Avrupa'nın vize uygulaması yakında kalkacak bence Türkiye'yeye karşı
Çoğu insanın Avrupa'da yaşama hayalî Yok bence
Vize engeli kalkınca Türk insanları için Avrupa sıradan olacak çoğu insan sadece gezmek için gidecek sizce vize kalkar mı?
Avrupa'nın vize uygulaması yakında kalkacak bence Türkiye'yeye karşı
Çoğu insanın Avrupa'da yaşama hayalî Yok bence
Vize engeli kalkınca Türk insanları için Avrupa sıradan olacak çoğu insan sadece gezmek için gidecek sizce vize kalkar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vize kalkmaz. Türkiye'deki yabancıların gezmeye bile gelmesini istemiyorlar. Para ile ülkemize kakalıyorlar.
Ama Avrupa Arap ve Türk kaynıyor? Zaten giden gitti
Eskiden gitti çoğu. Şimdi zorluk çıkarıyorlar. Bak italya'da okumaya hak kazanmış öğrencileri bile almadılar.
Amcam iş davetiyesi gönderdi Almanya'dan vizem hemen onaylandı
Eminmisin zor olduğuna?
Davetiye başka bir şey. O kabul edilebiliyor. Normal yollardan bahsediyorum.
İş bulunca vizeler hemen onaylanıyor turistik sıkıntı bildiğim kadarıyla
Evet, turizm ve eğitim de sıkıntı.
Merak ediyorum bu kafaya nasıl ve neyle ulaşıyorsunuz? Makarna mı, ekmek mi yoksa daha başka bir şey mi buna sebep olan?
Hap mi içtin Ayşe 😄
Şeye sürecek akıl yok diye tarif ettikleri sen olsan gerek
Yazık gerçekten çok yazık...
vize kalkmaz hatta zamanla vize şartları daha da sertleşiyor
Benim amcam iş davetiyesi gönderdi hemen vizem çıktı Almanya'ya
O yüzden Zor olduğunu sanmıyorum
sadece amele alıyorlar onun için de kefil istiyorlar. amcan olmasa turist vizesi bile alamayabilirdin. ve zaten sen orada ikinci sınıf vatandaşsın, hatta vatandaşlık bile vermezler
Hayır üniversite mezunu nitelikli istiyorlar
Amele istemiyor Avrupa
Amcam vatandaş 😂 3 yıllık oturumdan sonra vatandaşlığa başvuru yapıyorsun amcam oranın vatandaşı
fransada ve almanyada 5 yıl ikametten sonra vatandaşlığa başvuru yapabiliyorsun. fransada süreç kısmen hızlı sayılabilir ama almanyada genelde yıllar sürer vatandaşlık almak.
senin almanyaya götürebilecek ne niteliğin olabilir ki? almanya aslında üniversite mezunu amele arıyor. orada afedersin çöp toplama b*k silme gibi işleri burdan giden üni mezunları yapar genelde
Ahahaha Emin ol üniversite mezunu dilinde var İngilizce dahi yeter üst seviyede çalışıyorsun
Amele insan çok fazla orada tuvalet yıkayacak çok kişi var artık bunları almıyorlar
Mühendis arkadaşlarim var direk mühendis olarak başladılar
evet tatlım öyle. almanyada mühendis kalmadı türkiyeden topluyorlar. aynen devam böyle. türkiye süper güç herkes bizim kölemiz.
Bu nasıl bir kafa ya bende istiyorum o sırada avrupaya en çok iltica eden 3. Ülke olan Türkiye
Kaldırmazlar eyer kalkarsa herkes Avrupa ya göç ederler
Zannetmiyorum japonya 1000 kat Avrupa'dan Zengin kimse gitmiyor
Giden milyonlarca insan gitti çok zor degilki Avrupa'ya göç
Japonya daki ortalama kazanç avrupayla neredeyse aynı zaten
Hayır öyle değil japonya zengin
Amcam iş davetiyesi gönderdi Almanya'dan hemen vizem çıktı
Ama amcam burada çok kazanamazsin normal olur hayatin dedi
Vize hemen çıktı yani
Alla alla ben neden vize alamadım ya
İş davetiyen var mı?
Yok almanca istiyorlar
Olabilir benim sadece İngilizcem var bakalım
Mezuniyetin nedir?
Turizm ve otelcilik
Kalmaz
Kalkar çünkü Avrupa Türk ve Arap dolu
Bu senin kafanda yarattıgın hayal ettiğin bir şey kalkacak olsa ben şu an 200 bin Euro verip oturum kartı almazdım
Amcam iş davetiyesi gönderdi benim vizem hemen çıktı Almanya'ya
Oda var işci vizesi şu an veriyorlar fakat nereye kadar sürer bilemiyorum
Amcamın şirketleri var orada
Ama burada çok kazanmak hayal dedi bana
Neyse bir deneriz
Almanya'da para kazanmak kolay değil bizim kuzeninde şirketi var onun yanına gideceğim 1400 1800 Euro ya adam calıştırıyormuş ben burada zaten 50 bin kazanıyorum ben para için degil bu lanet ülkeden gitmek için ugraşıyorum
Oranında çok lüks olduğunu sanmıyorum
Ne lüksü 😂 Fransa belcika Almanya Avusturya Hollanda Macaristan Sırbistan Bulgaristana kadar arabayla geldim Edirne kapıdan cıktım lüks başladı geri kalan köy köy ama düzenli köy 😂
Lüxs bizim Türkiye'de
Bana hiç güzel gelmiyor Avrupa 😐 Amerika Avustralya varken
En güzel ülke Türkiye de ne yapalım bizim insanımız kötü bukadar bencil saygısız menfatci insanların arasında yaşanmıyor her gün başımıza bir olay gelirmi kaygısı yaşıyorum
Aynen afedersin ama insanımız boooo. k gibi sorun o
Aynen bende bundan rahatsızım yav evdeyim bela kapıma geliyor alttan almasak hergün bir bela çıkıyor hele bu korona aşısından sonra millet sahada mallaştı