İsrail ordusuna katılan, Türkiye'ye girişte gözaltına alınan siyonist katil serbest bırakıldı. Katillerin cenneti mi oluyoruz biz?

İsrail ordusuna katılan, Türkiye'ye girişte gözaltına alınan siyonist katil serbest bırakıldı. Katillerin cenneti mi oluyoruz biz?

Ona bakarsan ilk önce içimizdeki hainlerden başlamak lazım:) Yoksa 1 tane korkak asker serbest kalmış kime ne. Bunların askerleri çok korkaktır ha. E kâfir sonuçta ölümden korkuyor. Bakmayın siz öyle söylenenlere. Karada Hamas’la rekabet edemeyecek kadar acizler.
Çifte vatandaşlarda oluyor böyle şeyler. Türk ordusunda görev yaptım ama hem Türk hem Alman vatandaşıyım. Şimdi Almanya'ya gittiğimde tutuklanmam mı gerekiyor?
Türk ordusundayken sivilleri mi öldürdün?
Hayır. Ama yasal süreç benzer işler. İsrail bize göre büyük suç işlemiştir buna bende katılıyorum fakat hem Türk hem İsrail vatandaşı olup İsrail ordusunda görev alan insanların yasal süreci böyle işliyor. İsrail resmi olarak bir savaş halindeydi ve savaştı. Savaşa katılanlar eğer aleni bir suç işlemediyse yargılanmazlar. Savaş suçları sivil hükümeti ve askeri liderleri ilgilendirir. Demek istediğim bu.
Cevap
4Cevap
Bundan buyuk kanıt mı var? Adamlarin arka bahcesiyiz biz. Kendilerinden ileri gelenleri de ilk devletimiz orasi diyormus zaten. Lafta esip gurleriz ama en buyuk mittefik mi dersiniz artik baska bisey mi dersiniz. Danisikli dovus bizimkisi
Anlamadım şimdi türk mü yahudi mi bu kişi
Türk vatandaşı yahudi
Türkçeyi de gayet güzel yazıyor ama
Yahu annesi yahudi babası türk, heralde bilecek Türkçeyi
Alakası yok yahudi mutlaka yahudiyle evlenir demek ki ta osmanlı döneminde yerleşen yahudilerden, neyse sohbet için saol
Başka bir ülkenin ordusuna katılmak suç mu? Gözaltına almaları bile yanlış
Evet galiba öyle oluyoruz
Geçmiş olsun kardeşimize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?