Olayları biliyorsunuzdur.
Üzülüyorum
Üzülmüyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında olayın aslını bilmiyoruz bence. Medya kontrolü dünya gnelinde Amerika İsrail Yahudi tekelinde olan bir şey. Onca iyi insanları kötü insan gibi gösterdikleri gibi olayları çarpıtmakta üstlerine yok.
Dünya medyası bu tarz olaylarda haber yapıyorsa eğer muhakkak söylediklerinin tersi vardır.
Tabii ki üzülüyorum ama 13 yıldır Esat ismiyle zulüm ederken hiç kimseden ses çıkmadı hiç kimseyi haksızlığa karşı çıkmadı Hani derler yaşattıklarını yaşamadan ölmezsin diye Bu da öyle oldu ben Yahudileri bile üzülürüm hiç kimse öyle ölümü hak etmiyor
Yok Hiç kimse bunu düşünmez zaten Ama emin ol Esad döneminde daha fazlası yapıldı ve şu an şöyle bir şey var yani bunu güne kadar yapılmayan Niye bugünden itibaren yapılmaya başlandı Çünkü direnişçiler var ha bak kesinlikle desteklemiyorum yanlış anlama ama bugün ona ses çıkaramazsak Yarın buna ses çıkaramazsak bir gün sıra döner bize gelir
Yok Güzel kardeşim ya Öyle bir şey yok Kadın da vardı bebek de vardı toplu mezarlarda vardı Ben eski askerim aynı zamanda bunların hepsini şahit oldum Esad Neyse yeni yönetiminde farkı yok ama Yeni yönetimin damarına bastılar ben olayı objektif bakmaya çalışıyorum ama ne olursa olsun bir savaşta yaşlılar kadınlar ve çocuklar Ölmemeli
Cevap
9Cevap
olay ne bilmiyorum ama bi insanı dinine göre yargılamak kadar sacma bir sey görmedim ki alevilik bir din değil mezheptir yani aleviler de Müslüman sadece bazı ibadet biçimleri farklı ki bi de alevi olanlara musluman değil diyen var sanki kendileri kuranda yazan her seyi dört dörtlük yapıyorlarmis gibi
hts ne
neyse ne şu an tanımı yapmadım. Sonuçta ayrilan mezheplerin alt dallarindan biri hic kimseye bu yüzden zorbalik vs yapilmaya değmez ayni din farkli düşünüş tarzı kaldi ki ayni din olmasa bile saygı elzem
Ne olursa olsun katledilenler insan, üzülmeyen canidir Mezhep ayrımı beni ilgilendirmiyor
Alevi akrabalarım dostlarım var , üzülüyorum elbetteki
Kendi ülkenizdekiler için üzülün önce sonra diğerlerine de sora gelir
Olan mazlumlara oluyor hep
Ben kilse icin uzulmem
Söndürdükleri mumlara saysınlar ehehe
Ne olmuş haberim yok
Yoo ben niye üzülüyorum
Biliyorum durumu fakat üzücü
Bilmiyorum noldu ki
Elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?