Şimdi bir kadının fotoğrafının görüp herkesin ortasında bir toplantida, kadın da fena değilmiş yani der ve sonra ben sana anlatırım dersen, bıyık altından gulersen bu o kadını tacizdir.. bu konuşmayı dinlerken gülenler de tacize ortaktır. yani sırf sevmedikleri birisi olduğu için taciz etmek, istismar etmek birilerinin hoşuna gitmekte ise, o kişilere ben guvenmem.. o insanların olduğu yerde eşimi dostumu güvende hissetmem.. sanırım anlaşıldi
Osmanlılar diye birşey yok. Türkler vardır. İsimler değişir. Yerler değişir. ancak ata değişmez. tabiki hiç bir milletin geçmişi kusursuz değil. Şahıslar geçmişlerinde ki muvaffak olduğu hadiselerle hem gurur Şükran duymalı Hemde aksaklıklardan ders çıkarıp geleceğe uyarlamalıdır. sonuçta tarih tekerrür eder. Olay bu kdar basit
Heryerde saçmalamak zorundasın dimi?
Osmanlı Devleti yok muydu?
Hani şu Söğütte kurulan?
Hani ismini Osman beyden alan.
Türklükle ne alaka?
Konuyu saçmasapan bir zemine kaydırma eğilimin mi var?
Osmanlı Devleti demiyorsun osmanlılar diyorsun? Ilımlı yazdıkça daha da kuduran kudurdukçada provakatör edecek konular açmaya gerek yok. iyi geceler vesselam
Herkesi kendi bacıları gibi sanıyorlar herhalde
Bu da benden onlara gelsin.
Anlaşılan birine dokunmuş topun ucu :)))
Dava açsın hepsine peşini bırakmasın..
Acmıştır herhalde
Bilemem sosyal medyadan duyurmuştur.
Twitter'da bu sahte fotografları kullanıp kadınin kendisine ne hakaretler ne hakaretler.
Bunlar yurt dışı servisli haberler
Adiler böyle yalan haberleri yurt içinden servis etmiyor adamları yakalanmasın diye
En fazla şikayetle hesap kapattırır
Kapattırsın ne gerekiyorsa o yapılsın işte bak bu işler iletişim başkanlığının işleri sosyal medyada hükümet muhalefet 17 yıl oldu düşün yanii..
Yurt dışı hesaplara birşey yapamıyorsun
Bu bizim devletimizle alakalı bir durum değil
Twitter'a birkaçgün erişim yasağı kondu diye kıyameti kopardilar
Hep kapansa itirazlar ayyuka çıkar
Onda bile tam mani olamıyorsun başka yollardan yine giriliyor
Yani komple interneti kesmek gerekiyor
Teşekkürler..
🙂👍
Cevap
13Cevap
bunun osmanlılara vefa gösterip göstermemekle ne alakası var? sadece popüler soru olsun diye mi yaptın böyle bir şeyi? kadına yapılan dogru mu? hayır değil. Kadın mayo bikini giyemez mi? giyebilir kendi tercihi. fotomontaj yapmak dogrumu? hayır değil. İftiraya girer mi? girebilir.
Sana yıllarca dostluk etmiş biri yıllar sonra sana çocuğunu yollasa ve ona atıyorum bir konuda yardımcı olmanı rica etse
Çocuğunu tanimasanda yillar süren dostluğuna karşı bir vefan, bir gönül bağın olur.
Sizde o yok belki
Popularite derdim olsa burada bunlarla uğraşmazdım
Onlarca cevap alinacak çok daha bayağı sorular var
Senin tek derdin var oda burda popüler soru sormak nihal deniz! ben hristiyanlarla yahudileri dost tutmam! koca bir devlet te kalkıp bir şahıs için hareket etmez. Hakkını aramak istiyorsa hakkını arayacagı merciler bellidir! kalkıp böyle bir şeyi gönül bagı dostluk ilişkilerine bağlaman oldukça saçma! Hristiyanlarla yahudileri dost tutmayınız ayeti var! Bilmem hiç okudun mu bu ayeti Nihal Deniz!!! dincilerle konuşmayı münakaşa etmeyi sevmem! çünkü ne dedikleri belli değil! şimdi sen dilediğini yaz iistersen küfret istersen engeli bas istersen yazma istersen destan yaz umurumda bile değil! keyfin bilir.
Osmanlı tutunamadı ve yıkıldı. Sebepleri de ortada. Artık Osmanlı gibi söylemlerin anılmaması gerektiğini düşünüyorum. Ortada Türkiye Cumhuriyeti var. Osmanlı torunuyuz diyenlere de gidip özendikleri Osmanoğlu ailesinin durumunu göstermekte fayda var.
Bu kızımıza gelince soyunmuş veya kapanmış umrumda değil, tıpkı onların bu ülkeyi pek umursamadıkları gibi.
Yahu güzel kardeşim tamam vefa gösterelim n'apalım yani? Osmanlı babanın dedenin hayrına bakmadı, sen Osmanlı için tımar yaptın, hayvan baktın, savaşa girdin. Osmanlı için, ki sen Osmanlı'da yaşasan bu kadın halinle halin nice olurdu.
Oysa bu vatandan bir Türk evladı çıktı, Kula kulluğu kaldırdı. Türk kadınına
gereken değeri gösterdi.
O yüzden benim için Osmanlı büyük bir imparatorluktu ama bitti gitti. Soyununda benim için hiç bir anlamı yok. Ha kadına yapılan terbiyesizlik yanına bırakılmamalı ama bu hanımefendi olur olmadık iftiralarda bulunup bizim sığ akıllı neoosmanlıları gaza getiriyor...
Niye halim nice oluyormuş yaaa?
Bu nasıl bir cahillik?
Ozaman yaşayan insanlar ozamanki şartlara göre yaşıyordu zaten
Bunun Osmanlısı Bizans'ı Avrupa'sı mı var?
Ona kalırsa Avrupa'da da eşinden sıkılan pazarda satıyormuş, Koskoca 250 odalık Versay sarayında bir tane tuvalet yok. Pisliklerini teneklere yapıp pencereden sokaga atıyorlarmış
Kadına miras denen birşey yokmuş
Osmanlı'da varken
Kimse sizin kadar tarihine düşman değil
Neymiş kadın deger görmüyormuş
Nerden biliyorsun sen yaaa?
Görüyoruz dunyada kadının şu anki durumunu da
623 sene onca tebasıyla ayakta durabilmis bir devlet var
İlle gömeceksiniz
Siz ne hasta bir zihniyetsiniz yaaahuu
Ne demek babanın dedenin hayrına bakmadı?
Bir Türk evladı çıktı derken
Nereden çıktı?
Selanik'ten
Kimin toprağı şu an orası?
Yunan'ın
Sizin Suriyeli'lere uzattığınız dili uzatıyor muyuz biz?
Biz tatihimize sahip çıkıyoruZ
Bazı gerizekalilar herhalde 1923'te Türklük diye birşeyin gökten indiğini sanıyor.
Sen neyin tatavasını yapıyorsun burada?
Git ötede oyna biraz
Bre malum kanalları izlemekten, kahvehane tarihçilerini dinlemekten sağlıklı beyin hücresi kalmamış insan evladı, sana sırasıyla bilale anlatır gibi anlatayım.
1. si Osmanlı'da kadına miras erkeğe göre çok azdır ve iki kadinin şahitliği bir erkeğe eşittir. Yani boş konuşma.
2. si Osmanlı'da sıradan halk nasıl yaşıyormuş bir gör, ha diyebilirsin Avrupada da böyleymiş şöyleymiş e madem öyle Avrupa çatır çatır bilimde sanatta ilerlerken Osmanlı nerdeymiş? Osmanlıyı mahveden yobaz din adamları ve okuma yazma dahi bilmeyen halktır.
3. sü ben Osmanlıyı görmedim. Lakin şunu bil Mustafa Kemal gibi bir Türk evladı cikmasaydi, sen Türklük nedir asla bilmeyecektin, şu anki gibi Arap yalakası olacaktın. Atatürk Türk tarih kurumunu ve Türk dil kurumunu niye kurdu, sorgula bakalım çok bilmiş insan evladı...
4. sü o şu an yunan topragi olan selanik'e Osmanlı'nın iskan politikası gereği Türkmenlerin gittiğini dahi bilmiyorsun. Ha eğer biliyorsan su mantıkla da Karadeniz doğumlu siyasetcilerde pontus rum devletinin adamı...
5. si ben içinde Suriyeli geçen bir laf ettim mi hayır? Sen önce okuduğunu anlamaya çalış sonra bir şeyler yaz akıllı bıdık, ha bu genellemen yanlış mı haksız değilsin, lakin biz dil uzatmiyoruz sadece sınırlı kaynağımız olan ülkede boyuna tavşan gibi uremelerine fitil oluyoruz.
6. Birak bu arap yalakaligini senin araplari umursadiginin 10da1i onemsenmiyorsun...
İnsan olabilmek ve kul hakkı kavramını anlayabilmek önemli
Önce Osmanlıyı çökertti bu hainler şimdi Türkiye ye çakal gibi saldırıyor. Hem ülkeyi bölmek. Hem İslam i ve değerleri bitirmeye calisiyolar
Olayı bilmiyorum ama ortada iftira varsa tabi ki çok yanlış o kadını sevmemem konuşmalarını ve zamanlamasını özellikle manidar , çıkarcı ve içten pazarlıklı bulmam iftirayı maruz göreceğim anlamına da gelmez
Adamlarin vâr olma sebebi bu resmen.. Cakallik pesindeler.. Ve herseyide bilincli yapiyorlar bence.
İftarının her türlü su kötü iftira eden de lanetli dur benim icin
Osmanlının torunu olmak bir şey ifade etmiyor. Öncelikle bunu kabul edelim. Osmanlı padişahlarının bile hepsi başarılı bulunmuyor. Torununun hicbir vasfi yokken salt Osmanlı adını kullanarak gundeme gelmesini dogru bulmuyorum.
Gelelim bir kadına yapılan bu tavıra. Bu tavır alçakçadır. Bikini de giyebilir çıplak da dolaşabilir. Bu kimseyi ilgilendirmez. Kadına karşı yapılan bu tavrı kınıyorum
Mesele o değil
Biraz vefa
Çok zor değil
Kopeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı var derler
Anlayana
Doğuda güneydoğuda peygamber torunları var. Sırf siyasi olarak birilerine yakin durmuyorlar diye yahut alevilik inancını benimsediler diye eziyet görüyorlar. Sahip çıkacaksak hepsine sahip çıkalım.
Kaldı ki peygamber torunu bile olmak hak katında bir şey ifade etmiyor..
Bildigimize saygı gösteririz
Birileri birilerine yakınlık gösteriyor göstermiyor meselesi degil bu
Yeter ki rayından çıkmış olmasın
Terbiyesizlik yapılmış. Uzatmaya gerek yok sanırım.
ulan dana o bacım iftira atiyo
Anlamadım?
Osmanlı torunu nihal osmanoğlu beni güldürüyor sadece :D :D
Senin bir tarafın epey açıkta kalmış. Beynin de buna dahil. Sen dön kendine gül.
Daha önce çıkıp saçma sapan açıklamalar yapan Nihal osmanoğlunu savunacak kadar kafayı yemedim :D :D
Ama iftiralara gülecek karakterdesin
Bugün bu iftirayı atan birine Mustafa Kemal Paşa iyi sepetlemiş bunları diye sırıtan da sendin dimi?
Yoo o ben değildim. Osmanlı torunu olması benim onu çok sevip savunmamı gerektiyor. Ya kendini savunacak güce sahiptir böyle tipler arkaları var neden ben onu savunayım. Böyle bir zorunluğum mu var arkadaşım. Osmanlı torunu diye başıma çıkarıp sultan mı yapmak zorundayız. Böyle zorunluluk ne zaman çıktı. Torunu ise torunu banane.
Yalan söyleyen birinin kendini adam sanmasından daha acınası birşey yok
Kafalar kumda
Kuyruk dışarda kalmış
Bir de ben karakter sahibi biriyim diye ortalıkta dolanırlar işte
Memleket sorunu gibi bir de kafayı yormuşsun bu kadın için. Onu üstün yapan her hangi bir şey yok diğer kadınlardan tek farkı osmanlı soyundan gelip soy isim taşıması. Osmanlı torunu olunca sahip çıkmamız övmemiz mi gerekiyor.
Osmanlı torunu olan nihal benim için gram anlam ifade etmiyor neden yalan söyleme gereği duyayım o kişi ben olsam bendim derdim. Sevmediğim bir insanı savunmam bunu isteme benden üzgünüm.
Rahatsız oluyorsan görüşmen üç nokta içindeki bunu görmek istemiyorum de geç böyle düşünüyorum sevmek zorunda değilim.
Bu ülkede bu kadına başka bir baslıkla atılan bu iftiraya "Bana ne Osmanoğullarından? Bu vatanda yatacak yerleri yok. Kemâl Paşa iyi postaladı bunları. 😀" diyecek kadar soysuz, kanı bozulmuş insanlar var naapalım. Ister istemez takıyoruz işte kafayı.
Anladın dimiiii o soysuz ve kanıbozuk lafını KİME dediğimi? 😏
Kendilerini karakterli diye pazarlarlar.
Fake hesaplarıyla pislik yapmak karakterli olmaktır onlar için. Zavallilar 😎
Ulan anlamak mı istemiyorsun ben bu kadını sevmiyorum Osmanlı torunu olması onun üstün bir kadın yapmaz standard bir kadına böyle bir saygısızlık yapılsa idi konu bile etmezdin onun osmanlı torunu olması onu üstün bir insan mı yapıyor hayır. Zaten o kişi olsam derdim o benim diye değilim. Sevmediğim bir kadın için kavga etmek istemiyorum senin için. Saygın Türk kadını varken nihal osmanoğlunu savunmam
Heee
Buradaki o zallılar şunu unutmasa iyi olur;
Buradaki adminler gizli hesap sahiplerinin kim olduğunu görebiliyorlar 😎
Görsünler yorumları da görüyorlar dimi öyle bir kelime kullanmadım. Onu da görmüş olurlar sıkıntı yok. Sevmiyorum saymıyorum kimse kimseyi sevip bağrına basmak zorunda değil.
Haberci kuşlar var bilirler mi ki 😎
:D :D
Umrumda mı ki en fazla hesabı kapatırlar çok önemli değil. Ben Türk oğlu Türküm padişah torunu değilim zaten basit bir insanım.
Biliyorum senin ne oldugunu 😎
Adaşın diye savunuyorsun her halde bu kadını :D :D
Herkes herkesi sevmek zorunda değil saygı göstermek zorunda diye bir şey vardı neyse ona uyayım. Bu kadar lafı dedikten sonra. İftira ise hukuk önünde hakkını arar. Ne kadar sevmesem saymasam da diyeyim senin de gönlün olsun konu da uzamasın.
Şerefsiz çok sazan da cok
Bikini de giyebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?