Arabalar Karlı havalarda arabanız ile sürüş yapabiliyor musunuz? FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Karlı havalarda arabanız ile sürüş yapabiliyor musunuz 🤔#Arabalar Karlı havalarda arabanız ile sürüş yapabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yol durumu çok önemli. Buzlanma olmazsa rahat ama buzlanma varsa yola çıkmamayı tercih ederim. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Şehir içinde genellikle işe gidiş gelişlerde kullanıyorum. Uzun yol yapamıyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. YAparım 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı. Yaptığım çok oldu ama arabanın herşeyini bilirsen sorun olmuyor gerisi Takdir ilahi 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapıyoruz ama arka yazlık lastikler ile de güzelce yanlıyoruz 😂 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl onun zevki başkadır ama vakumlu lastiklerle çok farklı bir sürüş deneyimim olmuştu 1 0 Yorumla
Kumralada_ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Buraya kar yağmaz. Ayrıca arabam yok. Ehliyetimde yok 1 1 Yorumla NoiseMan +1 yıl Ah be Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet Rusya'da yaşadım iyi tecrübem var 1 0 Yorumla
pəmbədønluśakír Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İzmir'e kar yağdı da biz mi sürmedik 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yağsa da sürsem 🤤 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 323 cevap paylaştı. Keşke kar yağsa. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yol durumu çok önemli. Buzlanma olmazsa rahat ama buzlanma varsa yola çıkmamayı tercih ederim.
Şehir içinde genellikle işe gidiş gelişlerde kullanıyorum. Uzun yol yapamıyorum.
YAparım
Yaptığım çok oldu ama arabanın herşeyini bilirsen sorun olmuyor gerisi Takdir ilahi
Yapıyoruz ama arka yazlık lastikler ile de güzelce yanlıyoruz 😂
onun zevki başkadır ama vakumlu lastiklerle çok farklı bir sürüş deneyimim olmuştu
Buraya kar yağmaz. Ayrıca arabam yok. Ehliyetimde yok
Ah be
Evet Rusya'da yaşadım iyi tecrübem var
Arbam yok ki sürüş yapayım 😁
İzmir'e kar yağdı da biz mi sürmedik
Yağsa da sürsem 🤤
Keşke kar yağsa.
yaparım affetmem
Evet yaparım
Evet
Mükemmel oluyor