0
    0 Yorumla
  • aynenayneen
    aynenayneen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Daha aday adayiyiz :d turkiyenin ab ye girmesi biraz zor abnin tamami hristiyan

0
    0 Yorumla
  • icraiflasXXX
    icraiflasXXX Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

hı hı 54 senedir girdik giriyoruz girmek üzereyiz gireceğiz

0
    0 Yorumla
  • arda8558
    arda8558 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

üste para bile verseler avrupa bizi almaz yamyam türkler

0
    2 Yorumla
    • ayakta-ölen-adammm
      ayakta-ölen-adammm
      +1 yıl

s. ktir l*n piç sokayım sana ve avrupaya

Yorumla
    • arda8558
      arda8558
      +1 yıl

sana mı

Yorumla
  • Gsarayli
    Gsarayli Takip Et
    +1 yıl

Türk birliği kurulacak.

4
    1 Yorumla
    • fbfbffb
      fbfbffb
      +1 yıl

Helal sana kız.

Yorumla
  • JoSam
    JoSam Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 929 cevap paylaştı.

Giremez.. Girse ne iyi olur vize derdi kalmayacak.

0
    0 Yorumla
  • cemqw
    cemqw Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

100 yüz giricek bu sefer bahse bile girerim

0
    0 Yorumla
  • burcuublk
    burcuublk Takip Et
    +1 yıl

girer de sen ben göremeyiz :D

0
    0 Yorumla
  • bigbank
    bigbank Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

%90 nufus hristiyan oldugu an otomatik içerdesin

2
    1 Yorumla
    • mete16
      mete16
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • chopein
    chopein Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

suriye bize girmişken bu biraz zor

1
    0 Yorumla
  • yinemibamya12
    yinemibamya12 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

yeak ya hiç sanmam vizeler kalksın yeter

0
    0 Yorumla
  • fbfbffb
    fbfbffb Takip Et
    +1 yıl

BEN sadece ve sadece TÜRK Birliği İstiyorum.

3
    0 Yorumla
  • PierrePont
    PierrePont Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Hayır bu imkansız. Avrupa'da Turkofobia var.

1
    0 Yorumla
  • ShekerKız84
    ShekerKız84 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Kapıdan ceeee yaptırcaklar bence

0
    0 Yorumla
  • İnspector06
    İnspector06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.

Girip ne yapacaksın adamlar zaten batmak üzere

1
    0 Yorumla
  • sedasedam
    sedasedam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Bencede giremiycek gibi

0
    0 Yorumla
  • lMechul
    lMechul Takip Et
    Xper 2 Yaş: 110
    +1 yıl

boşa beklemeyin bu türkiyeyi almazlar

0
    0 Yorumla
  • Yildiz1991
    Yildiz1991 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Böyle bir yönetim varken biraz zor... =)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yarısı avrupa da zaten :D

0
    0 Yorumla
  • Anonymous90
    Anonymous90 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

ins girmez

0
    0 Yorumla
  • lenaesra
    lenaesra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Giremiyor, girmesin

0
    0 Yorumla
  • brownblack
    brownblack Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.

gırmesın

0
    0 Yorumla
  • pesimist2one
    pesimist2one Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

girmez ve almazlar

0
    0 Yorumla
  • qwerty0606
    qwerty0606 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Almazlar bizi :)

0
    0 Yorumla
  • Ali-Yazıcı
    Ali-Yazıcı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Girmesin gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • zaman025
    zaman025 Takip Et
    +1 yıl

girme şansı yok

0
    0 Yorumla
  • gizeems_
    gizeems_ Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Zor, çok zor..

0
    0 Yorumla
  • Hotfires
    Hotfires Takip Et
    +1 yıl

Hedef 2023 :)

1
    0 Yorumla
  • gertoz
    gertoz Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

giremeyecek

0
    0 Yorumla
  • _Violet_
    _Violet_ Takip Et
    +1 yıl

Bu gidisle zor ^^

0
    0 Yorumla
  • serenayıldız
    serenayıldız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

bilmem..

0
    0 Yorumla
  • Erica_
    Erica_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Terane. Nah girer.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

He he girer girer

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türkiye Avrupa Birliğine Giriyor mu , Girecek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türkiye Avrupa Birliğine alınır mı? 8 cevap verildi
Türkiye Avrupa birliğine girsin mi? 13 cevap verildi
Türkiye Avrupa birliğine girebilir mi? 26 cevap verildi
Türkiye Avrupa Birliğine girmeli mi? 28 cevap verildi
Türkiye AB ye girebilir mi? 6 cevap verildi
Türkiye Avrupa birliği'ne girmeli mi? 79 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Muska takmak gunumuzde çok mu sacma?
  • Eşimle /sevgilimle baş başa kaldığımızda... mutlaka yaparız🤣 ?
  • Şu an tatile gidecek olsan nereye giderdin?
  • Sizcede haklı değil miyim?
  • Göz yanmasını azaltmak için soğanı açık havada soymak gerçekten işe yarıyor mu?
  • İnternet konusunda en sık yaptığınız aktivite nedir?
  • İnsan kendini en çok hangi yaşta tanımaya başlıyor?
  • Zayıf yanınız nedir?
  • Gönül ferman dinler mi?
  • İğneden korkar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨