Güncellemeler
1 yıl
Devlet. Bahceli bu konuda. Aciklama yapmis. " Kimse onlari Gazi Kemal. Ataturku andi diye. disipline vermedi! Emir vaki olunan. Normal andi okumadiklari icin disiplin cezasi aldilar". diye. konuyu kapatti. Not. Disiplin acisindan bakilinca. Dogru. "Gazi. Mustafa. Kemalin. ismini kullanirsak... her turlu emre itaatsizlik yapariz" olmaz. Devlet. Bahcelinin dusuncelerinden sonra bana. gore konu. Aydinlandi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Teğmenlerin avukatı şu şekilde açıklama yaptı:
"Bu yargılama tarihe, bir emre itaatsizlik yargılaması olarak değil, gerçekte olduğu gibi “Mustafa Kemal'in Askerlerinin” yargılanması olarak geçecektir."
Devlet Bahçeli Apo'yu da asmadı. Fetö ve Oktar bağlantısı olan akp'yle kol kola yürüdü. Bahçeli çok konuşmasın bence, yapmacık oluyor.
Tayyibin askeriyiz deselerdi madalya verirlerdi.
Burdan bile belli bunlar Atatürk düşmani , cumhuriyet düşmanı.
Harriet gazetesinde. bir komutanin. sozleri vardi. Ataturk dedikleri icin. degil. yemin sozlerinden farkli sozlerinden soyledikleri icin. disiplin cezasi alacaklar demis. Hurriyet. Muhabirine. Ben original. normalde. etmeleri gereken. Askeriyenin. Orijinal metnini. karsilastirmak icin aradim. herden. bulamadim? neden. bu Kadar Olay oldu. soyledikleri. isim bu. ulkenin. kurucusu. Ataturk, du. neden. Bu Kadar Olay buyudu? anlamadim bu cocuklara ceza vereceklerin. Askeriyenin. orijinal. yemini ile ne farkli bir. sozleri mi soylediler? diye bakmalari lazim. Keske. Askeriyenin. orijinal. metnini. tum. medyaya verseler insanlar farki gorurdu ( benim. dusuncem. Kesin orijinal. Yemindede. Ataturk. ismi geciyordur. eger orijinal metnini Millet bilse. kiyaslar. anlardi. neymis bu. Soylemedikleri. disiplin cezasi gerektiren. Fark? Orijinali. Nasildi acaba? Ben bilmedigim halde eminim orjinanildede. Ataturk. ile ilgili bolum vardir. O zaman bu cocuklar. neden. disiplin cezasi Aldi olurdu?
baslarken. Hurriyet. gazetesi yazdim. degismis?
Türkiye tarihine kara leke olarak kalacak bir olay. Bravo baştakiler bravo !
Evet. Suclari? Bu. Ulkenin. Kurucusu. Baskomutan. Ataturk ve kurucunun ismini soylemek. ve disiplin Cezasi? Hurriyet gazetesinde demec veren. Komutan Ataturk dedikleri icin degil. Orijinal metinden. baskasini. soyledikleri icin disiplin cezasi alacaklar. demis" su an itibariyle. Ordudan atilmis. olabilirler