Sokaklarda ne tarafa kayacağı belli olmayan araçların içinde can pazarı yaşanıyordu❄️😄

Sokaklarda ne tarafa kayacağı belli olmayan araçların içinde can pazarı yaşanıyordu❄️😄

İkisi de zor ama araba kullanmak daha riskli geliyor. Karda yürürken kayıp düşmek var ama en fazla üstüm başım ıslanır, kalkar devam ederim. Ama arabada işler daha karmaşık, fren tutmaz, yollar kaygan, dikkatsiz sürücüler ayrı bir dert. Hele bir de rampadaysan, iş tamamen şansa kalıyor. Yürümek zor olsa da en azından kontrol bende, ama arabada bazen her şeye hâkim olmak mümkün olmuyor.
Ahahaha 😂
Aslında ikisi de zor beya ikisi de değil. Gereken önlemler alınırsa ikisi de kolay. Alınmazsa ikisi de zor.
İlla ki birisi seçilecekse önlem alınmamış durumda araba kullanmak derim. Vücudu yine bir şekilde kontrol edersin de arabanın ne yapacağı belli olmayabiliyor 🤣
Gerçekten öyle 😄
Normalde arabalar yol verir ben hayatta yol vermem yaya olarak da karlı, buzlu havada ceylan gibi sektiriyor insanı sjj
Birde sessiz geliyor arabalar, karla kaplı falan sıkıntı cidden😅
Görmüyorum, duymuyorum ahaha tamponumu indirecekler bigün🤣🤣
Minibüsle kafa kafaya gelince gözlerim açıldı far tutulmuş tavşan gibi 🤣
Etiket güzelmiş sjj
Bu aklıma gelmemişti 😂
Benim de bi sağlık sigortam var zaten 🤣🤣
Ehliyetimi polis amcalar aldılar geri vermiyorlar, kafam rahat. Yürümek aşırı keyifli ancak ben riske atmamak için koluna gireceğim güçlü birini yanıma alıyorum mutlaka
Yürümek daha zor ya. Çünkü yollar tuzlanıyor buzlanmıyor ama kaldırımlar temizlenmiyor hep buzlu.
Bizim evin önünü tuzlamamışlar sanırım. Yokuş birde.
Evet 😄
Ben seviyorum buzda yürümeyi kaya kaya😄
Düşmediğim sürece keyifli oluyor sjj
Öncelikle dik durmalısın yürürken. Vücudunun ağırlık merkezi kaymamalı. Sonrasında kendinden emin ama küçük adımlar atmalısın. Gözünü de bastığın, basacağın yerden ayırmamalısın😄
Cevap
21Cevap
Annem düştü keşke ben düşseydim canımdan can gitti yaaaaa
İkisi de zor ama araba daha sıkıntı
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl, iyi mi?
Ciddi bişeyi yoktur umarım 🥹
Ben karda gayet iyi yürürüm. Araba kullanmayı bilmiyorum.
Öğrenirsin, basit😄
Ooo iddialı😂
kişiye göre değişir :D bana ikisi de kolay geliyor.
Artiz😂
Hayır çok şükür bunlarla sorunum yok :)
karda yürümek daha zordur
araba karda en fazla olduğu yerde spin atar durur
ama yürürken bir insan düşerse kemikleri bile kırılabilir özellikle çanak yani kalça :D
Buzlanma varsa araba da yürümek de çok büyük sıkıntı ahhd önemli olan her ikisinde de dikkatli olmak.
Profesyonelde olsan bazen araba kullanmak karda sıkıntı yurumekte ayni sekilde ama sanirim araba diyorum
Ülkenin yarısından fazlası düz yolda süremiyor karda hiç süremez :D
Yürümek daha zor herhalde. Araba kullanmasını çok severim karlı zeminde
Ben araba kullanmıyorum ama karda da hiçbir zaman yürüyemeyen biriyim. Kaymadan duramam.
Araba kullanmak daha zor. Özellikle yokuş inmek ve çıkmak
Kış lastiklerini taktığım ve botlarımı giydiğim için sorun yaşamıyorum 😃
Buzda hepsi kayıyor 😄
Kırılan gôt iyileşir, araba iyileşmez
Tampon değişir kalça değişmez😂
En güzeli evde camdan İzlemek
Olmaz. O soğuk havaya ciğerlerimin ihtiyacı var 😄
Benim ciğerlerim hiç sevmez 😂
Yürümek daha zor geliyordu bana.
Düşmeden yürüyebilmek
Araba kullanmak
Yürümək daha zor bencə.